נבחרת ישראל: החלום נגמר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י burning soil, ‏4/12/03.

1. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

שכחת גם את אנדי אובריין.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

עוד משהו לגבי ה5-3-2 המהולל של גרנט:
    קודם כל, הרעיון של השיטה הוא ששני המגנים תומכים בכל התקפה. יש הבדל בין 5-3-2 המודל הברזילאי, שזה מה שגרנט עושה (והצהיר שהוא עושה) לבין 5-3-2 רגיל, שזה בעצם בונקר. הרעיון במודל הברזילאי של סקולרי הוא ששני המגנים תומכים בכל התקפה, ובכל התקפה של היריב חוזרים להגנה. גם אצל סקולארי, כמו גרנט, היה קשר הגנתי מבין שלושת הקשרים (אצלו זה היה סילבה, פה זה באדיר), מה שאומר שהקשר הזה לא תמיד מצטרף להתקפות, ובצדק. במצב כזה יש רק 4 שחקני התקפה, ותמיכה של המגנים היא הכרחית, בברזיל זה עבד כל כך יפה. אצלנו זה עובד טיפה פחות ויש לזה סיבה אחת - כושר. השיטה הברזילאית דורשת כושר שיא משני המגנים, כדי שיוכלו לרוץ כל המשחק לאורך כל המגרש הלוך ושוב. המגנים הישראלים העצלנים כמובן התעייפו דיי מהר והתוצאות לא איחרו לבוא - במשך כל המחצית השנייה כמעט לא ראינו שום התקפה מאורגנת מצד ישראל. בכל התקפה היו 4-5 שחקנים בלבד 5 אם באדיר מצטרף), כאשר המגנים המתנשפים נותרו הרחק מאחור. ההתקפות לא יכולות להתבסס רק על הברקות של בניון, וזה מה שהיה אתמול. מצטער גרנט, אולי זו שיטה מעולה, אבל לא לנבחרת הישראלית העצלנית. בפועל זה פשוט בונקר, במיוחד במחצית השנייה.

2. -94- Member

וואי וואי היה משחק טוב.. ולחשוב שעם קצת יותר שכל.. כי מזל לא היה חסר לנו היינו יוכלים להיות בראש הבית. איזה החמצה איזה פיספוס גול של הנבחרת שלנו. ושוב איזה פיספוס גדול של הנבחרת שלנו כבר נמאס להגיד את הדבר הזה. כל הזמן חסר לנו משהו. או שמקבלים שער דבילי או גול בתוספת זמן או השחקנים נפצעים בזמנים לא טובים או כל מיני דברים כאלה. כמה עוד אפשר עם החוסר מזל הזה.

אבל בואו ניהיה ראליים למי שנכח במשחק היה יכול ליראות את הנבחרת השוויצרית נבחרת. שאולי לא הרגשתם אבל בתור אחד שהלך למשחק היא נבחרת מבריקה. היא משחקת משחק טקטי מאוד מסודר ומאוד טוב. בכל פעם שהם ניסו לעשות תרגיל נבדל זה עבד כמו שעון שוויצרי המשעמת שלהם והיכולת האירגונית שלהם נתנו להם את המשחק. כל כדור שמגיע למישהו מהנבחרת שלנו הם ישר מסתדרים ב4-4-2 ואתם יודעים מה מבחינת יכולת הם לא נבחרת כזאת גדולה.

אתם ראיתם מה פיני בלילי עשה שמה למגנים של שוויץ הם היו כל כך איטים לידו שלפעמיים חשבתי שהם זוחלים שמה. הוא כל פעם הצליח לפרפר אותם נתן השקיע רץ. רק בלילי... מה עם קצת ריכוז מול השער איזה הטעייה איזה משהו. מה בטורקיה לא עובדים על זה? חבל. ולא רק בלילי הצליח לעשות סללומים בהגנה של השוויצרים גם עידן טל נכנס כמה פעמים ובעצם כל מי שניסה בערך הצליח לעקוף אותם. רק מה חבל שלא ניסו את זה יותר. הרבה הנעת כדור אחורה מחכים לתת להם להסתדר ואז מנסים מסירות בינהם זה הכי קשה. מזל שיש יוסי תאמינו לי.

