להזכירכם, בקמפיין של מוקדמות יורו 2000 קפריסין ניצחה במשחק הראשון 3-2 את ספרד, ואתם זוכרים באיזה מקום היא סיימה בסוף?
אוף דיי נמאס לשמוע אותך תן לאנשים לשמוח קצת, נמאס כל הזמן לשמוע אנשים קטנים כמוך שכל הזמן בוכים ובוכים.
אין מה לשמוח על בונקר הירואי .... וצריך לקוות שיהיה המשך לפחות לאחריות שהשחקנים גילו בהגנה...לא עוד גול אומלל בדקה ה90{מישהו אמר הרצוג? או רוזנבורג?}. אם לא ננצח את קפריסין אז לא עשינו כלום. הנבחרת הוכיחה שהיא יודעת להתגונן, עכשיו נראה ביום רביעי אם היא יודעת לתקוף....
קודם, כל הכבוד לנבחרת ישראל. שנית, ראיתי היום את אירלנד מנצחת בקלילות 3-0 את קפריסין. אם כל הכבוד לישראל, אי אפשר לדבר על מקום שני, אירלנד הרבה יותר טובה מישראל. אם כל הכבוד, ישראל היום הצליחה להרוס משחק מול נבחרת בינונית. צרפת מאז המונדיאל שזכתה בו היא נבחרת מאוד בינונית. היא כשלה במונדיאל, כשלה ביורו, ובאמת שלא מדובר על צרפת בשיאה. כל הכבוד לישראל על התיקו, אבל זה הרבה בזכות היכולת החלשה שהצרפתים ממשיכים להציג. ולא, אין סיבה לשמוח יתר על המידה, ישראל יותר הפריעה לצרפת מאשר עזרה לעצמה. וכן, גרנט הצליח להביא אותנו למצב שבונקר מחפיר מול נבחרת בינונית מוציאה מאנשים מילים כמו "הרואי" ו"סנציה". גרנט, גם היום אני מתחנן, לך הביתה! (איפה בני כשצריך אותו).
חחחחחחחחחחחח אחרי שבאדיר נגח וג'יולי הרחיק מהקו המצלמה התמקדה על באגיר ואתה קולט אותו אומר "בן זונה" חחחח איזה ישראלי מצוי....
*שתי תגובות נמחקו מהדיון- אחת עקב התעסקות מיותרת בפוליטיקה והשניה עקב חוסר רלוונטיות את האמת? זה לא ממש משנה שישראל שיחקה בונקר. אנשים בארץ מאושרים כי נבחרת ישראל סיימה בתיקו נגד נבחרת צרפת. זהו, לא בונקר לא שמונקר לא כלום, השגנו תוצאה מצוינת ומכובדת וזהו. וכל האנשים הקטנים שמייחלים להפסד של הנבחרת בגלל שגרנט מאמן אותה- עשו טובה וסתמו.
תראו, אם זה היה צמד משחקים או משהו אז זה באמת היה הישג ענק, עצום. אבל מכיוון שמדובר בבית, שבו כל תוצאה שווה מספר מסוים של נקודות, צריך להסתכל על זה בפרופורציה נכונה: למרות הכל, צרפת תעלה מהמקום הראשון מהבית. אין עוררין על זה, הנבחרת תתעשת ובמידת הצורך תחליף מאמן, אבל הם יעלו מהמקום הראשון. וזה מה שטוב. היריבות העיקריות של ישראל הן שוויץ ואירלנד. את קפריסין חייבים לנצח פעמיים אחרת לא עשינו כלום. הרי עדיף ניצחון על קפריסין והפסד לצרפת מאשר תיקו מביך בקפריסין ותיקו הירואי בצרפת. על איי פארו אני בכלל לא מדבר, כי אם יהיה לנו פה מאלטה 2 אז אפשר לשכוח בכלל מהמקום הרביעי אפילו. השאלה היא איך מנצלים את הנקודה הזו. מה שצריך להיות זה שישראל תתייחס אליה כאל נקודת בונוס במאבק עם שוויץ ואירלנד. בסופו של דבר יהיה לנו פה קרב משולש שרק אחת עולה, תוצאות הקרב ייקבעו במשחקים בין ישראל ליריבות שלה. במקרה של שובר שוויון (תזכרו שפה מדובר במונדיאל ולא באירופה, במקרה של תיקו הולכים להפרש השערים ולא לתוצאות בין הנבחרות, ופה אני מניח שישראל לא תצליח לשחזר את השישיות ושאר השערים שהיריבות שלה ישחילו לאיי פארו ולקפריסין) לישראל יש את נקודת הבונוס שהיא הרוויחה אתמול ביושר.
כוס אמק אתכם איזה פאסימים!! לא מעניין אותי שימחקו את ההודעה מה יש לכם?! למה אתם לא יכולים להאמין?, לשמוח משהו?! גם אם לא נעלה לפליאוף אז מה עשינו הישג מכובד מאוד ראבאק מה יש לכם!? וJermaine Jenas אתה בכלל אין לך זכות לדבר "תמשיך לחלום" אה? מסתבר שחלומות מתגשמים איזה עצבים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx