אני מעדיף לשחק עם חלוץ ישראלי פחות טוב כמו שלומי ארבייטמן מאשר לשחק עם חלוץ זר שאין לו שום רגש למדינה כמו רוברטו קולאוטי. מה אנחנו צרפת? פורטוגל? אנחנו מדינת ישראל, מדינת ישראל צריכה לייצג אותנו, את המדינה, את האנשים שלה. ונראה מי הראשון שיקפוץ ויגיד שלעבאס סואן אין מקום בנבחרת.
ועכשיו תצטרך לתת הסבר מה ההבדל בדיוק. ושלא תבינו לא נכון, אין לי שום דבר נגד זה שסואן ישחק בנבחרת בגלל שהוא ערבי (מיקצועית כן). ואני לא נגד זה שקולאוטי ובוקולי ישחקו
טוב זה בגלל שאתה אוהד בית"ר ובקשר למה שאמרת קרו אני חושב אם אנחנו יכולים לחזק את הנבחרת אז למה לא, סתכל על דארג שארפ הוא התאזרח שיחק בשביל הנבחרת ועכשיו הוא מרגיש ישראלי . למה אתה חושב שאותו שבר לא יקרה עם רוברטו קולאטי ובוקולי הנה קולאטי הולך להתחתן עם ישראלית ואז הוא יבנה פה בית בא"י ולאט עם הזמן יהפוך לישראלי לכל דבר. אולי לא יהיה לו רגש למדינה מבחינה דתית, כי הוא לא יהודי אבל מבחינה אזרחיית עם הזמן הוא ירגיש כמו ישראלי. ואף אחדלא ענה על השאלה שלי מי אמר לכם שעד תחילת הקמפיין הבא שניהם כבר יוכלו לשחק בנבחרת? שמעתי שקולאטי יקח איזה ארבע שנים מהרגע שהוא יתחתן עד הרגע שהוא יוכל לשחק בנבחרת.
דרק שארפ, לא הגיוני שבנאדם יחיה בארץ, יקבל את הזכות לשחק בנבחרת וידבר אנגלית אחרי 20 שנה בארץ, הוא לא יכל להשקיע קצת וללמוד?
אני לא יודע מה עם השאר, אני אומר תיאורטית, כי הנושא השתנה כבר מהשאלה האם הם ישחקו או לא. ג'ו קול, אם כבר להגיב בקשר לזה היית יכול לתת דוגמאות יותר טובות, שפה? זה שהוא ילמד עברית יעזור לך? זה לא יגרום לו לאהוב את המדינה או מה שאתה לא רוצה תהיה בטוח.
א. אתה לא יכול לדעת... ב. אני לא רוצה להיכנס איתך עכשיו לשטויות אבל אנשים כמוך מדביקים סטיגמה של ישראלי לא אנשים מבחוץ. ג. מאיפה לך לדעת שמה שמאמן אירלנד אמר זה גם ממקור אמין? יצא לך לדבר איתו לאחרונה?
הוא דווקא מדבר עברית לא רע, שמעתי איתו כמה וכמה ראיונות בעברית ואם אתה נטפל דווקא אליו תיטפל לסמשנובה או לשאר הטניסאים מתאבקים או קופצים במוט שלא יודעים כמעט מילה.
למה לא?אתה לא מצפה מיהודי שלפחות יידע קצת את השפה.. ושארפ יודע את השפה פשוט יותר קל לו לדבר באנגלית כי זה בכל זאת משהו שהוא נולד וגדל עם זה.. אבל עדיין ראיתי כמה ראיונות שלו שהם 90 אחוז בעברית.
כמה נקודות מיציע העיתונות 1 - באמת מיותר לשמוע את שרף מדבר על גרנט,הוא כל כך לא אוביקטיבי שזה מגעיל. 2 - באמת הגיע הזמן שיתנו איזשהי תשובה בקשר למה שקורה עם גרנט,בכל זאת מאמן צריך להכין תוכנית עבודה לקראת הקמפיין הבא. 3 - הדיעה שלי בקשר לגרנט חצי השתנתה..אני לא רוצה אותו בנבחרת,לא בגלל הקמפיין הנוכחי שדווקא הוא עמד בו טוב,אלא בגלל שהוא מאמן לא ישר,ממש לא אהבתי את זה שעידן טל לא שיחק וסואן כן,יש לו יותר מדי קשרים עם שחקנים וזה לדעתי יכול להועיל מצד אחד אבל לפגוע. זהו בינתיים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx .
כמו שגרנט אמר, הכל אצלו זה על רקע אישי, מתחילת הקמפיין שרף לא מפביק לדקור את גרנט בתקשורת ולקוות לנפילה שלו. כל המשחקים הוא רק ישב בבית והתפלל שישראל תפסיד כדי שהוא יצא גדול מהטורים שלו בעיתון והלכלוך שלו בטלויזיה. אם ברקוביץ' היה בנבחרת אז שרף לא היה אומר את רוב הדברים שהוא אומר אבל ככה יותר נוח לו ללכלך. מה איכפת לי שגרנט דרש מערוץ 10 לא לתת לך לפרשן? מה איכפת? גם אם מה שהוא אומר נכון, עדיין עדיף לשמוע את בן-שמעון מדבר דברי חוכמה אובייקטיבים ורלוונטים ולא כמוהו שהי מפרשן תמשחק כאילו הוא הפרשן של איי פארו והוא מתפלל לניצחון שלהם.