תגידו זה רק אני או שאני לא ממש מבואס מזה... כאילו מול מאלמו ורוזנבורג הייתי מבואס הרבה יותר ביום שאחרי... ועכשיו זה ממש לא מזיז לי..למרות שהייתי במשחק ואני אוהד של הנבחרת...
אני חושב שהיה לנו תהליך השלמה ארוך פשוט כאן... כאילו רוזנבורג ומאלמו היו הרבה יותר הלם, פה היה לנו בערך 270 דקות אחרונות התחלנו להשלים עם העובדה שזה לא יקרה
אתם יודעים, לגרנט היו המון אימרות שחזרו על עצמן במהלך הקמפיין הזה. ועזבו את המשפטיים עם המגע הקוסמי שלו חלומות ופנטזיות. אני מדבר על המשפט שבו הוא הסביר שאם הוא יפגר מול נבחרת כמו ליכשטינשטיין 1-0 89 דקות ובדקת הסיום ישווה - הוא יהיה מרוצה מתיקו. מפה מגיעה הבינוניות של הנבחרת. מתיקו, בטח מול נבחרת כזו, אף פעם אי אפשר להיות מרוצה, בטח ובטח אם הם הובילו עלינו משחק שלם. זה קצת מראה משהו לגבי האופי, הבינוניות. אין לנו נבחרת דורסנית, למרות שגם אתמול היא יכלה לכבוש 3 במחצית ועוד 4 במחצית השניה. אין לנו מחץ, ואנחנו לא מפעילים לחץ טוב על היריב. למה? בגלל הבינוניות שכולם אוהבים להיות בה. ברגע שישראל כושבת שער אחד היא מיד נסוגה ואומרת עשיתי את שלי, אפשר לנוח. וכך היה גם אתמול. שער אחד אחרי 50 דקות ונגמר המשחק. ישראל לא שואפת לדרוס את היריב. גם הדיבורים הזהירים של השחקנים כאילו איי פארו אמורים לדגדג אותנו. למה לא להיות חדורי אמונה ונחושים? לבוא ולהגיד כן אנחנו הולכים לנצח וננסה לעשות את זה בהפרש הכי גדול, כי זה מה שאנחנו צריכים. אולי כי גרנט אמר שיהיה מרוצה... ----- אגב, השער אתמול של איי פארו היה העתק של שער של רוברטו קרלוס מלפני כמה שנים נדמה לי מול אספניול. כדור נשלח אליו (רק באגף שמאל) והוא הניף את הרגל מזווית 0, רק שהוא לא נעזר בשוער והכדור טס פנימה. גם אז זה היה לבנים מול כחולים. אנקדוטה מעניינת.
לא ראיתי שנייה לפני שמשחק התחיל... לא רוצה לשמוע את כל הבולשיט שבן שמעון ואיינשטיין שופכים בשידור.. הם פשוט לא מעניינים בשיט! אגב מיכאל, יש לך את 11,22 ו-10 בקנדה?
אני מאוד מקווה שאירלנד תעלה למונדיאל במידה וכבר אין לנו סיכוי אחרי צרפת... פשוט לא רוצה לראות את השוויצרים האלה במונדיאל. פוקסיונרים, אנטישמים ומשחקים מגעיל. הם לא עשו שום דבר יותר טוב מאיתנו בקמפיין הזה. אז אני ממש מקווה שהם לא יעלו
וואלה שכחתי מהמנון לגמרי עם בוסקילה הזאת, כל הזמן הקפיצה מילים כאלה, גועל נפש. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx
טוב הסיכוי היחיד שלנו הוא באמת שצרפת מפסידה.. וחבל. אני הייתי ממנה את קשטן לנבחרת.. למרות ההישגים היפים של גרנט בקמפיין הזה הגיע זמנו ללכת.
Zlatan Ibrahimovic - אני באמת מתחיל לחשוב שהצרפתים עשו את זה בכוונה מהגול של סיסה הם הפסיקו לשחק והזמינו את שוויץ לתקוף עכשיו הם ירטשו את קפריסין ויעלו למונדיאל.חארות. אני הייתי נותן סיכוי לשום,תיהיה בטוח שאצלו נגד איי פארו לא תיראה רק 2 גולים אלא 6-7 . הוא מאמן מאד התקפי ומצליח.
