אני לא חושב שלחץ ציבורי יכול להשפיע על החזרת הביתיות בצורה גדולה,להזכירך שהפועל ת"א לא הורשתה לארח את מילאן,והתחיל האיסור הגורף על אירוח משחקים בארץ,היתה התערבות של שר הספורט דאז(מתן וילנאי),ראש הממשלה,וגברי לוי,וכל זה לא עזר. ספ בלאטר הבטיח לאיצ'ה מנחם שהמשחקים ייערכו בארץ,למרות שאופ"א אוסרת זו,בכל מקרה כמו שהוזכר יתקיים דיון בנושא באפריל.
ותראו מה הלך בפגישה: "לא שיניתי את דעתי - המשחקים יתקיימו בישראל", כך אמר היום (רביעי) נשיא פיפ"א, ספ בלאטר, בפגישה עם יו"ר ההתאחדות לכדורגל, איצ'ה מנחם, והמנכ"ל חיים צימר, במשרדי פיפ"א בז'נבה, שוייץ. כך נכתב באתר ONE. לארס אולסון, המזכ"ל החדש של אופ"א, העביר הודעה להתאחדות כי הנושא יידון בישיבת הוועד הפועל של אופ"א ב-5 באפריל , "בינתיים", נאמר בהודעה של אופ"א, "יקיים הצוות המנהלי של אופ"א שיחות תיאום עם פיפ"א לקראת מוקדמות גביע העולם. עכשיו אני מבולבל לגמרי... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/blink.Xxx
אני לא מבין את ההתאחדות... למה משחק כל כך חסר חשיבות נגד נבחרת קונוסים כמו אזרבייג'אן?? גם אם זה סוף סוף בר"ג אבל עדיף משחק חוץ נגד נבחרת טובה כמו פולין או לטביה למשל. כל פעם אותו הדבר.
תלוי למה עדיף..מבחינה מקצועית כן עדיף משחק חוץ מול פולין..אבל בתור אוהד...אני מת לראות את הנבחרת שלי משחקת!!!!!בבית!!!!אני מתגעגע ואני אעשה את כל המאמצים להיות ברמת גן ביון רביעי מישהו יודע שעה ומחיר של המשחק?
ועם כל הכבוד אני חושב שהעדיפות המיקצועית צריכה להיות בראש סדר העדיפויות. אז סבבה סוף סוף יהיה משחק בארץ וברור לכולם שיהיה משחק חד צדדי ולא תחרותי ומשעמם עם איזה 5-0 כזה אבל ת'כלס זה לא עוזר במעט אפילו לנבחרת שלנו והנבחרת חייבת משחקי אימון נגד נבחרות טובות.
זה די ברור שהמהלך הזה רק בא להראות לשאר העולם שאפשר לקיים משחקים בישראל. להתאחדות לא היה אכפת גם אם נבחרת משולש ברמודה הייתה מגיעה, העיקר שיתקיים משחק בישראל, כדי להראות לעולם שלא פחות בטוח כאן מאשר במקומות אחרים, שבהם משחקים כדורגל בלי הגבלה. לגבי המשחק עצמו, ישראל כמובן חייבת לנצח, בכל הרכב שלא יהיה. את הסגל למשחק אברם גרנט אמור לפרסם היום. מעניין מי יהיו השחקנים ששרדו את מחנה הנבחרת ויקבלו זימון ראשון למשחק בינלאומי.
טוב שמשחקים בארץ,למשחק אין חשיבות רבה,אבל חשוב לנצח,אני אשתדל להיות במשחק גם כן,לפי מה שהבנתי המשחק יהיה בסביבות השעה 17:00 מחירי הכרטיסים אמורים להיות זולים.
