ההרכב שלי: ------------ניר קייסי--בנאדו--בן חיים--סבן ----------באדיר ---עידן טל------אבי נמני(זנדברג) ----------בניון ------גולן---ארביטמן אני עדיין מעדיף את נמני על זנדברג, בנוגע לקטן, אנחנו צריכים סקוררים, וזה קטן לא!!! מה עוד שגולן בכושר שיא.
כושר שיא? תן לי עוד משחק כ"כ גדול שלו... זה פשוט נדיר המשחק שלו בבלגרד. אז נכון לא צריך לזלזל בו וכל הכבוד על ההישג הזה.. אבל עם כל הכבוד הזה אסור לשכוח את המשחק הקודם נגד פרטיזן ועוד משחקים בהם הוא הוכיח כי הוא לא יותר מחלוץ בינוני. אבל שוב.. אני תמיד יכול לטעות.
ישראל- איי פארו נבחרת ישראל תפגוש את נבחרת איי פארו החלשה במשחק האחרון שלה במסגרת בית 4 של מוק' המונדיאל, כשהיא חייבת נצחון בשביל להשאר בתמונה. כל הקמפיין תלוי במשחק מחר, והפעם תיקו "מכובד" לא יספיק. ישראל חייבת להבקיע, וכמה שיותר בכדי להשאר בתמונת ההצלבה. לכבוד מטרה זו, הנבחרת תפתח עם מערך "סופר התקפי" ע"פ גרנט, שכולל, רחמנא ליצלן, 2 חלוצים. האווירה בנבחרת היא אווירה נינוחה, התחושה "עשינו את שלנו" די שולטת בקרב השחקנים והם מתרכזים, כיאה לקבוצה של אברם גרנט, בהנמכת ציפיות. לא תשמעו הבטחת נצחון, חלילה וחס. או שמא זריקת מוראל לעם סטייל האימרה של סטיבן ג'אררד לעיתונות האנגלית לפני המשחק הקובע נגד אוסטריה. רק " אנחנו לא ברזיל או צרפת" או "להגיד שהולכים לנצח בתוצאה טובה זו יהירות". למרות הצהרות אלה, בנבחרת יודעים שכל תוצאה מלבד הנחלת תבוסה לפרואים תתפרש ככשלון, והמאמן הלאומי עלול לשלם את המחיר. ישראל תחסר את אבי יחיאל, שנפצע באחד האימונים ולא יכלל בסגל, אך חוץ ממנו לאברם יש סגל מלא, והוא יודע שהפעם אין תירוצים. עם זאת, הוא עדיין "מתלבט" עם איזה חלוץ לפתוח בחוד לצד יניב קטן (עומר גולן או בלילי). כששלומי ארבייטמן בכלל לא בתמונה. בנוסף הוא גם "מתלבט" בין עידן טל לעבאס סואן, למרות שכולם יודעים שעוד קשר התקפי מבחינת אברם זה יותר מדי, ועבאס סואן ייפתח כמעט בוודאות. בניון שהיה "פצוע" ערך אימון מלא והוא ייפתח בהרכב. הרכב צפוי: דוידוביץ'; חרזי, קייסי, בנאדו, בן חיים; נמני, סואן, באדיר, בניון; קטן, בלילי (גולן); איש המפתח: http://www.liga.co.il/leaguespic/1044710588.Xxx http://wmh.walla.co.il/archive/173879-14.Xxx כל עוד כל קשר בין יניב קטן למושג "חלוץ מטרה" הוא מקרי בהחלט. אחד מהשניים האלה שייפתח מחר בהרכב יהיה חייב לספק את השערים, ולעשות את מה שאף חלוץלא עשה בקמפיין הזה, להבקיע שער במשחק בית. המשימה שלו לא תהיה קלה, בייחוד עם המערך הביזיוני של גרנט. החלוץ יצטרך לנצל את מרבית הכדורים שמגיעים אליו לשערים (ולא יהיו הרבה כאלה). ולא פחות חשוב, לנצל את השטחים הריקים שיניב קטן משאיר. לראשונה, עמדה זו היא העמדה החשובה ביותר במערך הנבחרת. ואחד מהם יהיה חייב לנצל את הקדריט שניתן לו. נבחרת איי פארו הגיעה לארץ כנראה יותר בשביל לטייל מאשר להתאמן . הנגרים והמורים הספיקו לתור את הארץ ולהשתעשע באימונים בעיקר, מה שלא מנע מגרנט לשלוח "מרגלים" אחרי קבוצת התיירים הזו. בשבת הטיול שלהם יסתיים בחלק שהם הכי פחות אוהבים, כדורגל. מול כ-30 אלף איש באיצטדיון ר"ג. http://images.one.co.il/images/d/gg64906.Xxx קפטן איי פארו עם נמני במשחק הקודם, הטיול נגמר. הרכב צפוי : יאקופ מיקלסן, יוהן האנסן, אולי יוהנסן, אטלי דאניילסן, פאולי האנסן, אינגי הוישטד, קלאוס יורגנסון, רוגווי יאקובסון, פרודי בנייאמינסן, כריסטיאן יאקובסן, אנדרו אף פלותום
לא ברור לי , למה סואן ובאדיר בהרכב, שני קשרים אחורים מול איי פארו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx אוקיי ניחא עידן טל לא פותח כי אברם לא סובל אותו, ניחא, אבל למה לא לפתוח עם זנדברג על חשבון אחד מהשניים, או עם ארביטמן לצידו של גולן בהתקפה, וקטן באגף ימין, נמני משמאל ובניון באמצע? הרי אנחנו צריכים י"ש מול נמושה כמו איי פארו, כנראה משהו לא רוצה שאנחנו נהיה בהצלבה, ואני מזכיר לאותו משהו, אנחנו חייבים י"ש!!!
זה דווקא טוב שסואן פותח. פארו ינסו לצופף בהגנה ולסגור את המשחק ואולי דווקא עם בעיטות מרחוק סואן יוכל להבקיע.
אז בגלל שהוא פעם אחת כבש מרחוק הוא פתאום פרנק למפארד? היחיד שיכול לשים גול בהרכב הזה זה אבי נמני, בטח ולבטח אם מדברים על שערים מרחוק.
לפארו יהיה קשה לצופף במגרש גדול כמו ר"ג, זה לא המגרש הקטן והמחורבן שלהם. אם אנחנו בכל זאת ניתקל בבעיות היום צריך ישר להדביק על זה תווית "פאדיחת המילניום".
רק אותי מעצבן שגרנט אמר על המשחק מול פארו "זה מוקש" ? אני לא אומר שצריך לזלזל בהם, ממש לא. אבל כל הדיבורים האלו זה כבר תבוסתנות. שואלים את נימני על 7:0 אז הוא עונה, קודם כל שנוביל 1:0. בגישה הזאת אין פלא שהם נילחצו גם מול פארו בחוץ לשער ונתנו להם לשלוט.
שלא יסנוורו אתכם, אנחנו חייבים להתפרק היום על פארו. לא ברור לי בשביל מה צריך 2 קשרים אחוריים בהרכב, ועוד לפתוח בלי עידן טל שיש לו יכולת טכנית מצוינת זו טעות. יוסי בניון יצטרך לתת את כל כולו, למרות שהוא פצוע. גולן יצטרך לשחזר את היכולת מול פרטיזן.
13/16????מה אתה בסדר?? לא רק אצטדיון מגעיל שבכל השערים המזרחיים רואים גרוע,אז שער 13/16? לא חבל על ה40 שקל?אתה לא תראה כלום...עדיף לראות בבית ולשלם 40 שקל מאשר ללכת בחינם לשערים 13/16