תאמת אתמול הוא הפתיע אותי. כאילו זה לא חדש הוא שחקן ברמות מטורפות ואחד הנדירים אבל אתמול הוא ידע לתת את אחד המשחקים הגדולים שאני זוכר ממנו ובזמן הכי נכון שהבחרת הכי צריכה אותו ושכל הלחץ עליו עוד מהמשחק נגד קפריסין. היתה עליו שמירה והם פשוט איבדו אותו בגלל שהם איטים כל כך. הוא פשוט ברח להם ורץ ועשה מה שבא לו עד שהם התחילו עם תיקולים מלוכלים. פשוט היה בלתי ניתן לעצירה ווינר אמיתי השער הראשון הראה לנו את הכישרון הענק שלו והשני את הווינריות שלו. היה שווה להגיע למשחק רק כדי ליראות אותו ולמחוא לו כפיים.

ואם כבר מדברים על להיות שם ועל הקהל והכל. בפעם ה1001 איצטדיון ר"ג הוא מגעיל אי אפשר לעודד בו. אף אחד לא שומע את השני אין שם אקוסטיקה בשיט למשחק כדורגל. חוץ מהריח של המנגלים שהיו באיזור. אין שום דבר טוב בו. הוא גדול מידי ולא מבחינת כמות מושבים אלא מבחינת הגדול פשוט קשה לך גם שיש 40000 איש לתת אווירה ביתית. ועוד משהו על הקהל הישראלי, אולי מישהו פה מתנדב לקום ולחבר כמה שירים עבור הנבחרת שלנו. כאילו לעשות נה הנה נה נה והצד השני מחזיר אותו דבר ושוב ושוב ושוב... זה לא הולך ככה... אחרי 2 דקות זה נימאס..אז ב88 האחרות פשוט שותקים אה?.. לא נורא אני בטוח שהקהל הישראלי לא כל כך התאכזב מהמשחק הזה והוא ימשיך ללוות את הנבחרת שלנו גם במשחקים האחרים. לפחות כל עוד יש סיכוי בנתיים הקמפיין הזה הולך טוב מאוד.

הנבחרת הצרפתית נמצאת עם 5 נקודות ותאמינו לי בחסד רק בגלל השם שלה אנחנו פחדו לתקוף שמה והבנתי שאירלנד היתה לא פחות טובה ממנה. אפילו את האיי פירו היא בקושי ניצחה. אז נכון שהיא לא ספגה אבל זה בגלל עודף כבוד שנותנים לה. ואני מתחיל לחשוב שהם פשוט לא מסוגלים כרגע ליותר מזה במצב הנוכחי שלה..עם הלחץ והשחקנים היא פשוט לא מתחברת. אנחנו צריכים רק לחכות לקבוצה הראשונה שתעיז ותנצל את זה תתן לה איזה אגרוף שיעיף אותה בנוק אוט ישר לקרשים שמה.

איזה בית צמוד יש לנו אה? כולם עם כולם כולם שווים בשווים אני חושב שצריך לשנות גישה לשנות מטרה כבר מקום שני זה לא המטרה הראשית זה פרס התנחומים ישראל של היום. במצב שהבאנו את עצמנו מסוגלת לא פחות ולא יותר מאשר יתר הנבחרות לסיים במקום הראשון. עברנו בנתיים 3 משחקים 3 משחקים קשים. ואפילו באחד מהם לא ביישנו נכון שגם לא הברקנו יותר מידי אבל פה צריך לבוא מר גרנט ולהפתיע. אני לא יודע עוד כמה זמן הוא מתכוון לשחק עם הקלף היחיד שלו ולתת לילד לרוץ ולכבוש מתישהו זה יגמר. אולי את קפריסין בעוד חודש נצליח לעבור ככה אבל אחרי זה.. יהיה את אירלנד וצרפת ברצף שתי משחקים שיהיה קשה מאוד לסמוך רק על ילד אחד. גרנט צריך ואולי חייב להתחיל ולחזק את מרכז המגרש שלו.

