נבחרת ישראל: מסכמים עוד קמפיין כושל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏31/8/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Abu George כותרת משתמש מותאמת אישית

לא היה מאמן ישראלי שלא הזהיר מפני X. איך נזהרים מפני X? אף אחד לא יודע, אבל תזהרו.

EsheD, Raulito, Bluekipper ו-3 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  2. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

כל פעם שאני שומע דבר כזה, אני נזכר שטב"ח פעם סיפר שעד פאולו סוזה אף מאמן לא אמר לו לאן לרוץ וכיצד לנצל את החולשות שמי שמולו.

3. סיונרה Member

אם רק בן חיים היה טורח לרוץ יותר מאשר פעם ב10 משחקים המידע הזה גם היה מועיל לו.

4. בארסה-מכבי Member

הקפטן ערן זהבי נשאל על יכולתו בנבחרת לעומת היכולת במדי קבוצתו: "אני מביא את היכולות ואת הכוח שלי לידי ביטוי כשהקבוצה משחקת טוב יותר. אני לא שחקן שבא ולוקח כדור לבד, צריכים לסדר לי יותר מצבים".

מלך.צודק ב100 אחוז.

5. DRORIKO Member

אני אתן את 2 הסנט שלי לקראת המשחק מחר. לכל נבחרת יש את הכמה כוכבים שלה שהם סופר קריטים. לנו יש רק אחד כזה-תומר חמד. להזכיר שהוא זה שניצח את מקדוניה וליכטנשטיין, 2 ניצחונות שאלישע עד היום רוכב עליהם. אלישע גמל לחמד על ידי זה שהוא בעט אותו מהנבחרת. נקווה מאד שלא נשלם על זה.
    לגבי המשחק עצמו,לא מצפה לראות הצגה, קונה בכיף 0:0 מגעיל. הפסד ואלישע צריך לשים את המפתחות. ניצחון ואפילו אני אמחא לו כפיים.

6. ייא Member

בשום קונסטלציה הוא לא התפטר,כולל 3-0 אלבני, שבהחלט לא יפתיע אותי.
    כל עוד יש לו סיכוי '''גבוה''' לעלות ליורו הבא הוא לא יוותר על ההזדמנות. לעיני לא אכפת כמובן, מאמן ב2שקל,חיסכון.
    והנה קיבלתם למה עוד 3 שנות הלם וחרפה צפויות לנו.

7. DRORIKO Member

אין בעיה שישאיר אותו. רק שלא יתפלא אחר כך שהוא הפריאר היחיד שנוסע עד טדי בשביל לראות משחק של הנבחרת

8. ייא Member

לצערי אין דבר כזה. כמו שאני היתי פראייר ב2010 מול לטביה בר''ג כך יש פראירים היום.
    בכל מקרה מחר גג11000 איש ,בלי קומבינות הזמנות ומנוי משולב איטליה היו מגיעים 3000

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הוא צודק, זה בדיוק למה ערן זהבי לא מסוגל ולא יכול היה להצליח ברמות הגבוהות. ערן זהבי שחקן שצריך שישחקו בצורה מאוד מאוד ספציפית עליו, שהמשחק ילך בצורה מאוד ברורה לכיוון מסויים, הוא לא שחקן שמשפיע על השחקנים סביבו, הוא שחקן שצריך שיראו בו כמטרה היחידה והעיקרית אחרת הוא לא בא לידי ביטוי. בדרך כזו, מול הגנות לא איכותיות, הוא תמיד יפרח בזכות יכולת סיום עילאית, בליגות בינוניות פלוס זה לא יעבוד, בשום צורה.

10. סמואל אטו Member

חסר שחקנים כאלה בכל הרמות בעולם?

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

שחקן שמתלונן זה שחקן שיודע שהוא לא מסוגל בלי זה. לזהבי אין דריבל, אין מהירות יוצאת דופן, אין פיזיות יוצאת דופן. לכל החלוצים שעושים קריירה טובה בליגות המובילות יש לפחות תכונה אחת נוספת בולטת מעבר לסיומת/מיקום. לזהבי אין כלום מעבר לסיומת/מיקום. מעטים החלוצים שבנו על מיקום קריירה עשירה ומוצלחת ברמות גבוהות.

12. סמואל אטו Member

לא רשמת שום דבר שקשור לכל זה בהודעה הראשונה. שיהיה.

13. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

כרגיל בחרו להוציא דברים מהקשרם,אמר משהו שהוא הגיוני,אבל מי שוקרא את הכותרות חושב שהוא ישר מטנף. תקשורת פח במיטבה.

amn אוהב/ת את זה.
  14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בהודעה הראשונה רשמתי את השורה התחתונה, הגבת לי על כך, בהודעה השנייה פירטתי עבורך למה אני חושב ככה.

אגב, אם היה נשאר בעמדה ששיחק בהפועל תל אביב, הייתי אומר שהוא בהחלט יכול להצליח בליגות חזקות יותר, בתור חלוץ.. אין לו סיכוי לטעמי.

15. alexshw Member

הנבחרת תהיה יותר בריאה אם זהבי לא יזומן. נכון זה לא מהלך פופולרי אבל מאמן צריך לחשוב על מה שטוב לכלל הנבחרת.
    אני גם לא חושב שיהיה פה הפסד מקצועי.

מצב נושא:
הנושא נעול.