נבחרת ישראל: מסכמים עוד קמפיין כושל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏31/8/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. קשר שמאלי Member

ג'רפי זה ינקו 2
    עוד שוער ליגה בינוני עם חורים בידיים. אגב הוא בן 24, לא ילד

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  2. Drama2 הסמל מעל הכל

קורות חיים לא צריכים לעניין, אלא יכולת בשילוב עם פוט' עתידי. אני חושב שבשיקלול הזה בלבד, ג'רפי מעל גלזר (נכון להיום).
    מסכים איתך בהכל,
    השאלה שלי היא:
    למה המתמודד הטבעי עפ"י דעת הקהל כאן הוא גלזר ולא ג'רפי ?
    אני לא מצליח לחשוב על אף סיבה למעט 'רזומה'.
    אני ממש ממש לא מסכים איתך, וראיתי את רוב המשחקים של אשדוד העונה.
    הוא לא דומה בכלל לינקו או קליימן, שים לב ברגעים של בעיטות איך השוער מגיב ותבין לבד רק מהשפת גוף.
    יש בג'רפי משהו שאני רואה בראייקו, לא ברמה שלו ו/או בעוצמות שלו, אבל יש DNA זהה ביניהם.
    על גלזר אני עדיין לא יכול להגיד את זה, הוא דומה יותר לשוערים אחרים, שעדיף פחות לקחת מהם דוגמא.

3. Don Joan Roman Member

בסוגיית השוער אני חושב שנכון לעכשיו אין הבדלי רמות גדולים בין אף אחד למתחרה שלו, בנוסף הקמפיין די גמור וזו הזדמנות מצוינת לקחת כבר שוער שיש לו עוד לא מעט שנים לפניו ולהתחיל להכין אותו להיות שוער נבחרת על ידי דקות משחק, ג'רפי/גלזר זה לא כל כך משנה כי לשניהם יש נקודות חוזק ונקודות תורפה ולשניהם יש יכולת וזמן לתקן אותן.

לגבי סוגיית זהבי: הוא שחקן כדורגל נהדר לרמות הישראליות ואפילו לרמות הבינוניות-נמוכות של אירופה אבל מתייחסים אליו כאילו הוא מושיע ושחקן אירופאי בכיר, הגיע הזמן להפסיק ולהסתכל עליו כ"אקס פקטור" של הנבחרת ולהבין שברמות האלה הוא לא שונה מאף שחקן ישראלי אחר.

Sent from my m3 note using Tapatalk

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  4. Raulito Madridista

לא חושב שהושפלנו בצורה ניכרת. לא בתוצאה וגם לא במה שקרה על כר הדשא, מה לעשות שקשה להוציא להם את הכדור מהרגל. מתסכל לספוג גולים כאלה 'בטן רכה' אבל זה מה יש. זה בטח לא היה יותר גרוע מה-3:0 בוומבלי נגד אנגליה כשבנאדו עלה בקישור האחורי, התבוסה הביתית לרוסיה עם גוטמן ושלא נדבר על ה-5:0 נגד דנמרק. היו שחקנים שנחנקו במאני-טיים כמו מרצינו עם הופעה עלובה, אשם בשניים וחצי מהשערים וגם אייבינדר שעשו ממנו איזה אינייסטה - היה רך מידי. דוגמא לשחקן ליגה סביר וזהו. וזה לא שהוא עוד יתקדם, הוא לא ילד. בגדול אני לא חושב שגם שיבצורים אחרים בהרכב היו עושים את העבודה, נניח כיאל במקום אייבידינר(קלטינס? עוד לא קרע זוג נעליים) או הרוש\גורש במקום קליימן - היו משנים משהו לקצה לקצה, היינו מפסידים את זה בכל-מקרה.

על דבר אחד אי-אפשר לעבור לסדר היום וזו זריקת זין כמו שטב"ח עשה. במחצית הראשונה הוא עוד קיבל כדורים ובמחצית השנייה לא, וספרד תוקפת ומוליכה 3:0 והדביל הזה מרשה לעצמו אפילו לא 'ללוות' את השחקן, אפס מחויבות. כאילו כל יום הוא פוגש את נבחרת ספרד והוא רגיל לשחק נגד אינייסטה. ובצד השני של המתרס נמצא ליאור רפאלוב שתמיד היה מחויב - גם הוא חיפף הגנתית לפעמים אבל לא בצורה כזו, והוא היה הדומיננטי בנבחרת. הנגיחה המצוינת לאחור, השער המצמק וגם דריבל-שניים יפים.

