נבחרת ישראל: החלום נגמר

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by burning soil, Dec 4, 2003.

1. reda Member

לא..המצאתי הכל כי משעמם לי בחיים חחח...
    חחח סתכל עמוד 56

2. sela1 Member

3. M_T_A Member

"בכל משחק אנחנו משחקים במערך התקפי. הישראלים לא בנויים למשחק הגנתי. אנחנו לא כמו האיטלקים שמסוגלים לסגור משחק. אין לנו כוחות נפשיים לשחק משחק הגנתי מול הנבחרות הטובות בעולם, כי תמיד נעשה את השגיאה שלנו".

הציטוט הזה הרג אותי... האמת שהכל נכון מהנקודה הראשונה עד הסוף אבל בקשר למה שיש עד הנקודה הראשונה: http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx

Last edited: Sep 10, 2005
  4. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זה השטויות האלה, ממתי מלחמות זה כולם על כולם? ואם תהיה לנו מלחמה עם ארגנטינה קולאוטי לא ייקח נשק לצד הארגנטינאי על אותו עיקרון?

רידה, אפשר לחשוב ריאל מדריד הציעו לו, פנו אליו מאיזה בלגיה מסריחה גג, והמשפט "לארגנטינה גם ככה לא אזומן" אומר הכל.

5. Paolo Maldini שחקן ותיקים

ברכותיי, הרגע זכית בתואר "התגובה הכי חסרת חשיבה והיגיון בפורום אייסוקר".

reda, קראתי את הכתבה על קולאוטי, לא התלהבתי בכלל מהרגש שלו כלפי ישראל, שכולכם משבחים כאן. המראיין שאל אותו איזה שאלה לגבי נבחרת ישראל, לא נראה שהוא כל כך רוצה לשחק בנבחרת, אלא רק להתחתן בשקט עם עלווית.

6. reda Member

את האמת קבוצת צמרת-מרכז טבלה בשוייץ |:

7. אלי מתחן Member

אני לא בעד זה שקולאוטי ישחק בנבחרת, ונגיד שכן. ביום שתהיה בינינו ובין הארגנטינאים מלחמה ממושכת אני לא מאמין שזה יהיה בסדר לשים ארגנטינאים בנבחרת שלנו.

8. Melixon 15 Member

ולמה שנילחם נגד ארגנטינה? הם בקיבינימט גם אם ננסה לא נצליח למצוא סיבה להילחם בהם... מה נעשה נחטוף את מראדונה ונעשה לו דיאטת חסה?
    בנאדם אתה חי בסרט...

9. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

הורדתי וראיתי את היום את התכנית של ערוץ 1 מתחילת הקיץ "הרגעים הגדולים של הספורט הישראלי בשנים האחרונות" את הפרק שהיה על הכדורגל.

בחיים לא ימאס לי לראות ישראל מול אוסטריה, פשוט תענוג לצפות בכל הכשרון הזה ולחשוב שזה נבחרת ישראל. ברקוביץ' בהופעה הכי גדולה שלו בנבחרת, תענוג של שחקן, רביבו עם כל כך הרבה טכניקה וראיית משחק, אבוקסיס ובנין פשוט בולמים כל נסיון אוסטרי מהאמצע, אלון מזרחי דופק ריצות אחרי כדורים ומשכיב את השוער האוסטרי כמו בשכונה. זה גורם לך לחשוב מחדש על כל הקמפיין הזה, מה יש לנו עכשיו? שתי ילדים מהפרמיירליג שמפילים עליהם נבחרת שלמה ועוד 9 חוטבי עצים, אחח איפה ימי דור הזהב, זה לא נבחרת זה, מה שיש לנו אנשים.

Last edited: Sep 11, 2005
  10. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

9 חוטבי עצים ?
    באדיר וטל היו יכולים בקלות לשחק באירופה, נמני וקייסי אולי ותיקים, אבל גם אותם אני רואה בקוצות באירופה.
    יש לנו ועד איך נבחרת, אולי לא גדולה כמו פעם , אבל עדיין, מיכאל לא הייתי מגזים ויוצא ביציאה כזה.

11. barakrom Member

הנבחרת כרגע, לא חלשה יותר מאף נבחרת שהיתה לנו בעבר. חוץ מחסרונו של איל ברקוביץ'.
    תפסיקו לקנות את הסיפורים של גרנט-רביבו ממילא לא היה אף פעם פקטור בנבחרת ולא תרם כלום.
    בעמדת השוער לא נסוגנו
    בניון לא היה לנו, בן חיים הוא הבלם הכי טוב ששיחק אי פעם בנבחרת
    נימני היה ונשאר

12. Andre Agassi Member

כן רק שכחת שעכשיו יש לנו את בנאדו הצולע לעומת בנאדו שלפני כמה שנים עוד היה נורמלי.היה לנו את גדי ברומר את אלון חזן את טל בנין ויוסי אבוקסיס שני קשרים אחוריים מצוינים עם יכולת בעיטה ומסירה גבוהות מאוד.והיה לנו גם חלוץ נורמלי,אלון מזרחי וגם רונן חרזי היה כובש ועשה עבודה טובה.
    היום יש את התחת של אברם בן חיים וקצת בניון וקצת נמני.זהו

13. M_T_A Member

היה גם את אמיר שלח, רוני רוזנטל, ראובן עטר, אלי אוחנה ועוד הרבה ששכחתי... קיצר זה היה דור ענק שלא הביא אותנו לכלום וחבל...

14. robson Member

על פי Ynet עידן טל לא יזומן לסגל נבחרת ישראל לאימון שמתוכנן ליום רביעי בגלל ההתבטאויות שלו על אי הכללתו בהרכב הפותח מול איי פארו..
    לכתבה..

מעניין איך הבחור לא לומד לסתום את הפה בעיקר אחרי הספור שהיה לו הקיץ עם מכבי חיפה..

15. M_T_A Member

טוב מאוד. לא צריך בכיינים שחושבים שיש להם מנוי להרכב.