נבחרת ישראל: מסכמים עוד קמפיין כושל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏31/8/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

ששש, תמחק את זה מהר, זה בכלל לא משנה.

צריך להשעות את זהבי.
    טיבי זייף פציעה כדי לנוח לקראת ב"ש.
    ניר ביטון ילד טוב שאף פעם לא עשה בעיות לצוות המקצועי שלו.
    תומר חמד מותק של בחור, לעולם לא מדבר על עצמו ועל כמה שמגיע לו כך וכך.

המציאות כבר מזמן תקעה לעצמה כדור בראש.

orimor2212 ו-amn אוהבים את זה.
  2. zivmay Member

דברים שכביכול "הודלפו" על ידי מישהו אנונימי, שפורסמו 24\7 בכל האתרים לגבי זה שהוא לא מרוצה בעמדה שהוא משחק, הפעלת לחץ מאסיבית שכזו אני לא זוכר מאף שחקן. לא קשה להבין מי הדליף את הדברים לתקשורת, ובמקום שאלישע ינזוף בו הוא מאשר את בקשתו. כל השנתיים האחרונות הוא מטנף על כולם בתקשורת, רק לפני שבוע הוא טינף על מיקיאל, שחקן נבחרת פורטוגל בעבר. אם זה נראה לך ראוי לעמדת קפטן הנבחרת, אתה כנראה ממש אוהב את ערן זהבי.

3. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

עכשיו אתה פשוט ממציא.

amn אוהב/ת את זה.
  4. zivmay Member

מה אני ממציא את הטינופים בתקשורת או את ההדלפות?

5. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

קטע יפה - גם וגם.
    היו ידיעה-שתיים לכל היותר אחרי אותו ראיון בו לא התבטא באופן חריג. הן הופצו על ידי כתבים שידועים כמעוררי מהומות, אפילו מפיצי שקרים. די ברור שזה סתם אקט למשיכת רייטינג.

amn אוהב/ת את זה.
  6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מי שמתייחס לכתבות של מקורבים, ושמועות ולא ראיון רשמי וציטוטים ברורים ישירים, נולד אתמול.

Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk

Don Joan Roman, orimor2212 ו-amn אוהבים את זה.
  7. zivmay Member

כרגיל אתה אומר משהו אחד, וסותר את עצמך בהסבר לא ברור.

8. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

זהבי לא טינף על אף אחד בנבחרת בתקשורת, ולא היו שום הדלפות, אלא פשוט הוצאת דברים מהקשרם ואז יעני "חיזוק" של הטענות בכתבות חרטא עלומות שם.

9. zivmay Member

הוא טינף על ברדה שעוד היה בנבחרת. אבל דיברתי בכללי, הזוי שהוא מטנף על שחקן שלכם וכולכם חיים בשלום עם זה.

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  10. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא חושבים שמה שהוא אמר על שחקן פורטוגזי במכבי זו עילה להדחה מנבחרת ישראל = אנחנו חיים עם זה בשלום (בינינו, לא מעניין ת'ביצה).

מעולה זיומאי.

orimor2212 ו-amn אוהבים את זה.
  11. zivmay Member

כרגיל, אתה אוהב לציין חצאי דברים, גדול אתה.
    רק בכדי שתבין, אלישע, חמד, ביטון והרוש לא שונים מערן זהבי, מבחינתי לאף אחד מהם אין מקום בנבחרת בזמן שהם מתנהגים כך. מבחינתך זהבי הוא צדיק, אבל הוא פשוט עוד פרחח שלא מודע למקומו בכדורגל העולמי.

12. Raulito Madridista

בואו נבדיל רגע בין כמה דברים. יש כאלה שלא מרוצים מהיכולת של זהבי בנבחרת ואני נמנה איתם, זה לא שיש לו רק עשר הופעות ועדיין לא קיבלנו חלק מזהבי של הקבוצה אפילו. ויש כאלה שמחפשים אותו על פארש. זכותו של שחקן לגשת למאמן ולבקש לשחק בעמדה אחרת, וזהבי פורח גם כ-'9 מזויף'. חמד דיבר על זהבי בצורה לא כל-כך מכובדת והדברים המביכים שזהבי אמר על ברדה הם בסיטואצייה שונה לגמריי, זה כבר מאחורינו וזו לא עילה להדחה מהנבחרת. אפשר לדבר על כך האם זהבי קפטן ראוי או לא ואני חושב שלצד האהבה העצמית המוגזמת, זהבי הגיע לאן שהגיע בעבודה קשה, הוא ווינר והוא עולה לכל מגרש באמונה שאפשר לנצח. יש תכונות אצלו שכן הייתי רוצה שכל ילד שמתחיל לשחק כדורגל בישראל יקח ממנו

13. amn Member

אני לא מתייחס לשמועות, בטח שלא כשיש לי ראיון בשמו של השחקן, ובטח שלא כשיש לי את האפשרות לראות וידאו של השחקן אומר את המילים בעצמו.