נראה לי שהשחקנים בנבחרת לא שמים על שום וזה לא יתחבר. גרנט צריך להשאר כי אתמול כל העולם הסתכל בטלויזיה וראה את ישראל במקום הראשון מעל צרפת אירלנד ושוויץ ואמר "פששש איזה תותחים..." ובגלל זה הקמפיין הזה נחשב להצלחה ומגיע למאמן להמשיך.
עדיף שהוא ישב בשקט. הוא בדיוק כמו החבר שלו שלמה שרף רק מאחל רע לכל מי שמאמן תנבחרת. אם גרנט היה מעלה אותנו למונדיאל שניהם היו מוצאים תירוצים אחרים למה הוא צריך ללכת..... הוא מנסה לקבל את שרביט האימון בדרך מלוכלכת ולגרום לכך שיעיפו את אברם. שלא תבינו לא נכון, אני לא מעריץ את גרנט, אני חושב שבחירת הסגל שלו לא נכונה, בחירת ההרכב לא נכונה, ששיטת המשחק שלו פחדנית ושבהרבה משחקים הוא בכלל לא בא במטרה לשחק כדרגל ולהבקיע, אבל, עם תוצאות אי אפשר להתווכח !
אנחנו על הזין שלהם מה אכפת להם, הם רק רוצים לעלות מהמקום הראשון בשקט בלי להסתבך בהצלבה או להיות תלויים בקבוצות אחרות. צרפת הלכה טיפה אחורה כי גול אחד בכדורגל מספיק ל-3 נק' ממה שאני יודע. לא רצתה להתסתכן. ראית שאחרי שהם קיבלו ת'גול הם יצאו קצת והיו להן 2 הזדמנויות מצויינות של וילטורד וזידאן. אולי את פארו היינו מנצחים 6-7, אבל לא היינו מחזיקים מעמד בחוץ מול צרפת ובטח שלא באירלנד. שום מדבר בתקשורת כמו אידיוט!
הבטחתי תגובה הולמת אמש, אז הנה היא מגיעה כמה דברים בדיוק היום לפני שנה היה ה2-2 מול שוויץ...אם היו אומרים לך באותו הזמן שעכשיו בעוד שנה[אז] ישראל תיהיה מקום ראשון וכולנו ניהיה עצובים...הייתם מאמינים?! בכל מקרה, מייד לאחר ה2-2 ההוא אמרתי כל הסובבים שאם לא נעלה בסוף זה רק בגלל שלא ניצחנו כאן את שוויץ, וכך קרה... מסתבר שעדיף לקבל את קפר בסוף קמפיין שאין להם על מה לשחק ולא בהתחלה כשהם עוד נלחמים[מה שקרה מולנו ומה שלא קרה מול איר ושויץ] התחלתי להאמין ולקוות שאני יהיה באליאנז ארינה שנייה אחרי שרקית הסיום ב17.11.04 בקפר בניצ 2-1 מהשער של נמני...אמרתי שעם כל המזל שהיה לנו במשחק הזה אז הפעם משהו חיב ליהיות אחרת..... אחכ הגיע הדקה ה90 של בואן ואז צרפת וללס החזרה המדימה שראיית בחיים שלי מול איר...אמרתי אין זהו הפעם עולים...גם אחרי ה1-1 אמרתי שיהיה מזל וכו אבלדיי כנראה שהכל נגמר ועכשיו?מה הלאה? הגרלת היורו אנחנו שוב דרג 4, את שויץ לא נקבל גם לא אוסטריה לצערי. אני לא רואה עוד קמפיין גדוש מזל כמו שהיה לנו הפעם זה משהו שקורה לישראל פעם ב40 שנה ואם גם הפעם לא עלינו אז באמת אני חושב שרק ב2040 בערך נעלה למשהו... אז זהו, יותר אין לי מה להוסיף..רק דבר אחד קטן שלמרות הכל לא היה משחק שלא זינקתי וגשלתי משמחה...תמיד היה רגע אחד מטורף. אל אל ישראל!