אני הולך להודות לנבחרת ישראל על קמפיין מרגש,יש לי כרטיס לשערים 13-16. יאללה חברה תבואו למשחק,מי מגיע בינתיים ?
קודם כל אני גם מגיע למשחק. ומי שיגיע עם רכב מצפה לו הפתעה קטנה.. בכל מיקרה? יבואו 5000 אלף? יהיו לפי דעתי מעל 30000 קודם כל כי גם למשחק אימון של הנבחרת מגיעים אוהדים בטח ובטח למשחק רשמי. דבר נוסף יש עדין סיכוי.. וחייב להראות שקודם כל אנחנו מאמינים לפני השחקנים. דבר נוסף כמו שצויין פה.. הנבחרת נתנה קמפיין מעולה וצריך באמת לתת לה בחזרה את הכבוד.. פחות מ30000 איש יהיה די מביש בעניי.. בעניין בזיון חלוקת כרטיסים.. אני לא מסכים איתך.. אני חושב שאחוז מסויים של כרטיסים תמיד אמור ללכת ולהיות מחולק למוזמנים. אלו אנשים שאתה בא ואומר להם תודה על ניהול הכדורגל, תרומה לנבחרת, שחקני עבר ואולי גם עסקנים שונים שכן מגיע להם. בסופו של דבר חשוב מאוד לכדורגל למשוך אליו את האנשים האלו . כי הם מי שבסופו של דבר אולי לא קונה כרטיס או מנוי אבל כן קונה קבוצה.. קונה ומוכר שחקנים ומקדם את הכדורגל שלנו.. (כמובן שיש המון יוצאי דופן כמו הבן של.. אבל עדין! אין מה לעשות ואני מקבל את זה) מעבר לזה.. עם באמת לא יהיה מגרש מלא אני בעד שיזמינו חיילים או אנשים עם קשיים כלכלים להיות חלק בחגיגה הזאת. אסור שיהיה פה מצב של מגרש ריק..
בוא רק נגיד ש.. תשמור טוב טוב על האוטו אם אתה לא רוצה לתפוס טרמפים תמורת לקחת בפה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
כן,והקופות פתוחות גם בימים שלפני המשחק. קראתי שההתאחדות תחלק 450 כרטיסים לחיילים,ועוד כרטיסים נוספים לילדים. מעבר לזה,אני מסכים עם מה שיוגב אומר,צריך שהמגרש לא יהיה ריק,אפילו אם זה במחיר של חלוקת הזמנות. בנוגע לעידוד,אל תשכחו לבוא עם דגל,צריך להשתדל שלא לזלזל בתמיכה בשחקנים כפי שאנחנו היינו רוצים שהם לא יזלזלו באיי פארו וישחקו כדורגל טוב. זה חשוב לא פחות. בינתיים משערים שבין 25 ל-30 אלף צופים יגיעו למשחק בשבת.
קודם כל מחירי כרטיסים יהיו שוב גבוהים.. ליציעים המזרחים 40-60 ולמערבים 60-90.. ההוזלה שהיתה במשחק נגד שוויץ היתה חד פעמית וחבל... בכל מיקרה אני די משוכנע שתיהיה אווירה במשחק. גם בגלל כמות הקהל גם בגלל שמי שבא למשחק הוא בא בעצם להגיד תודה. ולא משנה מה התוצאה. פלאפון לקחו על עצמם פרוייקט ענק בעניין הנבחרת לקשט ולצבוע את כולם בכחול שזה דבר נהדר.. והכי חשוב זה האמונה שלנו שיש מישהו מלמעלה שאוהב אותנו שומר עלינו ועוזר לנו לעשות ניסים
ברק אולי תתחיל להסביר את עצמך בהודעות מעל שורה! גרנט השפן.. הצליח להביא לך שער בשוויץ שתי שערים באירלנד. והלביא תוצאות מעולות. אני לא רואה אותו בתור שפן.. ועם גם אתה תגיד כי הוא משחק עם 3 בלמים.. אז זה חארטה אחד אמר אתז ה כולם נדבקים כאילו שזה נכון.. אבל עם לא היו משחקים ככה ומקבלים בראש אז מה?
עזוב, לברק רום יש משהו אישי נגד גרנט. בכל הזדמנות שהוא יכול הוא משמיץ אותו. בנתיים הוא לא הביא טיעון אחד סביר.
הגזמת סיטי!!! ברק רום לא מביא טיעונים ומנמק בהרחבה את דעותיו?! ברק רום מביע דעות מתוך אינטרסים אישיים?! ברק רום משתמש בפורום ככלי פירסום (מישהו אמר צ'רלטון, טלספורט)?! אתה סתם משמיץ אותו!
דיי נו שי, למה לרדת על ברק, רק כי הוא רוצה להעלות את מ"ס ההודעות שלו, רק כי הוא חושב שטלספורט וצ'רלטון הכי טובים, רק כי הוא חושב שהוא מאמן יותר טוב מגרנט, נו באמת.....