נבחרת ישראל: מסכמים עוד קמפיין כושל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏31/8/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Drama2 הסמל מעל הכל

אני ארצה להוסיף גם את דסה שנתן משחק טוב.
    העלת פה נקודה מעניינת,
    אתמול מאוד התרגשתי כאשר קלטינס עלה למשחק והכי רציתי לראות ניצוצות ממנו,
    אבל למען האמת לא ראיתי ממנו שום דבר מיוחד, ואני לוקח בחשבון שהוא שיחק בקושי רבע שעה בהופעה ראשונה.
    נקווה שבעתיד הוא ישתפר
    פיקה שהחליק אל-אה-ג'רארד ואם היה עוד ישראלי בהתקפה אולי זה היה נגמר בשער ?
    (אם כי לבעוט מ27 מטר ולגרום לדה חאה, השוער הטוב בעולם, למתוח איברים - זה מכובד בפני עצמו, ותשובה טובה לכל ה"הוא לא יכול לשחק בספרד" "רגל עץ" "לא בנוי לליגה האנגלית" וכו' וכו')
    אנחנו מכירים את הסחורה, הבסיס אותו בסיס, הרוש לא מתאים לאפודה הראשונה של הנבחרת.
    ג'רפי ענק, שניהם מציגים עונה טובה מאוד.

amn אוהב/ת את זה.
  2. עידן444 Member

אגב, זה מהעונות הטובות של השוערים הישראלים.
    אם גם בתקופה כזו אנחנו לא מוצאים שוער לדעתי מדובר נטו בפחד וחוסר נועזות וחשיבה לטווח ארוך.
    מסכים עם אלה שאמרו שספרד בחוץ זה לא המקום והזמן לתת לשוער הופעת בכורה- אבל זה חייב להיות הכיוון- למצוא את השילוב בין אופי שמתאים לנבחרת עם יכולת- לדעתי גלזר אופציה נהדרת. אני מאוד אוהב את השקט שלו. לשוער צעיר זה מאוד נדיר. כפי שנאמר כאן- בתקווה שמכבי חיפה לא תהרוס.
    ואם נעלה אשמח שלויטה יפלט אלינו:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. סמואל אטו Member

גלזר, הרוש, קליימן - לכל הפחות לבחור בשוער שמשחק בליגה נורמלית.
    ליגה סקוטית שנייה? מה?!

alexshw אוהב/ת את זה.
  4. Drama2 הסמל מעל הכל

אני לא מבין איך אני היחידי שמזכיר כאן את ג'רפי, מדובר על שוער שלוקח את הרוש+עמוס+ינקו+קליינמן+קנדיל בכל יום נתון.
    יש לו מעלות שלא קיימות אצל חיימוב וניצן.
    יש לו גיל בניגוד לגורש.
    הוא משחק בקביעות.
    מה צריך יותר מזה ?

Mamadu אוהב/ת את זה.
  5. תומר1989 Member

זה לא מהעונות ולא מהתקופות הטובות של השוער הישראלי. להפך.
    תשווה מה שיש היום לתקופת דווידוביץ, אואט גינצבורג וכו'.

לגבי ההפסד הזה, הזה אין פה שום אשם באינדבדואל כולל לא מרציאנו.. ספרד לא על הפלאנטה של ישראל מבחינת כדורגל.

6. VAR Member

אם זה לא קרה אחרי ה"על אפכם ועל חמתכם" אז זה כנראה לא יקרה לעולם. מקסימום יהיו שחקנים אחרים שיחזרו על אותן הטעויות של קודמיהם. החל מעידן "הסגנון האנגלי מגעיל" טל (3-0 לאנגליה) דרך תומר "אנחנו יותר טובים מהיוונים" חמד (1-0 ליוון בר"ג במשחק קריטי שחיסל סיכוי לעלייה) ועד לאייבינדר. האגו הישראלי הרבה יותר גדול ממוסר העבודה שלו, זה תיאור הבעיה כאן במשפט אחד.

סיונרה ו-Drama2 אוהבים את זה.
  7. עידן444 Member

כנראה שקצת יותר מחצי עונה טובה באשדוד.
    נראה לי שאתה קצת נסחף איתו. לפני שנה הוא היה שוער ליגה שניה ולא נראה לי שמישהו בכלל ידע מי זה. לפני כן היה שוער שני או שלישי ברעננה. על זה אתה סומך?

