בקמפיין המונדיאל הבא: אבי נימני בן 37 עידן טל בן 34 אלון חרזי בן 38 אריק בנאדו בן 35 אדורם קייסי בן 37 ברקוביץ' כבר בכלל לא יהיה פונקציה, עם המס' 37 על החולצה בניון בן 30 ואפילו דוידוביץ' יהיה כבר בן 33, גיל שמתחיל להיות גבולי לשוער. עכשיו, כדי לדבר בכלל על מקום שלישי, צריך למצוא מחליפים הוגנים לכל אלה... שימו לב לטונים המפתיעים כלפי בן חיים!!
צודק.. אבל די.. לא עלינו וזה לא מאכזב אותי, אני רוצה מונדיאל ברמה טובה... וזה מונדיאל בלי הנבחרת שלנו..
די די! אין שום סיכוי לעלות וטוב שכך הכדורגל שלנו עלוב רקוב ברמות שבא לך להקיא אבל לפני שאתה רוצה להקיא אתה נרדם לאף נבחרת מהבית שלנו לא מגיע לעלות,הלוואי והיה אפשר לתת את שתי המקומות הראשונים לניגריה וקמרון.צרפת כל כך אפורה,אירלנד כל כך לא מסודרת וחדירה בלי קינו(ויש רק קינו אחד) ושוויץ בינוניים במקרה הטוב.
תחזור לדפים הראשונים של הדיון הזה ,תיראו שאף אחד בכלל לא חלם שנגיע למצב כזה. 18 נק' מתוך 10 משחקים,0 הפסדים . מבחינת תוצאות זה מכובד מאד וכמו ששגיא כהן זה הדבר הכי טוב שיכולנו לעשות השנה ,מבחינת כדורגל יש מקום (והרבה מקום) לשיפור. בואו כולנו נחזיק אצבעות לקפריסין שתדיח את צרפת ותחולל סנסציה כמו לפני 12 שנים. אני מחזיק אצבעות לדומנק שיכשל כמו שהוייה נכשל . ואני מאד מקווה שצרפת תמשיך את שרשרת הכישלונות שלה מאז יורו 2000 בהצלחה לקפריסין !!! למרות שאני די נאיבי,לא נורא,אולי בכל זאת יקרה נס. לפי מה שראיתי היום לקפריסין הגיע לפחות להשיג תיקו נגד אירלנד,הלוואי והם ילחמו על הכבוד וינצחו במשחק שלא קובע להם כלום את צרפת אגב אנחנו ניצחנו את צרפת בצרפת בשנת 93 כשזה כבר לא קבע לנו כלום,ניצחון רק על הכבוד ככה גם קפריסין יכולה.
לא התכוונתי כמות השערים בין הקבוצות כאילו ישראל 4-4 (2-2, 1-1, 1-1) צרפת 2-2 (1-1, 1-1) שוייץ 4-4 (2-2, 1-1, 1-1) זה מה שהיה קובע אם אירלנד לא היו מפסידים לצרפת וכל התיקואים היו נמשכים. אבל זה לא משנה..
אפו תיקח את האתר הזה : http://www.worldcup.somee.com/default.aspx תחשב את כל הסיכויים ,כל התרחישים ותיראה שפרט לניצחון של קפריסין אין לישראל סיכוי להגיע להצלבה.
עד המשחק היום אני הייתי בעד להשאיר את אברם לעוד קמפיין, אבל אחרי המשחק היום חייבים להעיף אותו. בושה וחרפה מול קבוצת דייגים עולה עם 2 דפנסיבים. מול קבוצה כזאת אנחנו צריכים לפחד מדקה 80 שלא ישוו לנו! ומה זה המשחקי כבוד האלה עם עידן טל!? עידן טל היה חייב לשחק היום ועוד משהו..יוחזר דודו אוואט לאלתר
אחרי שכל העשן התפוגג אני לא רוצה לסכם עדיין את הקמפיין כי הוא לא הסתיים סופית ועוד יש סיכוי אבל כמו שזה נראה נגמרו הסיכוים לעלות למונדיאל. מה אתם חושבים? גרנט צריך להמשיך? להמשיך בתהליך הזה של הנבחרת או לחפש מישהו חדש? שלמה שרף אמר ביציע העיתונות שלשום שהעסק כבר סגור וגרנט ממשיך , דעתכם בנושא.
כמו שאמרתי, גרנט צריך ללכת, לפחות בגלל הסיבה שאין לו מה לתרום לנבחרת יותר, הוא עשה ותרם את חלקו, עכשיו תביאו את דרור (ותהרסו את הפועל בכך בדרך)
מחר אסכם ביותר מחץ את כל מה שקרה הערב לפני זה רק אוסיף צרפת זונה....סנדורס אמן ימות הנבל הזה אוקאס גם כן חתכת 00000 ושימו לב לזה: צרפת-קפר=X שויץ איר 1-1 או 0-0 = ישראל עולה למונ אוטומטית...בדוק!