עידן טל עם כל הכבוד לא הוכיח את עצמו יותר מידי ויש לנו קוסם. באמת קוסם שנמצא בבית ומת לחזור לנבחרת. הוא יכול להיות השחקן הכי טוב בדקות שבניון צריך מישהו לידו אבל גרנט עם ההעקרונות שלו מחליט להשאיר אותו בחוץ. במצב כזה אנחנו אפילו לאי פירו נפסיד בשליטה במרכז המגרש. אז גרנט בבקשה ממך בשם כל העם. לחזק את מרכז השדה תן לשחקנים שכולנו מאמינים בהם לשחק. מה רק בניון ברקוביץ באדיר במרכז עוד 2 באגף. 2 מגנים קיצונים מאחורה מצטרפים ואל תשכח את יניב קטן בחוד ביחד עם פיני בלילי... אתה יכול להקים נבחרת חלומות.. ואני בכוונה לא מגלה מי ה2 באגף ו2 המגנים שתמיד נוכל להפתיע כי יש לנו שמה אין ספור אפשריות.

יודעים מה.. אני יוצא מהמשחק הזה עם הרגשה מאוד טובה הרגשה של אופטימיות נכון שזה רק 2-2 אבל עברנו ודי בשלום (וגם בהתחשב בתוצאה של שוויץ) משוכה לא קלה בכלל. עכשיו אנחנו נמצאים במצב טוב. אז בואו נקווה שגרנט ידע איך לחזק קודם כל בשביל שנעבור את המשחק הקרוב נגד קפריסין בשלום כי אני רוצה עוד חצי שנה של לחיות באשליה שאולי שהפעם זאת הפעם!

3. reda Member

-94-
    אין לי מילים
    כמה שאני מסכים איתך..
    נתת לי הרגשה מעולה...עכשיו יש לי תקווה שהבית שלנו הוא לא כזה קשה
    חבל כל כך שאת הדברים הללו אתה לא יכול להעביר לאברם גרנט
    אני חושב שאם היית אומר לו את זה הוא היה עושה חושבים (במידה והוא היה מקשיב לך חחח) והולך על התקפה

בכל מקרה..
    הנבחרת שיחקה דיי בסדר אבל החמיצה כמו איזה לא יודע מה..בכלל בלילי דווקא היה אחלה..והנבחרת לא שיחקה התקפי

נניח במצב שבלילי סידר בגליץ' כדור רוחב מעולה מול שער ריק ואף אחד לא בא לעשות מזה 3-2
    גם מזל חסר לישראל..למשל הגול העצמי שאין לי מושג איך השוער שלהם עצר אותו :\

תבינו שממשחק טוב בלבד עם כאלה החמצות אי אפשר להתקדם
    חבל שהנבחרת לא משחק עם 2 חלוצים ומוותרת על קשר אחד

4. ordem e progresso Member

אתה רוצה לשחק עם שתי קשרים?? לא מספיק שהשוויצרים הסתובבו חופשי עם שלושה

5. reda Member

4-4-2
    מה לא טוב?

6. ordem e progresso Member

אבל גרנט משחק עם 5 מגנים

7. reda Member

בסדר אז אני אומר שיחליף ל4-4-2

8. ordem e progresso Member

לא יודע נראה לי שארבע מגנים זה לא מתאים לנבחרת יותר מדי פרוץ זה יהיה, הטקטיקה הייתה טובה אתמול וכאמור רק חוסר מזל וריכוז מנע ניצחון
    מה שכן שיבוץ השחקנים בהגנה לא היה משהו

9. עמית האיטלקי Member

ראיתם את בניון??? הוא היה ענק פשוט ענק!! :aaa031:
    ישראל הייתה ראוייה לניצחון 3-2 לפחות כך אני חושב! :aaa021:
    מקווה שבעזרת השם נעלה להגרלת בתי המונדיאל ונצליח להיות שם!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wlcm.Xxx
    ואם נעלה אני מקווה שנקבל נבחרות כמו: איטליה,ברזיל,הולנד,צ'כיה
    ולא שמות שכבר קיבלנו כמו ספרד וצרפת :aaa025:

10. Ljungberg 8 Member

אתה בטוח שהוא טוב לנו?
    נראה לי שהיה יותר טוב אם צרפת היו מנצחים
    אנחנו צריכים שצרפת יקחו את המקום ה-1 ואנחנו נאבק על המקום השני אירלנד הוציאו נקודה לא מתוכננת ובעצם החזירו את הנקודה יתרון שאנחנו השגנו בצרפת.

11. Reyes Member

משחק רפה של רוב שחקני הנבחרת שלנו, יוסי בניון היה אולי היחיד שהציג יכולת מרשימה ואותו כמובן לא רציתי לתלות (בניון ועוד 10). בלי לקרוא את תגובותכם כאן - אברהם גרנט אחראי לתיקו הזה. זה יכול היה להיגמר ב-5 חתיכות לרשתו של צוברבולר, מה לעשות שיש לנו מאמן פחדן ושפן, מאמן קטן, מאמן גרוע, אולי הבן-אדם היחיד בעולם שהתלהב משיטת המשחק של יוון ביורו. קלטתי אותו אומר אחרי המשחק, כשראיינו אותו, שהוא מרוצה. ממה בדיוק? 38,000 איש יצאו מאוכזבים. אמנם לא הפסדנו, אבל עם הגנה כזו רעועה, כדוגמת ההגנה של השוויצים (...), זו הייתה יכולה להיות חגיגה בדומה ל-0-5 על אוסטריה. אם שלמה שרף היה מאמן אותנו למשל, זה היה נגמר כך. הסכמתי איתו בכל מילה בטריבונה. גם במילותיו על אייזנברג הכזבן. מעניין אותי למשל, האם גרנט מתכוון לשחק עם שלושה בלמים גם מול איי פארו. השיטה שלו כ"כ ארכאית, אולי גם פארו ייעשו משהו מולנו בקצב הזה. ולא מקובל עליי התירוץ "תראו נגד מי שיחקנו" - מי זו שוויץ? זה שהיא הגיעה ליורו אומר משהו? אנחנו בדרגה אחת מעל הנבחרת הזו, במיוחד פה בר"ג. הייתי מרחיק לכת ואומר שצריכים לנצח אותם גם במשחק החוץ. מה עוד - יש לי ביקורת רבה גם על חלק מהשחקנים. דוידוביץ' - בשער השני הוא לא חשב להסתער הא?! אוואט! רביד גזל - היה גרוע כהרגלו. מדובר ב"שחקן" מחליף במכבי חיפה, למה לעזאזל לפתוח איתו? מתי ואיפה הוא הוכיח את עצמו? הוא יוצר חורים ושומר על שחקנים 5 מטר מהם, נותן להם יד חופשית כרצונם. זה לא יכול להמשך כך, שינופה - ומיד! אבי נמני שהחליף אותו היה גם כן חלש. לא עשה כלום. נעלם לגמרי. בניון לא יכול לשאת הכל על כתפיו, נמני אמור היה לעורר את המשחק ההתקפי ולעומת זאת הוא היה חלש, בקושי שנגע בכדור ולא התחיל שום מהלך. הוא גם לא נראה נחוש, אולי כי הוא עלה רק מהספסל. לא מגיע לו להיות הקפטן, בכל אופן. טל בן חיים - בסה"כ היה טוב, רק שיילמד לשחרר את הכדור מהר. ובכלל, רוב השחקנים צריכים ללמוד לעשות את זה. רק בניון עובד מהר, היתר נראו שקופים, במיוחד במחצית השניה, כשברגעים קריטיים הם לא רצו. אין כזה דבר עייפות, ב-90 הדקות שהם משחקים, עליהם להתאבד על המגרש. לעשות הכל. באדיר - היה טוב מאד, רק חבל שהוא לוקח על עצמו לפעמים את המסירות האחרונות. הוא לא האיש לזה, הוא לא שחקן טכני, זה לא מתפקידו. עידן טל - לטעמי היה חלש. איבד הרבה כדורים ולא ירד מספיק להגנה. לא הבנתי למה גרנט לא עשה חילוף בסביבות הדקה ה-70. היה מקום להוציא את טל ולהכניס שחקן התקפה אחר. במקום זאת, קלמי סבן נכנס במקום ש"ג. חילוף משונה. בדקות האלה היינו צריכים ללחוץ ולנסות להבקיע את השלישי. חבל עבורי. בכלל, החילופים של גרנט על הפנים. עומר גולן מחמיצן כרוני, אתמול הוא פשוט לא הגיע למשחק. למה להוציא את בלילי? הוא היה הדומיננטי ביחד עם בניון. ואם כבר, היה אפשר לשחק עם שני חלוצים. גולן לא יכול לבד. אגב בלילי, עבורי הוא השחקן הכי מהיר בנבחרת, אבל איכשהו הוא תמיד מצליח להגיע אחרון לכדורים. זה מייאש. אפק - על הפנים. זה שחקן שלא משחק אפילו בליגה השניה בספרד. התפקיד שהוטל עליו אתמול לא מתאים לו בגרוש. בגללו ספגנו את השער הראשון. מרגיז לספוג כאלה שערים טיפשיים. קצת עירנות ולא היינו סופגים בכלל. בניון - אין מילים. הגזימו בטריבונה כשאמרו שהוא יכול לשחק כבר בקבוצות דרג א' מאירופה, יש לו דרך ארוכה והמון זמן, אבל הוא בהחלט שחקן גדול. כבר לא פישר כמו שהיה פעם, רואים שהוא למד להתנהג בספרד. עכשיו יש שחקן ששווה לראות את הנבחרת בגללו. בזמנו זה היה ברקוביץ' (חסר!) ורביבו, היום זה בניון. הוא הקפיץ אותי בגולים שלו. קאנון. סה"כ יש לנו עוד הרבה מה לשפר, את הלחץ, את היציאה קדימה, את משחק ההגנה (לא לרדת אחורה אחרי שכובשים), את החזקת הכדור (לא ייתכן שבמחצית הראשונה היחס יהיה 65-35 לטובת שוויץ) - אני מאמין שאם ננצח בקפריסין (וחייבים לעשות זאת. הם סיימו רק בתיקו 2-2 עם איי פארו), נוכל להתמודד על המקום השני. זה בהישג יד. כרגע כל הקבוצה בבית עם חמישה נקודות ומצפים לנו משחקים קשים מאד - אני אומר שוב - כל נקודה חשובה במאבק הזה. הפסד שתי הנקודות אתמול מאד מתסכל, אבל חייבים להמשיך הלאה. ועם בניון כזה (ועם הלקחים שגרנט יפיק, ואני מקווה שהוא יפיק כאלה) - אפשר לעשות את הבלתי יאומן. להעפיל למונדיאל. אם זה ייקרה, תהיה פה אופוריה שלא נראתה שנים. תחשבו על זה. אגב - כל הכבוד לערוץ 10! כיף היה. והם רשמו רייטינג שיא - 21%! זהו. בטח היו עוד דברים שרציתי לרשום אך שכחתי ואין לי בדיוק זמן. לכשאזכר, ארשום.

12. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

החילוף של קלימי סבן במקום שמעון גרשון כן היה חילוף התקפי.
    הנבחרת עברה מ-5-4-1 ל-4-5-1 כאשר סבן נכנס לעמדת המגן הימני ואפק עבר להיות קיצוני ימני, ובעצם ברבע שעה האחרונה שיחקנו עם 2 בלמים.

13. -94- Member

Cקשר לכל מה שאתם אומרים פה.. 2 מגנים 3 קשרים וכו'.. זה לא בדיוק עובד ככה. קבוצה ששחק רק עם טקטיקה ולא עם שחקנים שמסוגלים לעשות כמה תפקידים לא רק שלא תנצח היא תקבל בראש. היום בכדורגל המודרני... קבוצה משחק עם שחקנים שיודעים לעשות הרבה יותר מפעולה אחת בדר"כ ניראה מערך של 5-3-2 שזה אומר ש2 המגנים שנמצאים, בזמן התקפה הם עולים עוזרים ועוד קשר מצטרף מאחור ואוטומטית בהתקפה זה הופל להיות משהו בסגנון 2-5-3 שחקנים היום לא אטומים הכדורגל מהיר מאוד והכל משתנה תוך שניות. לכן צריך לדעת איזה שחקנים מתאימים לכל תפקיד אבל קביעת מערך היא לא בהכרח דבר שקובע.

ובקשר למה שנאמר. צרפת כניראה לא תסיים מקום ראשון. וגם אם כן לא בכזאת קלות מה שחשבנו מהתחלה. אנחנו צריכים להפסיק לוותר לעצמנו ולנסות לקחת מקום שני סוף סוף יש לנו בית עם 4 קבוצות שכרגע הם באמת במידה שווה ולא במיקרה יש לכולנו 5 נקודות (ואנחנו עוד לא שיחקנו נגד איי פירו). הנבחרת שלנו צריכה לשאוף להשיג נקודות בכל משחק.. עם רק אחת ההזדמניות היו נכנסות היום היינו יכולים להיות עם 7 נקודות.. ובמקום ראשון אנחנו לא כאלה גרועים. לא צריך לקחת מעליו שצרפת תסיים ראשונה למה היא ניראת רע.. אפילו את איי פירו היא בקושי הצליחה לנצח. יש לנו את המגרש הביתי ונבחרת חדשה לחלוטין בנתיים ניראת טוב מאוד. ואם כבר צריך לפחד ממישהו זה מאירלנד.. למרות שגם אותה כמו כל אחת אחרת אפשר וצריך לעצור.