ראיתי את המשחק עם אוהד מכבי שרוף, חבר טוב מהצבא, ואפילו הוא התעצבן על טב"ח וגם על זהבי. כל מי שלא מוצא לנכון לבקר את זהבי אתמול משקר לעצמו. כמה הופעות הוא צריך לרשום בנבחרת כדי שיודו בזה שהוא לא מביא ערך מוסף? גם הוא היה יכול לרוץ יותר אתמול. תומר חמד גם שיחק מקדימה ונלחם. היו לזהבי ארבעה מצבי בעיטה. לרונאלדו מותר לא למסור במצב כזה לאלמוג כהן ורפאלוב - לאדון זהבי לא. מעבר לכך הגיעו אליו שני כדורים טועים בתחילת המשחק, ואם היית שואל את אלישע לוי ואת כל עם ישראל מי השחקן שהיינו רוצים שיקבל את הכדור שם - זה זהבי, והוא לא עשה כלום.

5. עידן444 Member

שמעתי את אחד מגדולי השוערים בכל הזמנים, איציק ויסוקר, מדבר על החשיבות של ניסיון. לא גיל! ניסיון!
    אם גראפי באמת כזה פוטנציאל- בושה שהוא מתחיל להיכנס לתודעה בגיל 24. אלה בדיוק הפספוסים שאני מדבר עליהם. ראיקוביץ׳ בגיל 24 כבר יהיה עם עשרות הופעות בבוגרים- זה אולי לא כל ההבדל בינו לבין שוערים ישראלים- אבל חלק מההבדל.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nigel de Jong ו-Drama2 אוהבים את זה.
  6. Raulito Madridista

לא רואה הבדל גדול בין שוערי הליגה שלנו אבל בנקודת הזמן הזו הרוש בכושר טוב ובפער. זה לא רק שהוא 'טוב מהשנתיים הקודמות'. הוא משחק תחת לחץ עצום של ירידת ליגה, הוא השוער שספג הכי מעט שערים חוץ מאלה של מכבי-באר-שבע-מכבי פ"ת-בית"ר שזה לא רע והוא מביא מנהיגות, ערך מוסף ושקט. הוא גם לא קיבל באמת צ'אנס רחוק ואמיתי בנבחרת. בכל-מקרה אני לא שמח לאידו של מרציאנו או של הנבחרת, למרות שנדיר ששוער אשם ב-2.5 שערים במשחק - זה יכול לקרות.

לגבי שאר הדברים שאמרו כאן - יש הרבה משתנים כמו מזל, רצינות, מתחרים. לדעתי את כל השוערים הטובים באמת בכדורגל כאן 'ביזבזנו' באותו דור קסום - שביט אלימלך שלדעתי הגדול מכולם ולא קיבל צ'אנס אמיתי מעולם, איציק קורנפיין, דודו אוואט, ניר דוידוביץ', אפילו לירן שטראובר עילוי בהתחשב במה שיש היום. אלימלך פרץ לתודה בגיל מאוד מאוחר.

ההופעה של זהבי לא הייתה מרושלת או נבזית, את זה אם כבר צריך לכתוב על טב"ח החלוץ ששכח שאף-אחד לא זוכר את הגול שלו נגד בופון חוץ מהוא עצמו. אבל זהבי רעד מול השער וגם היה קצת אגואיסט. בכל מקרה מה שכן אני בטוח שהוא עלה למגרש עם אמונה שאפשר לעשות משהו וזה יפה, בניגוד ליתר החברים שלו.

7. DRORIKO Member

ynet מרציאנו: "לא רוצה לשכוח מהמשחק, אלא ללמוד ממנו" - ספורט

כל הכבוד אופיר! ככה מגיב בן אדם אינטיליגנט ומפוכח. מקווה בשבילו שימשיך הלאה ולא יתן לכל רוחשי הרעות להפיל אותו, כמו שהם ניסו להפיל בזמנו את בן ביטון/שיר צדק/ערן זהבי/דודו אוואט/טב"ח הבלם וכו' וכ'ו. בסיום כל הפסד של הנבחרת מתחילים עם המשחק החולני הזה של "הכה בשעיר לעזזל התורן". אני אישית לא מתחבר למשחק הזה.

oFiRzZz, סיונרה ו-Don Joan Roman אוהבים את זה.
  8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

גם כן הספרדים האלה, מכביסטים מסריחים.

9. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

לא ראיתי אפילו תקציר, התפתחויות בלתי מתוכננות אתמול בערב שגם ערערו אותי והביאו אותי למצב רוח ירוד.
    אחר כך גיליתי על הפציעה של טיבי ועוד יותר התבאסתי. אבל השרשור הנוכחי ממש הצחיק ורומם אותי, תודה.

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

עידן444 אוהב/ת את זה.
  10. סיונרה Member

עד שלא יוכיח אחרת מבחינתי הוא המרציאנו הבא. שוער שאף אחד לא רואה מלבד תקציר פה ותקציר שם. את הבעיות והחסרונות של שוערים לוקח הרבה מאוד זמן לראות. את הבעיות מיקום של מרציאנו אתה לא תראה עד שהאיטנסיביות לא גבוהה והחלוצים הם לא כאלו שיזהו כל מילימטר של חולשה כמו אלו של ספרד ובייל לפני שנתיים.

עיתונאים גרועים יש גם בספרד, לומד את זה בסקירות העיתונות הנהדרות של @Raulito.
    זהבי אולי עשה כמה מהלכים לא רעים, אבל בפועל הוא לא חשב בכלל על למסור רק כשלא הייתה לו ברירה. ככה לא מפתיעים את ספרד. זה יקרה רק עם שחקנים שמוכנים להוריד מעצמם למאמץ הקבוצתי.

Don Joan Roman ו-oranfu אוהבים את זה.
  11. EO11 בפה אליל היכל התהילה

למצוא תירוצים למה זהבי גרוע ולמה הוא חרא אפשר מפה ועד מחר, בפועל הוא היחידי שהורגש בפן ההתקפי ואלמלא הוא לא היינו מגיעים למצב אחד.

סמואל אטו אוהב/ת את זה.
  12. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

כולם גרועים, כולם לא מבינים. רק ההייטרים באייסוקר מבינים כמה זהבי בלוף, כמה הוא לא ראוי. קלאסיקס.

oFiRzZz, orimor2212 ו-EO11 אוהבים את זה.
  13. סיונרה Member

"מה היה אם" איננו יודעים. כדורגל הוא משחק קבוצתי, ולכן גם אם שחקן עושה פעולה טובה, זה לא פוטר אותו מלמסור לשחקן שנמצא בעמדה טובה יותר. אתה לא יכול לנצח עם שחקן שחושב רק על עצמו, אלא אם קוראים לו כריסטיאנו רונאלדו, וגם אז זה בדרך כלל לא עובד.

מה יש לי נגד זהבי?
    חס וחלילה לא להתמודד עם טענות בצורה של דיון כשאפשר להאשים באיזו שנאה לא ברורה לאדם שלא פגשתי בחיי.
    אני מודה שיש לי בעיה עם היהירות של כדורגלני הצמרת הישראלים, קשה לי לראות אנשים שאפילו לא מוצלחים כל כך במקצוע שלהם מתנהגים כאילו הם אוסיין בולט.

oranfu ו-VAR אוהבים את זה.
  14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

חושב על עצמו? רוב הפעמים שהוא היה למעלה עם הכדור לא היה אף אחד לידו, ומותר לחלוץ להתנהג באנוכיות, זה לא רק הוא. הבעיה שהוא ערן זהבי ואנטי שפיתחו אליו זה משהו מדהים, כמו הטמטום המדהים שהיה כאן אתמול עם ״אם היה נגמר תיקו הוא היה בוכה על הגול של רפאלוב וגם ככה הוא לא שמח ממנו״. אני בטוח שזה מה שעבר לו בראש כשהוא סידר לו כדור אדיר לגול במחצית הראשונה.

סמואל אטו אוהב/ת את זה.
  15. DRORIKO Member

האמת שלא זיהיתי אצל זהבי שחצנות מיוחדת. הוא אדם כן והוא לא מתבייש לפרגן לעצמו(ובוא נגיד את האמת,יש לו על מה) אבל הוא מעולם לא עשה מעצמו יותר ממה שהוא. גם אתמול אחרי המשחק הוא לא התבייש להגיד שהשחקנים הספרדים הרבה יותר טובים מאיתנו ושהכדור היה יותר מהיר מאיתנו. אגב זה אותו זהבי שלא התבייש גם להגיד שהוא הלך לסין כי הפך קבוצה גדולה באירופה לא רצתה אותו. בוא נגיד שבכדורגל הישראלי נתקלתי בשחקנים הרבה יותר שחצנים ממנו, וחלקם גם היו שחקנים פחות טובים ממנו(שייע פינגנבוים למשל).

נערך לאחרונה ב: ‏25/3/17
מצב נושא:
הנושא נעול.