משחק בית מול אזרביג'אן. איזה מאמן פחדן, לא יאמן. גרנט יודע שלנבחרת העלובה שלו אין סיכוי לנצח אפילו נבחרת מהדרג השלישי בעולם והולך על נבחרות פצפוניות וקיקיוניות... מן הסתם הוא יודע שהוא לא יצליח לעלות למונדיאל 2006, אז הוא דואג שיהיו לו כמה ניצחונות מרשימים (מה זה מרשימים? אדירים!) על כמה נבחרות מסכנות כדי שהכישלון שלו לא יהיה טוטאלי. נילסן עשה קמפיין מצוין במוקדמות מונידאל 2002 ובהחלט יכל לעלות ליורו 2004 אבל בגלל שאזר קצת אומץ והלך בחוץ נגד צ'כיה, גרמניה ודנמרק הוא פוטר בלחץ התקשורת והקהל המפגרים. אין מה להגיד - גרנט החמור זה מה שמגיע לנו. יאללה, ננצח אותם 4:0 ונרגיש טוב עם עצמנו, אנחנו ברזיל, אנחנו צרפת, אנחנו אלופי אירופה. אח"כ אנחנו מגיעים מול צרפת ואירלנד ומתפלאים כשהם קורעים אותנו לגזרים. ככה זה כשחכמים על נבחרות כמו סן מרינו וליכטנשטיין. כל הכבוד לגרנט. אגב, גרנט הכין שתי שיטות טקטיות לנבחרת - אחת "הגנתית" ואחת "התקפית". אתם מבינים איזה מאמן חובבן יש לנבחרת? איזה מן מאמן עושה דבר כזה?! מה זה פה, מנג'ר 3?? בכלל, למישהו יש ספק שגרנט ישתמש בכל הקמפיין בשיטה ההגנתית (אבל כמובן מול האימפריות איי פארו ואזרביג'אן הוא ישחק התקפי כמו גדול). טוב, נו, העיקר שהוא מקדם את הכדורגל הישראלי באימונים אישיים שבועיים לשחקנים בני 13. מאמן בדיחה, אנחנו לא נגיע לשום מקום איתו. יקח לנו הרבה מאד זמן להתאושש מהקדנציה של האדיוט הזה.
למיטב ידיעתי לראשי ההתאחדות יש חלק נכבד בהחלטת הנבחרת היריבה. ואני אחזור ואגיד, המשחק הזה הוא לא משחק מבחן, הוא פשוט משחק שנועד להראות שאפשר לשחק בו כדורגל, וזו המטרה העיקרית שלו. ואם כבר מדברים על גרנט, ראיתם את הפרסומת שהוא, ביחד עם שחקני הנבחרת, עשה לחידשגד? פשוט גישה תבוסתנית. ועזבו את זה שזה פירסומת, זה פשוט מביש. יש פה רמיזה ברורה למועדות של המאמן לגבי עלייתה של ישראל למונדיאל. אפילו אם זה פרסומת....לפחות המאמן צריך להראות איזשהו שבב של סיכוי.
נמאס כבר לשמוע כל פעם מחדש את אותה מנגינה על גרנט, כמה שהוא גרוע,וכמה שהנבחרת עלובה וכו.. זה כבר לא מעניין,ואני חושב שהבהרת את עמדתך בנושא מספיק פעמים.
שגיא הפירסומת הייתה אם תשמע טוב על יורו 2004 ולא על מונדיאל 2006. יורו 2004 כבר אין סיכוי לעלות אתה יודע...
אברהם גרנט פירסם את הסגל למשחק מול אזרבייג'ן ביום רביעי, זימון מפתיע ללירן שטראובר,אנטבי נותר בחוץ וכן איל ברקוביץ'. הסגל המלא למי שלא ראה- ניר דוידוביץ', לירן שטראובר, אורי אוזן, תומר חליבה, דדי בן-דיין, שמעון גרשון, תומר בן-יוסף, גיא צרפתי, טל בן-חיים, רביד גזל, עבאס סואן, וואליד באדיר, עידן טל, שלומי ארביטמן, עבד רבאח, יניב קטן, עומר גולן, כפיר אודי, עמרי אפק, פיני בלילי ויוסי בניון.
טוב שזימן את בלילי, כבר שכחו ממנו... לעומת זאת הזימונים של גזל, אוזן, וחליבה לא מובנים לי מאחר והם בכושר לא טוב ובואו נסכים, גם טל, באדיר וקטן לא בשיא הכושר... בני, הבמה שלך: