נבחרת ישראל: מסכמים עוד קמפיין כושל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏31/8/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

גורש הוא בעיניי היום השוער הכי טוב. הוא צריך ביום רגיל לעמוד בשער. עם כל הכבוד להרוש וקליימן הם בעיניי לא מועמדים לחולצת ההרכב הראשון. זו דעתי לפחות. גלזר עוד צעיר, אבל אני מקווה שתוך זמן לא קצר יהיה לפחות שוער שני.

2. hbs7 Member

מעולם לא הבנתי את הרעש על מרציאנו.
    בעונת הירידה של אשדוד חטף המון שערים שהם לגמרי שלו.
    אנחנו צריכים להודות לג'קי שבזכות תאוות הבצע שלו לא שילמנו עליו סכום אסטרונומי.
    ההופעה שלו היום הייתה מחרידה.
    הרוש בעונה טובה מאוד. גם קליימן עושה רושם של יותר יציב מבעבר והיו ראויים לפתוח לפניו.

3. Civil Anti Madridista

הופעה נוראית של מרציאנו. השער השני גמר לו את הביטחון ובמזל לא קיבלנו 6-7 חתיכות כמו שהגיע לנו.

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@yedidel
    אין היום שוער שאתה מתאר. שוב, בעיניי גורש הכי מתאים להגדרה הזאת. הרוש היה הרבה זמן פצוע, אבל לפני זה היה נורא לא יציב. לקליימן יש גם את הקטע הזה. כמו ברב העמדות יש לנבחרת ישראל בעיה.

5. oranfu Member

מרציאנו תמיד היה שוער של כלום.

אני לא טוען שגלזר יהיה שוער גדול אבל הוא נראה מבטיח מאוד נכון להיום.

גורש? אני לא מחזיק ממנו בכלל, הוא גם בעונה לא טובה. אבל נגיד, אם שאר השוערים חלשים והוא יחסית יציב. בפועל, הרוש נותן עונה מצוינת.

הרוש היה לא יציב אבל איך זה רלוונטי למצב הנוכחי? הוא בכושר מצוין כבר תקופה לא מבוטלת. אני לא חושב בכלל שהיה מקום לויכוח מי צריך לעמוד היום בשער אבל איכשהו אלישע הצליח להחליט לא נכון. כנראה דודו חזק יותר מנימני.

6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אנשים באים בתלונות לזהבי בזמן שהוא היחידי בנבחרת הזאת שחושב קדימה. אגואיסט, זה נכון, מצד שני אין שחקן אחד בנבחרת שיכול לעשות את המהלך שהוא עשה במחצית הראשונה, מהלך שהשאיר את רפאלוב במצב מצוין וכמעט הביא גול.

אני שונא להצביע על אשמים בודדים, אבל מרציאנו...

amn ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  7. Civil Anti Madridista

8. oranfu Member

רפאלוב לא יכול לתת מסירה כזאת?

זהבי לא היחיד שחושב קדימה. יש מצבים שיש לו אופציית מסירה מצוינת והוא מעדיף לבעוט (כמו כשהיה עם רפאלוב במחצית השניה). מסירה פשוטה מעמידה את רפאלוב בעמדה מצוינת לבעיטה אבל זהבי חושב וחושב וחושב ומעדיף לבעוט מ20+ מטר למרות שהוא גם מכוסה.
    מילא, אם באמת היתה לו היכולת אבל כשהוא נמדד ברמת כדורגל אמיתית (ולא הליגה הישראלית או הסינית שהן כדורגל חובבים) רואים טוב מאוד שהוא לא ממש מסוגל.

פייר? אני משוכנע שהוא התבאס שרפאלוב הבקיע.

ייא, Telkiyski ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  9. Telkiyski Member

הוא עוד היה מתבאס יותר אם היה נגמר 1-1 מהגול של רפאלוב.

הוא עוד היה מתלונן בראיונות אחרי המשחק "שכחתם מי הרים את הכדור החופשי שהוביל לנגיחה לקורה" וכאלה.

קפטן בזוי.

oranfu ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  10. קשר שמאלי Member

גם את אלמוג כהן הוא יכל במסירה פשוטה להעמיד מול דה חאה

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי עכשיו את השערים. בסדר, מרציאנו איחר בתגובה שלו בשער השני. לפי הכותרות חשבתי שהוא כבש שער עצמי...ברצינות, אנא בוא לא נגזים.

בשער השלישי הוא אכן היה צריך לצאת יותר טוב, אבל אחלה כיסוי של זהבי. דייגו קוסטה לא צריך לנגוח בכזו קלות.

בסופו של דבר כבר ראיתי טעויות הרבה יותר חמורות. זה באמת לא שהפסדנו רק בגלל מרציאנו.

Nave ו-EsheD אוהבים את זה.
  12. ייא Member

אני מחזיק פה מכולם מבינים בכדורגל וגם מעצמי. אז איך זה שבתקשורת כולם גונבי דעת כמו המאמן פח הזה וזהבי הנבל? כבר כשהוא מקבל כדור בחוד אני צועק "לא מוסר. לא מוסר'' ובאה בעיטה מרגיזה. ושוב זה לא משנה כלום כי גם אם הינו מנצחים הערב לא הינו עולים לכלום. אני מבאס על הקמפין הבא שנבזבז עם הזבלים האלה. טבח חייב לעוף מהנבחרת. אלבניה מנצחת פה ביוני בקלות.

13. Telkiyski Member

הקטע הוא שהוא בועט וכולם יודעים שזה יבלם אצל הבלם ולא יגיע למסגרת. אבל הכי חשוב לזהבי זה הוא עצמו, זה לא חדש.

oranfu אוהב/ת את זה.
  14. oranfu Member

לא צריך לקבל את הגול הראשון, אסור לקבל את הגול השני ולא צריך לקבל את השלישי (למה הוא לא יצא לכדור גובה?). לא ראיתי גם שמישהו מאשים אותו בהפסד.

זהבי? אותו זהבי ששפיגלר ולחמן טרחו להגיד כמה וכמה פעמים שאין לו שום אשמה בגול השלישי? כי הם אמרו כמה וכמה פעמים שאין לו אשמה. מעצבן שחוזרים כמה וכמה פעמים על זה שלזהבי לא היתה אשמה בגול למרות שהוא צמוד לקוסטה? למה צריך לחזור על זה כמה וכמה פעמים? יש סיבה שדווקא גול שסופגים שלזהבי יש בו חלק חוזרים ואומרים כמה וכמה פעמים שלזהבי אין בו חלק?

הלוואי הנבחרת של זהבי, שפיגלר ושות' תסיים במקום האחרון בבית.

זאת לא תהיה האשמה של זהבי אלא רק של שאר השחקנים שאיכזבו אותו.

אה כן, טב"ח הוא הראשון שצריך להעיף קיבינימאט מהנבחרת. כזה טיפוס זבל, ערס ביצות מסריח.

חבל ששחקנים לגיטימיים וחביבים כמו חמד, גרשון, רפאלוב, כהן ועוד כמה צריכים לשחק תפקיד משני לקקה הזה טב"ח ולזהבי. שניים שנמצאים בפסגת הכדורגל הישראלי בזכות גולים נגד עכו בזמן שהמקצוענים צריכים להתמודד נגד שחקנים שיותר טובים מליגת מתנ"סים אזורית.

zivmay, Nigel de Jong ו-Telkiyski אוהבים את זה.
  15. קשר שמאלי Member

מצב נושא:
הנושא נעול.