אם זה הולך לפי מגיע, אז גם דנמרק צריכה להיות במונדיאל, אבל היא לא תהיה כי ליוון האפורה וטלורקיה יש יותר נ"ק! עזוב אותנו ממגיע, זה פסה בעולם הכדורגל!
מה גועל נפש? אלוהים ישמור, כל מי שלא חסיד מוחלט של אברם גרנט ונבחרת מכבי חיפה הוא בן אדם מגעיל, אנטישמי ושונא יהודים?
אל תגזים, הוא לא בנאדם מגעיל, הוא סתם אנטישמי ושונא יהודים. מי שלעומת זאת לא בעד מכבי ת"א כדורסל הוא גם בנאדם מגעיל. אני מסכים עם יצחק שום שאמר שהכדורגל חזר 50 שנה אחורה לימים שבהם חגגנו שלא הפסדנו. יש לנו כדורגל לא רע ואנחנו צריכים לפחות לנסות לשחק כדורגל טוב, אם נצליח לשחק כדורגל חיובי זה כבר עניין אחר. אבל לפחות לנסות.
דר קייסר, עזוב אחי אתה סתם מחמם פה את העניינים, הנבחרת לא מצא חן בעינך זה טעמך, תשאיר אותו לעצמך, גם ככה יש פה דיון מאד חם, עזוב משטויות,
עזבו אתכם מריבים ושטיות וקולואטי שגם זה בתאוריה אם הוא יהיה 'ישראלי' אז אולי פה ושם מישהו יכול לאשר את מה שאמרתי לגבי הדירוג???????[שונא הרבה יותר חשוב מנאציזם וכו]
הדיעה שלי לגבי קולאוטי היא די חלוקה : מצד אחד , לדעתי זה לא לעניין ששחקן שאין לו כמעט שום קשר למדינה הזאת , למעט נישואין לאזרחית המדינה , יזומן ככה לנבחרת וייצג את הדגל. מצד שני , קולאוטי חלוץ טבעי שמריח שערים ובעקבות המס' המדהים של שערים שהובקעו ע"י חלוצי הנבחרת (=1) , הוא מאוד רלוונטי לקאדר.
בשבילי עניין קולאוטי הוא כמו עניין עבאס סואן או באדיר, מי שלא יהודי אני לא רוצה בנבחרת של המדינה. קודם שילמד עברית אחרי זה נדבר, שהכדורגל לא יהפוך לשכונה שהכדורסל.
מזה קשור בכלל... סואן ובאדיר נולדו בארץ וגדלו בה איך אתה משווה בכלל? חוצ'מזה שהם יודעים ת'שפה אפילו שזה בכלל לא קשור... אגב, קולאוטי בכלל לא רלוונטי לקמפיין הזה (בכוונה היא אם נעלה למונדיאל) החתונה מתוכננת לקיץ והמונדיאל לפי מה שאני חושב יתחיל קצת לפני החופש הגדול ככה לא?
אני חייב לזוז אז אני אענה לקייזר במידה והתשובה שהוא נתן לי היא חיובית. תראה בעיקרון אין לי בעיה עם לא יהודים, אנחנו לא גרמניה הנאצית שכל מי שלא טהור צריך לעוף מפה. טרטיאק לא יהודי וזה לא מפריע לי לטעון שהוא היה צריך לקבל אזרחות ואפילו לאמן את בית"ר. אבל לדעתי מדינה שבבסיסה טוענת להיות מדינת היהודים לא יכולה שייצגו אותה אנשים שלא מייצגים את האופי של המדינה, משמע לא יהודים.
המדינה היא גזענית מהבסיס שלה... ומנסים לשנות את זה. אני מתבייש להיות אוהד בית"ר שאחד כמוך גם כן אוהד ת'קבוצה.