נבחרת ישראל: מסכמים עוד קמפיין כושל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏31/8/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Telkiyski Member

איך אני אוהב את הגניבת דעת הזו על המצבים הנייחים.
    כאילו ישראל היא הנבחרת היחידה בעולם שמקבלת גול ממצב נייח וכאילו שבלי לקבל גולים ממצבים נייחים אנחנו נבחרת פולין או משהו.

Bluekipper, Nigel de Jong, oFiRzZz ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  2. Raulito Madridista

מה, היה משחק אתמול? באמת, מי שיחק? מה עם כל הילדודס? אבל העיקר שבניון סימן V - לא שהוא אשם במשהו, ובכל-זאת. מרחם על זהבי שאחר-כך בעמדת הראיונות נדרש להסבר על המחלה של ישראל במשך 40 שנה כבר. שמעתי פעם משפט חכם - בלתי-אפשרי לבטל את הסכנה של המצבים הנייחים. אולי אנחנו נספוג הרבה אבל לפחות שנבקיע הרבה. אבל חוץ מתומר חמד שמושעה וערן זהבי - קשה לי למצוא שחקנים עם משחק ראש באמת טוב בכדורגל הישראלי - אולי רמי גרשון אבל בעיקר בהגנה. הנבחרת לא מעניינת אף-אחד והתוצאה אתמול מביכה.

3. Telkiyski Member

"המחלה של הכדורגל הישראלי"... איזה שטויות.
    אני בספק רב אם אנחנו מקבלים יותר שערים במצבים נייחים באופן יחסי מנבחרות אחרות.

אני דווקא זוכר הרבה שערים שאנחנו נתנו במצבים נייחים לנבחרות טובות מאיתנו.
    בוסניה בחוץ, רמי גרשון נגד פורטוגל, השער המצמק בספרד, בקמפיין של גרנט היו כל מיני ניסים עם אבי יחיאל וקייסי.

חרטה בקיצור.

Drama2 אוהב/ת את זה.
  4. Raulito Madridista

יש גולים ויש גולים, אני מסכים שהרבה מחריפים אולי את הבעיה בעקבות גולים היסטורים שיש להם משקל כמו הרצוג כשנמני פתח רגליים נגד אוסטריה(אוקטובר 2001) או אפילו היירו שכבש נגד רפי כהן מקילומטר במוקדמות היורו. הקמפיין של גרנט לדעתי היה יוצא דופן מכל הבחינות. לא יהיו עוד פוקסים כמו יחיאל וקייסי ועוד ועוד ועוד. הנבחרת ביזבזה את כל המזל שלה כנראה באותו קמפיין. לגבי אלישע, אפילו האווירה בנבחרת פתאום לא טובה ושחקנים מרשים לעצמם יותר מאשר היה אצל גוטמן. גם עם פציעות אני מצפה לראות כדורגל יותר טוב מאשר אתמול, אם לא נגד נבחרות כאלה אז מתי? חד וחלק לא צריכים במשחק כזה גם את אלמוג כהן, גם את ביבראס וגם את גולסה.

5. ייא Member

מרגיש שרק פה עוד אכפת לאנשים. האשפות האלה חילקו אמש 5000 הזמנות , אני מאמין שגג 500 איש באמת שילמו 50 שח לזבל הזה.
    כל עוד לראשי הנב' לא אכפת, והכל פה נשלט ע''י סוכנים, ווינר, יציע הקופמן ושות אין סיכוי לשום דבר.
    בא לומר, שאין לנו מה להתפלא ששחקנים מבריזים ובורחים. בקמפיין חסר סיכוי שכזה עם מאמן נאלח שכזה - גם אני היתי בורח

6. zivmay Member

לאלישע לוי היה מזל שאלבניה הפסידו ללוקסמבורג, פשוט מדהים איך תמיד מזדמנים לו התירוצים ( כמו המשחק הגרוע של איטליה מול מקדוניה וכו').
    לא משנה מי הוזמן או לא, זה פחות קריטי. הנבחרת פשוט לא מאומנת, כמו כל הקבוצות של המתרץ מספר אחת בארץ.

נערך לאחרונה ב: ‏7/6/17
    de Middenweg אוהב/ת את זה.
  7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

רועי קהת לדעתי גם עם משחק ראש מצוין.

הבעיה הגדולה היא שלאורך שנים השוערים הישראלים לוקים מאוד בכדורי הגובה (אפילו לשוערים כמו קורנפיין, אלימלך ודוידוביץ' זאת הייתה נקודה חלשה) ולכן אנחנו סופגים לא מעט במצבים נייחים.
    גם אתמול, גורש יצא, ואז התחרט ופשוט נתקע באמצע והשאיר את השער חשוף.

הייתי שמח להגיד שאם חיימוב היה מוזמן זה היה אחרת, אבל גם חיימוב לוקה במשחק הגובה...

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Sir Alex Ferguson
    ממה שאני זוכר השער הובקע בעיקר הודות להגנה שלא שמרה על שני מולדבים ברחבה שלנו. הם לא זכו לשמירה רצינית. הפעם זו לא היתה אשמתו של גורש.

9. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שמצחיק שהנבחרת נראתה רע , זוועה , אבל כולם מתעסקים במצבים הנייחים כאילו זה הבעיה היחידה .

de Middenweg ו-oFiRzZz אוהבים את זה.
  10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

זה הקפטן המהולל בעיקר, שחס וחלילה לא תהיינה תלונות למשחק ההתקפי שהוא אמור לעמוד בראשו. תמיד נחמד להפנות את האש לכיוונים אחרים, אבל זה לא חדש, הבחור כבר עסקן ופוליטיקאי, בתקשורת יש מספיק טיפשים שנופלים בקלות לפח הזה.

11. ייא Member

תהיו בטוחים שגם המראיינים לא מקשים על האפסים בכחול בעיקר בגלל שמובטחות להם טובות הנאה, הדלפות וכו.
    הרי ידוע לכל שפשכה הוא הוא הדובר של טבח בלם וכו,
    לא חסר דילים כאלה גם עם זהביכס שמחורר את ינוביאן אבל לא מסוגל לתת פס מול בלם זימברו פלובדיב.

rivaldo אוהב/ת את זה.
  12. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה למה ההתנהלות הזו לעזאזל????
    אני המעריץ מספר 1 של בניון, זו עובדה שהוא הישראלי בעל הקריירה המרשימה ביותר אי פעם, ולדעתי בגיל שלו איך שהוא שיחק העונה, כל ילד מטומטם בן 15 עם קעקועים וחמצון בשיער שכבש שבעה שערים בנוער של רעננה או קריית שמונה ובטוח שהוא רונאלדו, צריך להסתכל על יוסי וללמוד.
    אבל למה לא לעשות שינוי? למה לא לשנות גישה? למה בשנייה שנגמרה ההגרלה למוקדמות המונדיאל, לא בחרו בגישה של לבנות סגל שיגיע יותר מגובש למוקדמות היורו? למה לא לחשוב קדימה?
    מה המטרה בלזמן את בניון, טב"ח, גורש או כל שחקן מעל גיל 30 לקמפיין הזה?
    למה לא לבנות על הילדים, למה לא לשבח אותם ברמה הבינלאומית ולתת להם לצבור ניסיון?
    מה המטרה בלבנות נבחרת סביב זהבי? מה המטרה ברוטציה ההזויה בעמדת השוער אם מי שמעורב בה הם מרציאנו וגורש?

למה הצהרות כל הזמן לעזאזל? למה אחרי ההגרלה הזאת צריכים לצאת בהצהרות שבכדורגל הכל יכול להיות ובכל משחק נתון אין לדעת מה יהיה?
    השאיפות צריכות להיות תמיד לנצח, כן. השחקנים צריכים להאמין בכל משחק שהם עולים כן, אבל המטרות צריכות להיות ריאליות, והמטרות לא צריכות להיות מקום שלישי או רביעי או חמישי. הן צריכות להיות פרקטיות. למה המטרות הן לא לנצל את הקמפיין הנוכחי? למה לא לסמן את כוכבי העתיד ואת הצעירים הכשרוניים שיש כיום, לתת להם את הבמה, לתת להם להתגבש, לתת להם להגיע למוקדמות היורו מוכנים יותר?

Raulito, Sir Alex Ferguson ו-oFiRzZz אוהבים את זה.
  13. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלישע מצליח להיות יותר נוראי מגוטמן, אולי ההישג הגדול ביותר שלו בקדנציה.
    אלישע הוא פוליטיקאי וכך גם הנבחרת נראית, מספיק לנזוף בו בראיון לתקשורת(בתנאי שאתה מספיק חזק) או להיות גימיק נחמד ותקבל זימון לנבחרת. החידוש הגדול שבשונה מקודמיו הוא הצליח אפילו להמאיס את הנבחרת על השחקנים עצמם שמבינים איזה מאמן חלש וחדל אישים יש להם.

מאמן נבחרת מלבד להיות מאמן כדורגל טוב(כבר כאן אלישע נופל) צריך להיות מנהיג ודמות שתסחוף איתו את השחקנים והאוהדים, במיוחד בנבחרת כמו ישראל שנופלת מבחינה איכותית מיותר מחצי מהנבחרות האחרות ביבשת. אלישע בינתיים רק גרם לשסעים בין השחקנים והקהל כבר מזמן מיואש, אם לא הייתי נכנס לכאן לא הייתי יודע שיש משחק. אני מתאר לעצמי שאני גם לא אצפה במשחק מול אלבניה ומעניין בכלל כמה אוהדים יטריחו את עצמם לאצטדיון ועוד רוצים לתת לחלש הזה עוד קדנציה.

14. ייא Member

מעריך ש8000 איש יהיו שם, 5000 יכנסו חינם.
    ההתאחדות כבר תדאג לספר ש15 אלף באו לדחוף את הבחורים לשוויון דרמטי

15. Drama2 הסמל מעל הכל

לא צריך ללכת רחוק, דפדף כמה דפים אחורה ותראה מה הדעות כאן על זימוני הצעירים.

מצב נושא:
הנושא נעול.