נבחרת ישראל: מסכמים עוד קמפיין כושל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏31/8/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אי אפשר לנתק את מה שהיה לפני. אתה לא יכול להתעלם משחקן קמפיין שלם ואז להזמין אותו על חשבון המנוחה שלו אחרי עונה מתישה רק כדי שיהיה חלק מהסגל של 25 השחקנים כשברור לך ולו שהוא לא יקבל דקות בצמד המשחקים.

אתה מכיר אותי, כשאני כותב משהו בצורה חד משמעית אני יודע למה אני כותב את הדברים.
    מליקסון פגוע מהיחס של אלישע, שלא סופר אותו, ואחרי שהוא הבין שהוא מוזמן כחלק מהסגל של 25 השחקנים שהוזמנו, אבל לא בטוח שבכלל יהיה בסגל הסופי למשחק, הוא הודיע על פציעה.

יש שחקנים שאלישע לא סופר לאורך הקמפיין, חלקם בגלל שהוא לא מחזיק מהם מקצועית (חיימוב, ראדי, מליקסון), וחלק בגלל הופעה פחות טובה (בן ביטון).

שוב אני חוזר על המשפט, שאלישע ימשיך להתעלם משחקנים מובילים ולעשות זימונים פוליטיים, ואז שלא יתפלא שאחרי עונה ארוכה שחקנים מעדיפים לצאת לנופש מאשר לזכות בכבוד להיות חלק מהסגל הרחב.

2. עידן444 Member

סלח לי, אבל שחקן לא אמור להיעלב כי לא הזמינו אותו בעבר וכנקמה על זה לחפש תירוץ לא להגיע. שחקן כזה לא צריך להיות בנבחרת בטח כשעם כל הכבוד לא מדובר בעילוי יוצא דופן. רפאלוב הוא עילוי ואפילו ממנו אנחנו לא רואים שום ערך מוסף בנבחרת. כנ"ל זהבי. מה שמוכיח שמעבר לאיכות הסגל יש כאן בעיית גישה ומחוייבות קשה, גם בנבחרת הנוכחית וגם בנבחרות קודמות. למעשה מאז הנבחרת של גרנט(שלטעמי היתה הרבה פחות איכותית ממה שיש היום) אף נבחרת לא נראית מחוייבת למדים הלאומיים.
    לקני סייף יש הרבה תחרות בעמדה שלו ואני יכול להבין למה בעייתי לנבחרת שמשחקת עם ארבעה בהגנה למצוא מקום לשחקן שמשחק מגן קיצוני במערך של שלושה בהגנה. אני יכול להבין מקצועית(מניח שזה היה השיקול במקרה של גוטמן... במקרה של אלישע אין לי מושג...) העדפה של בוזגלו\רפאלוב\מליקסון\ורמוט\טל בן חיים\דאבור על פני קני סייף כקשרים בכנפיים ומגן שרגיל למערך 4 בהגנה.
    הנבחרת לא תקום ותיפול על קני סייף וזה לא משנה את הסיכויים שלנו- אז שיעשה פרצוף במקום אחר- גם אם לדעתו וגם אם לדעת לא מעט פרשנים ואוהדי נבחרת מקומו לפני כל השחקנים שהזכרתי.

3. עידן444 Member

אגב, אם כבר זימונים פוליטיים- מה יותר פוליטי מלהזמין את קני סייף ולתת לו כמה דקות רק כדי לנעול אותו שלא ילך לנבחרת ארה"ב?
    לא יודע אם זה היה נכון או לא נכון(מעריך באופן אישי שאני הייתי עושה את זה)- אבל זה היה עונה להגדרה זימון פוליטי.

4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

עד לסיפור של ארצות הברית, כמו במקרה מליקסון ונבחרת פולין, אף אחד לא ספר את קני סייף, למרות שהוא כבר שנים מרשים מאוד בבלגיה ומשחק בעמדה סופר בעייתית אצלנו.
    הנבחרת מסריחה מפוליטיקה וזימונים פוליטים כבר הרבה מאוד שנים, וככה זה בדיוק נראה.
    להזמין את דני עמוס לנבחרת כשוער שלישי אחרי שלוזון בדיוק התלונן שלא מזמנים שחקנים ממכבי פתח תקווה?
    להזמין את בניון וטל בן חיים אחרי שהתקשורת והמקורבים שלהם הפעילו לחץ בתקשורת?

לא מאשים אף שחקן שמבין שמזמינים אותו רק כדי למלא סגל של 25 שחקנים ולא באמת בונים עליו לסגל, בטח ובטח כשהוא צריך לוותר על מנוחה שהוא חיכה לה עונה שלמה, ושהוא מודיע שהוא פצוע.

אם אלישע לוי לא מחזיק מסייף שלא יזמן אותו, רק אחרי זה כשירצה לזמן אותו רק כדי "לכבול" אותו אלינו שלא יתפלא שסייף "פצוע" (מתאר לעצמי שאחרי שיבחר האם הוא רוצה לשחק בנבחרת ארצות הברית או לא הפציעה תסתיים).