14. burning soil Member

איזה יופי היה לראות את אצט' ר"ג מתמלא,איזה כיף היה לראות את יוסי בניון ביכולת כל כך
    גבוהה,כל כך הרבה זמן חיכינו לקפיצת המדרגה ולזה שהוא ייקח מנהיגות והנה הוא עשה את זה,
    מלבד שני השערים הנהדרים בניון באמת לקח על עצמו את המשחק והנהיג את הנבחרת,
    אין הרבה מה להוסיף הרבה נכתב..

בגדול התוצאה סבירה,יהיה מאד קשה להסתדר עם השוויצרים בחוץ,וגם אירלנד היא נבחרת
    עוד יותר חזקה.. בחודש הבא אסור להתפשר וחייבים לנצח את קפריסין ולסיים את הסיפור
    שלה ובכך להשיג 3 נק' חשובות. חזרה למשחק-צריך לזכור מה זו שוויץ,מדובר בנבחרת חזקה
    מאד,נבחרת שבסך הכל טובה משלנו,אני חושב שהיה לנבחרת שלנו המון חוסר מזל.. בלילי
    החמיץ ברשלנות מס' מצבים שהיה חייב לכבוש.. פרט לזה אני לא מסכים עם הביקורת על
    גרנט שפתח עם 3 בלמים,הנבחרת היתה קורסת ללא תמיכה של שלושה שחקני הגנה,אגב
    כל הגבהה והלב נופל לתחתונים,החולשות של הכדורגלן הישראלי שוב באו לידי ביטוי אתמול..
    אבי נמני תרם להחזקת כדור ולא יותר מכך.. אפק קצת איכזב אותי בכך שאיבד מס' כדורים
    ולא יצא לנבדל בזמן שהיה צריך.. בהמשך כשאפק הוסט לעמדה קדמית יותר הוא גם בא
    לידי ביטוי יותר גדול..

אני לא יודע מה איתכם,אבל אני נהנהתי לראות אתמול את הנבחרת,ראיתי שחקנים ששיחקו עם
    הקרבה,מלחמה,הרבה עקשנות-ראיתי נבחרת בעלת אופי שחזורת מפיגור מול נבחרת עדיפה.
    ראיתי קהל דוחף ואני מקווה שהמגמה החיובית תמשך.

שינויים לקראת המשחקים הבאים-עידן טל ייחסר ואם אני המאמן אז משה מישאלוף ממכבי ת"א
    נמצא בכושר טוב ויודע למלא את תפקיד הקשר האחורי. יש מקום לקלמי סבן ואבי סטרול בהרכב
    במקום של גזל ושמעון גרשון.. ארז מסיקה? גם הוא צריך להיות מוזמן.. ועל איל ברקוביץ' שכולם
    מדברים עליו-רק אם הוא פותח על הספסל הוא עשוי להועיל לנבחרת,בניון מאבד
    את עצמו ליד ברקוביץ' וכך גם כל הנבחרת. יגאל אנטבי אם יחזור לכושר יוכל להחליף את קייסי באגף שמאל.

15. city Member

לדעתי גרנט צריך משחק הבא לפתוח עם מסיקה באגף שמאל. קייסי ואנטבי לא מספיק טובים ולא תומכים מספיק בהתקפה, מה שגורם שלנבחרת אין אגף שמאל. מסיקה בכושר טוב והתפקיד של הכנף השמאלית מתאים לו. הוא יתמוך בהתקפה כמו שצריך וגם בהגנה הוא לא פחות טוב מקייסי. אולי סוף סוף יהיה לנבחרת מגן שיודע להרים...

חוץ מזה, משחק הבא גרנט צריך לפתוח עם סטרול במקום גרשון החלש. במקום עידן טל המושעה הייתי שם את עבאס סואן או את גל אלברמן (אם יהיה כשיר).