תקרא את מה שכתבתי. ממליץ אפילו שתיכנס ותראה את הראיון, הוא מתחיל לדבר על רובן מיקאל בערך אחרי 2:30 דקות, אפילו חסכתי לך את זה.
    הוא אומר, ואני מצטט: "הרגשתי שהוא אמר משהו טיפשי, כי בסך הכל הוא שחקן, שהיה בליגה הסינית בינוני מינוס, שאף אחד אולי לא הכיר כ"כ, והוא לפה לאלופת ישראל, אז צריך לשים את הדברים בפרופורציות, שאתה נמצא בקבוצה שיורדת ליגה ומשחקת שם אלופת אסיה... מישהו שחווה אכזבה אומר גם דברים שלא במקום".
    (הוא אכן טעה בזהות האלופה, לפני ש- @Sir Alex Ferguson יקפוץ).

יש לי שאלה - על סמך המשחקים שלו בליגה הישראלית - היית אומר על רוב ארנשואו שהוא שחקן גדול? טוב לכל הפחות כמו תומר חמד? אני מניח שלא, וגם אם אתה כן, אז רוב האנשים יגידו שלא, וזאת למרות שלארנשואו יש רקורד טוב לכל הפחות כמו של חמד בצ'מפיונשיפ, ונסיון עשיר יותר בפרמייר ליג מזה של חמד בלה ליגה. בארץ, על אף שני גולים חיוניים למאבק האליפות של מכבי בעונה של אוסקר גארסיה, הוא היה בינוני ולא הצליח להתאקלם.

בליגה הסינית, רובן מיקאל היה שחקן בינוני מינוס. לא חושב שתמצא מישהו שעוקב אחרי הליגה הסינית שיחלוק על זה.
    בדיוק דרך אגב, כמו שמרוואן קבהא אגב היה שחקן בינוני לכל היותר בליגה הישראלית כשיצא מכאן, והיום הוא אחד מהשחקנים הטובים באלופת סלובניה (ולא סתם אני בוחר את הדוגמא הזו, כי הפערים בין הליגה הישראלית לסלובנית ובין הליגה הישראלית לסינית הם לעניות דעתי מינוריים). אותו קבהא שפתאום מוזכר כמועמד לגיטימי למכבי חיפה והפועל באר-שבע.

גם חאבי גונסאלס שבקריירה יש לו 249 הופעות בלה ליגה לאשדוד (הנתון מויקיפדיה), או אם אתה רוצה דוגמא יותר עדכנית, מאנה שהגיע למכבי ושיחק 182 הופעות בלה ליגה (הנתון מטרנספרמרקט) היו לכל היותר שחקנים בינוניים מינוס פה בארץ.

אז לא, אין לי בעיה עם מה שזהבי אמר על רובן מיקאל, כי בסך הכל הוא ציין עובדות.
    בדיוק כמו שתגיד לי שבליגה האיטלקית זהבי היה שחקן חלש פלוס. זו המציאות, אני לא מאלה שמעקמים אותה.

עידן444 אוהב/ת את זה.
  14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. גם לאחר ההפסד לספרד, מבחינת התוצאות, הקמפיין של אלישע הוא מאוד מוצלח.
    את איטליה וספרד לא היינו עוברים בטבלה (מקסימום מצליחים להיות קרובים יותר בתוצאה הסופית או סוחטים איזה תיקו בבית) לא משנה מי היה עומד על הקווים שלנו. הניצחון באלבניה הוא אפילו מעבר לציפיות לאור העובדה שהם העפילו ליורו האחרון.
    הביקורת על אלישע, שלי לפחות, היא לא בגלל התוצאה הסופית, אלא בגלל הדרך.