5. ייא Member

גם עם סייף לא נעלה למונדיאל.
    הכי מרגיז ששוב ,בקמפיין עלוב שלנו, אנחנו בדרך להשיג מקום 3 שלא עוזר בכלום ואז, ברור לכולם, שקמפיין הבא שמקום 3 מביא לחצי יורו אנחנו נגמור 4-5 עם הפסדים למודלבות ושות...

6. עידן444 Member

אם זה היה משחק ידידות בלי קשר לכלום שסתם דופק את החופש הייתי מסכים.
    אבל יש משחק רשמי ביום ראשון. בכל אירופה החופשה של שחקני נבחרות נדחתה.

7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

שוב אני כותב, אם אלישע בונה על שחקן למשחק מול אלבניה, הוא יסכים לוותר על חופש ולהגיע. אם אלישע רוצה להזמין שחקן רק כדי לכבול אותו לנבחרת, או רק לכדי להשלים סגל של 25 שחקנים מבלי באמת שהוא סופר אותו, אז אני מבין לגמרי אם אותו שחקן מודיע על פציעה.

8. קשר שמאלי Member

''פציעות''. המציאו פציעות.אלישע לא יסלח להם
    הם לא יהיו חלק מהסגל בקמפיין הבא

9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלישע משחק את המשחק ויודע שנכון להיום הוא לא סופר אותם ולכן הוא לא יחפש אותם.
    בכל מקרה, אני חושב שמליקסון וראדי גם סיימו את הסיפור שלהם בנבחרת (מחכה רק להודעת הפרישה), שכן אלישע לא מחזיק מהם והם כבר בגיל מבוגר ככה שהסיפור שלהם בנבחרת הסתיים, אלא אם אלישע יעזוב מסיבה כזאת או אחרת.

10. עידן444 Member

תבוא למשחק ידידות.
    אם אתה כזה גדול תוכיח את זה. גם באימונים ואולי בדקות שתקבל ואולי כן תפתח מול אלבניה ותקנה לעצמך מקום? איך גולסה קנה לעצמו מקום?
    איך נמני קנה לעצמו מקום בתפקידים לא שיגרתיים בנבחרות של נילסן וגרנט?
    תבוא ותוכיח... אבל מעדיפים להיעלב...

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  11. Telkiyski Member

אלישע לוי פופוליסט.
    כל מאמן רציני לא היה מרשה לעצמו לא לזמן שחקן הרכב של אלופת בלגיה לנבחרת ישראל.
    אבל כשהמאמן שלך כל שני וחמישי עולה לשידור אצל אופירה אסייג מה הפלא שאחרי זה הוא מכריז שהנבחרת תהיה בנויה סביב המותג הפופולארי עז7.

זה מאמן שבוחר את הסגל וההרכב שלו לפי שבת ביציע.

Nigel de Jong, oFiRzZz, yakov_y ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  12. עידן444 Member

לדעתי אם הנבחרת היתה משחקת במערך שלושה בלמים קני סייף היה מהמוזמנים הראשונים.
    ואם לא זה היה מחריד.

Sent from my iPhone using Tapatalk

13. Telkiyski Member

זה מחריד גם ככה. הוא טוב כאילו רק אם הוא משחק במערך של שלושה בלמים?
    בתור קשר תוקף הוא לא מספיק טוב לאלישע?
    כזה מאמן אפס. לא היה לי מושג עד כמה אוהדי בש וחיפה צודקים.

14. עידן444 Member

לגבי אלישע אמרתי שאין לי מושג. לא יודע מה עובר לבן אדם הזה בראש.
    במקרה של גוטמן אני די בטוח שזה היה קשור לזה.
    ושוב, זה עניין של העדפה.
    אתה חושב שקני סייף עדיף ואני אגיד שבוזגלו, מיכה, מליקסון וטל בן חיים עדיפים. רוצה להתווכח?

15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל הקמפיין המאמן לא סופר אותך, מזמין אותך רק בשביל להשלים את הסגל הרחב, למה לוותר על המנוחה היחידה שיש לך בשביל מאמן כזה?
    בטח ובטח מאמן מקובע כמו אלישע לוי שגם אם תהיה הכי טוב באימונים לא יתן לך דקות. עובדה שמליקסון גם בשיאו בעונה החולפת לא קיבל זימון לנבחרת ישראל.

קח סיפור שנאסר סיפר לנו בזמנו.
    לפני אחד ממשחקי הליגה, נערך משחק אימון בין הקבוצה השנייה שלנו לקבוצה הראשונה. טאהה ונאסר שהיו בכושר מצוין בלטו גם במשחק האימון, כשהקבוצה השנייה ניצחה את הקבוצה הראשונה 3 - 0.
    אחרי המשחק אלישע פירסם את ההרכב למשחק, כשההרכב הראשון, שהרגע הובס, לא השתנה וכולם שמרו על מקומם בהרכב.
    נאסר וטאהה ביקשו שיחה עם אלישע, ושאלו אותו מה הסיבה שהם לא בהרכב, שכן הוא החמיא להם לאורך כל השבוע באימונים וגם אמר שהם היו הטובים במגרש באותו משחק אימון.
    אתה יודע מה הייתה התשובה של אלישע: "בכדורגל, לא תמיד משחקים השחקנים הכי טובים".
    עכשיו תבין מזה מי זה אלישע לוי.

Nigel de Jong, oFiRzZz, zivmay ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.