נבחרת ישראל: החלום נגמר

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by burning soil, Dec 4, 2003.

1. burning soil Member

למה זנדברג צריך להיות בנבחרת? הוא בכלל שיחק במשחקים האחרונים?

אף אחד לא מבין את הזימונים של קייסי וסבן,אבל נו טוב,זה גרנט.. נכבד
    את ההחלטות שלו..

2. city Member

נראה לי שהזימונים הם לא בגלל שיקולים מקצועיים נטו אלא בגלל לחצים שהופעלו על גרנט מהתקשורת. גם ככה כל הזימונים החדשים לא מועמדים לשחק. עזו ודוד רביבו הוזמנו בשביל התקשורת ולא בשביל לשחק.

3. burning soil Member

כן אתה צודק סיטי,אני אפילו מרשה לעצמי להגיד שאין שום סיכוי שהם ישחקו,
    גרנט לא ייקח סיכונים במשחק כזה..

4. שגיא Guest

אני אסביר לך את הזימונים של קייסי וסבן.

תחילה קייסי. כרגע אין מגן שמאלי טוב ממנו בארץ, בטח לא כזה שמשחק באופן קבוע, תרצה או לא תרצה - פשוט אין. הייתי מציין את מגרלשווילי אבל הוא לא רשאי בכלל לשחק בנבחרת מכיוון שלא השלים את שירותו הצבאי, כך שכרגע אין לי מועמד אחר. מה גם שקייסי הוא דווקא לא מהגרועים של הפועל פ"ת העונה, והוא דווקא אחד השחקנים הבודדים שם שכן אפשר לציין לטובה.

לגבי סבן, נכון, חלה ירידה חדה מאוד ביכולתו אחרי פתיחת עונה טובה יחסית, מה שגם נתן לו את הזימון הראשוני לנבחרת, אולם גרנט מאמין בו, מה גם שמשחקי הנבחרת שהוא שיחק, הוא היה אפילו טוב מאוד, הרבה יותר טוב ממה שהוא מציג בליגה זה בטוח, לכן גרנט עדיין לא רוצה לקבור אותו ונותן לו את ההזמנות. יחד עם זאת, אני לא מאמין שהוא יפתח בכלל, או ישותף, ככה שהזימון הזה הוא פורמלי ולא יותר מזה.

5. אלי מתחן Member

ויש סיבה שעזו כן צריך להיות בנבחרת?

6. robson Member

מתי תבינו שגרנט הוא לא מאמן גדול אלא פוליטיקאי גדול?..
    אני לא אומר את זה רק לגנותו..רק מאמן שהוא פוליטיקאי גדול היה לוקח עם חבורת האגואים והלוזרים ששיחקה במכבי
    חיפה לפני חמש שנים שתי אליפויות..

7. burning soil Member

קייסי פשוט גרוע,מדובר בשחקן שנמצא הרבה מעבר לשיא,וברוב משחקי הנבחרת האחרונים
    היה חלש להחריד. מגנים שמאליים? אבו-סיאם,מסיקה. אפילו אם הם בתקופה פחות טובה
    הם לבטח עדיפים על קייסי,ולבטח רצוי לטפח אותם כהשקעה לעתיד.

שמע עזו נתן שני משחקים טובים במדי בית"ר ויכול להיות שהוא בכושר טוב.
    פרט לכך זה אינו הזימון הראשון של עזו,גם הוא אחד מההשקעות לעתיד,בכל מקרה הוא לא ישחק.

8. אורן04 Member

אז ככה הגיע הזמן שאתרום לכם קצת מחכמתי בקשר למשחק הנבחרת הקרב.

דבר ראשון, הזימון של עזו די מגוחך, אבל זה לא שגרנט מתכוון בכלל לשתף אותו, סתם רוצה לראות אותו באימונים ולחשוב עליו לעתיד.