2. וכן, למרות התוצאות המוצלחות של אלישע עד עכשיו, הדרך הייתה מאוד בעייתית, והרבה פעמים פופוליסטית ולא מקצוענית וכבר דיברנו על זה לאורך כל הקמפיין.
    וכשאין דרך, לאורך זמן, לא משנה אם זה במכבי חיפה או בהפועל באר שבע, אז מתישהוא זה יתפוצץ לך בפנים.

3. לא חושב שאלישע מאמן רע או כושל, הוא היה מהיותר טובים שהגיעו לוועדת האיתור והוא לא מתקרב למאמנים רעים באמת כמו גיא עזורי שיצא לי לראות את עבודת האימון שלהם.
    מצד שני, לא חושב שאלישע הוא מאמן טוב או איכותי, ואפשר לראות בבאר שבע את השדרוג שהביא מינוי של מאמן איכותי כמו ברק בכר.
    העובדה שאלישע לוי מאמן נבחרת ישראל, מעידה בעיקר על המיתוג הרע שיש לנבחרת היום, כי אלישע הוא מאמן מוגבל ומקובע, עם רף ברור, שאולי בקמפיין הנוכחי יספיק כי מדובר בבית שבו במילא אין לנו סיכוי להגיע למקומות 1 - 2, אבל לאורך זמן הוא לא מספיק טוב לנבחרת ישראל, ולא אמור לקבל תפקיד כמו מאמן נבחרת ישראל.

4. אני נגד קיצוניות, לא משנה אם מדובר על ביקורת על ערן זהבי, יעקב שחר או אלישע לוי, ולכולם היו הצלחות בעברם, אבל מצד שני הם לא אמורים להיות חסיני ביקורת בהווה בגלל העבר שלהם. כיום ערן זהבי משחק בסין ולכן הכדורגל הישראלי ימדוד את התרומה של זהבי לישראל דרך הנבחרת, ואם הוא מתנהל שם כאילו מדובר במסי, בלי משהו שיתמוך בזה בשטח, הוא יקבל ביקורת. יעקב שחר תרם רבות למכבי חיפה להפוך לאימפריה שהיא היום, והוא הכניס לישראל ניהול אחר בזמנו, אבל כיום הוא משלים 6 שנים בלי אליפות, ועם אין ספור שחקנים ומאמנים שהוחלפו בלי שמישהו רואה תקווה למשהו חדש בעתיד ועם ניהול שמעולם לא חשבנו שמכבי חיפה תציג תחת שער, אז הוא יקבל ביקורת. אלישע לוי זכה באליפויות במכבי חיפה אבל גם נכשל בסוף הדרך בחיפה, כשגם בבאר שבע אחרי הצלחה יחסית הגיע כישלון גדול עם גמר הגביע, כשגם בנבחרת ישראל לצד תוצאות טובות יש הרבה מאוד דברים צורמים לעין, אז הוא גם יקבל ביקורת.
    אף אחד לא חסין לביקורת, גם כאלה שהצליחו בעבר. כמו שידעו בעבר לשבח ולהלל את אותם אנשים, והשלושה כאן היו מהדמויות היותר אהובות על התקשורת והאוהד הישראלי, ככה הם והתומכים שלהם צריכים לדעת לקבל ביקורת כשהם נכשלים בניהול מכבי חיפה, בתרומה לנבחרת ישראל או באימון קבוצה או נבחרת.

amn אוהב/ת את זה.
  15. Telkiyski Member

מסתבר שתומר חמד התלונן על חוסר דקות גם בברייטון.
    עם כל התדמית של הבחור הנחמד והשקט, גם הוא יודע לפתוח את הפה כשמשהו לא נראה לו.

כמה וכמה פעמים הוא התלונן בתקשורת פה בארץ על חוסר תשומת לב. זכור לי שבמיורקה ואלמריה הוא הביע ביקורת על כך שלא ממש מסקרים אותו.

כל זה לא משנה את העובדה שברגע שמאמן מכריז באופן פומבי שיש שחקן אחד שהכל יבנה סביבו, ושבעצם הוא מעל כולם - אין דרך להימנע מהבעיות שזה ייצור.

אלישע היה אדיוט עם הליקוק לזהבי וההצהרות על כמה הוא הכי חשוב וכמה הוא מעל היתר.

נערך לאחרונה ב: ‏28/3/17
מצב נושא:
הנושא נעול.