8. עידן444 Member

הליגה היום מלאה בשוערים ישראלים טובים. כבר לא מביאים שוערים זרים דמיקולו ופחות מפחדים לתת צאנס לשוערים ישראלים-
    מלבד השלושה שהיו בסגל הנוכחי יש לך גורש, חיימוב, גלזר, ג׳ראפי, קנדיל, ינקו, ואפילו דני עמוס, לויטה ואיתמר ניצן בעונה טובה- אני לא זוכר מצב בו הליגה מלאה בשוערים ישראלים שרובם מוכיחים יכולת טובה. כל החוכמה היא לזהות מי יותר מתאים לנבחרת ומי פחות.

9. Drama2 הסמל מעל הכל

שוער או יש לו את זה או אין לו את זה, ולמה אני מתכוון ב"זה"? שיש תוכנות שכבר אי אפשר לסדר אותן.
    להרוש, ינקו, קליימן, עמוס, גורש, יש בעיות ברורות לעין שאי אפשר כבר לעבוד עליהם. ניצן וחיימוב הם אנדרסייז לזירה האירופית, החיסרון בכדורי גובה קריטי באירופה.
    לג'רפי יש נתונים מאוד טובים ושווה לתת לו צ'אנס, לא יקרה כלום. אולי הוא כמו מרציאנו יפשל, אבל אולי לא. מה שבטוח, לזירה המקומית הוא אדיר, המחליף של גורש בב"ש.

ובמה משתמשי הפורום (שהם מעל הממוצע בהבנת המשחק) תולים תקוות ? עומרי גלזר.
    קצת יותר מחצי עונה טובה בחיפה.
    לפני שנה היה שוער שני בהפועל רעננה ולפני כן היה שוער נוער.
    על זה סומכים ? למה ? כי יש את המילה חיפה בקו"ח שלו ?

amn אוהב/ת את זה.
  10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לחלוטין מחזיק ומאמין יותר בג'רפי מאשר בגלזר. נראה שלגלזר יש המון יחסי ציבור.

Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk

Mamadu אוהב/ת את זה.
  11. עידן444 Member

מכבי חיפה, מכבי ת״א, נבחרות

12. Ajax Amsterdam Member

מנסים לעשות מגלזר דונארומה מה שהוא לא

13. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש כאן הגזמות מטורפות עם השוערים.

אלף כל, הרוש בעונה מצוינת? מתי? איפה? אני באמת אוהב אותו בתור בן אדם ושחקן אבל בסך הכל עונה לא רעה שלו(בבית"ר היו לו עונות טובות בהרבה), שומר על יציבות אבל לא מצטיין מדי שבוע. מנפחים את התצוגות שלו כי הוא משחק בהפועל ת"א וגם כי השנתיים האחרונות שלו היו ממש רעות.

דבר שני, עניין עמרי גלזר. איך כבר אפשר לקבוע שהוא שוער העתיד של ישראל. קודם שישלים עונה טובה במכבי חיפה לפני שנתחיל לחשוב עליו.
    וד"א בגילו הרוש כבר היה שוער ראשון בבית"ר ונתן עונה מצוינת(תגלית העונה) ועוד חשבנו שיש כאן בקלות חומר לשוער שיכול לשחק באירופה ואנחנו רואים איפה הוא היום. לא שיפר שום אלמנט במשחק שלו מגיל 21. מי מבטיח שלא נראה את אותו הסיפור עם גלזר.

ג'ראפי במשחקים+תקצירים שראיתי נראה פוטנציאל טוב, אבל עדיין רק אשדוד בלי הלחץ ובלי מעקב שבועי וטעויות שעוברות בשקט.
    עוד מוקדם לדעת ואנחנו ראינו אתמול עוד שוער מאשדוד שגם היה נראה סבבה ששיחק בי"א ואפילו עשה קמפיין סולידי עם גוטמן מציג את אחד המשחקים המביכים של שוער נבחרת.

כבר אמרתי כל השוערים שיש לנו הם ברמה דומה פחות או יותר, עם כל אחד מהם היינו מפסידים לספרד. אבל חלק מהתפקיד של שוער הוא לקחת את הצ'אנס בשתי ידיים. מרציאנו נפל ועכשיו צריך לעבור לבא בתור.

EsheD, סיונרה, ~Omri~ ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  14. zivmay Member

ג'רפי הוא הבטחה הרבה יותר גדולה מגלזר. בנוסף ליכולות הפיזיות , גם משחק הרגל שלו יותר טוב ( עדיין לא מלוטש, אבל בהשוואה לגלזר, הוא טר שטגן)

15. alexshw Member

בגלל הפוטנציאל. מה חיימוב והרוש שווים כולנו יודעים. בגלזר או ג'רפי לצורך העניין יש תקוות.
    חיימוב שוער לא בשר ולא חלב. לב"ש הוא כנראה לא יהרוס כי זה קבוצה טובה גם ככה.

oranfu אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.