דבר שני - הנבחרת חייבת להפסיק לשחק עם 3 בלמים במשחקים נגד יריבות חלשות ממנה או שוות ערך (שוויץ). הגיע הזמן לשחק את ה-4-4-1-1 כפי שהוא משוחק במכבי חיפה עם בלילי כחלוץ, קטן חלוץ שני, באדיר ונמני במרכז הקישור, בניון בעמדת מוצא בכנף שמאל, אפק באגף ימין. בהגנה צריכים לשחק אריק בנאדו והטוב מבין גרשון ובן-חיים. בעמדת המגינים יש לישראל בעיה אמיתית. אני מניח שמחוסר ברירה צריך לשים את קייסי ואוזן מגינים. בשער כמובן ניר.

ודבר אחרון - ברקוביץ' צריך להיות בנבחרת.

מסכן דגו שמסורס ע"י קלינגר ומכבי ת"א, בהחלט היה אמור כבר להפוך לשחקן נבחרת לגיטימי.

Last edited: Nov 13, 2004
  9. אורן04 Member

פחחחח ב"לוזרים" אתה מתכוון לפראליה, באדיר, רוסו, יעקובו וז'וטא?...
    בטלפון היה צריך לקחת אז אליפות, בדיוק כמו היום.

10. robson Member

רק שתדע שאת פראליה רוסו ויעקובו גרנט הביא לקבוצה..את יעקובו אף מאמן לא רצה ורק גרנט
    ראה את הפוטנציאל...את הקבוצה שהגיעה לצ'מפיונס בנה גרנט ולא שום שלקח על עצמו את כל הקרדיט...
    ז'וטא היה פצוע רוב הזמן לפני גרנט ובאדיר מעולם לא זכה בתואר לפני כן אז זה מאשש את מה שאמרתי שחיפה
    לפני גרנט הייתה חבורה של לוזרים.

11. city Member

באדיר בא אז מווימבלדון, והיה אחד השחקנים הישראלים הכי יקרים בארץ. גרנט התעקש עליו למרות המחיר וכנראה שצדק.
    במכבי חיפה שיחקו אז שחקנים מצוינים כמו ניר סביליה, מנור חסן, בניון.
    לקרוא להם לוזרים זה לא רציני.

12. שגיא Guest

אין סיבה להשקיע באבו סיאם מהסיבה הפשוטה - לא יצא ממנו כלום בעתיד, ואין טעם להתחיל לבנות עליו בעמדת המגן השמאלי. לגבי מסיקה, גם הוא לא השלים את שירותו הצבאי, ועד שיחליט אם לעשות את זה ואם לתרום התנדבותית למדינה, הוא כבר יהיה מיותר לנבחרת. הוא כבר עבר את גיל 26, ואין לי נסיון בינלאומי בשיט, לא רואה אותו מגיע לנבחרת. וחוץ מזה, הוא בכלל לא מגן שמאלי, זה שהוא יכול לשחק בתפקיד, אולי כן, אבל מגן שמאלי הוא בטח לא.

אחד השיקולים הנוספים בזימון קייסי הוא כמובן הנסיון, הוא המשחקנים שיש להם יותר נסיון בנבחרת, ותרצה או לא, זה גורם שיכול להיות מאוד מכריע. במשחקי הנבחרת הוא בטח לא היה גרוע להחריד כמו שאתה ציינת זאת. זה שהוא מעבר לשיא, זה נכון, כמו ששחקנים כמו נימני הם מעבר לשיא אבל הם בנבחרת, זה לא קשור. שחקן שעובר את השיא הוא לאו דווקא שחקן גרוע שלא מתאים לנבחרת.

לגבי העתיד? צריך שמגרלשווילי ישלים את שירותו כדי שיוכל להגיע לנבחרת. הוא מגן שאפשר לבנות עליו להרבה מאוד שנים.

13. אלי מתחן Member

אלירן דנין מתחיל העונה לגלות ניצוצות של שחקן גדול, עוד 4 שנים מקסימום הוא כבר יהיה בנבחרת.

14. שגיא Guest

דנין כבר שנה מראה ניצוצות, אבל זה רק ניצוצות. מה גם שאמסלם עדיין נמצא בבית"ר ומקשה עליו את ההתקדמות. הויכוח דובר על עכשיו ועל המשחק הספציפי של ישראל.

15. אלי מתחן Member

אני לא זה שדיברתי על העתיד של אבו סיאם ומסיקה