נבחרת ישראל: החלום נגמר

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by burning soil, Dec 4, 2003.

  1. השחקן ה-13 Member

    Joined:
    Jul 24, 2005
    Messages:
    512
    Likes Received:
    0
    איפה אני יכול לבדוק איזה אירים יחמיצו תמשחק בקפר?
    אני רק יודע על ריד וקין שלא ישחקו שם ואולי זה יעזור לנו
    וברק, נכון שגרנט דפוק שלא אעלה עוד חלוץ ב2-2 בבית מול שוויץ...אבל עזוב אני יכול להגיד גם שאם הנרי היה מחמיץ אמש תבעיטה שלו כולנו עכשיו הינו חוגגים 0-0 מושלם.
    בוא נסתכל קדימה לראות מה צריך לקרות ולהמאין בניסין מאשר להתחפר בטראומה

    אז אילו שחקני איר יחמיצו את משחקים הקרוב בחוץ מול קפר?
     
  2. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Sep 1, 2002
    Messages:
    17,976
    Likes Received:
    0
    כן נכון...חלוץ נוסף היה שם גול מול שוויץ בטוח..נכון...[יש איזה קבוצה בליגה שמעוניינת במאמן מבריק כמו ברק?]
    מי מבטיח לך את זה???מה אם הוא היה שם חלוץ נוסף והיה סופג גול?
    מה אתה חושב שאנחנו אימפריה של כדורגל?אז אתה ממש טועה ולא מבין כלום בכדורגל
    שוויץ נבחרת ברמה אחת לפחות מעלינו
    אירלנד ב-2 וצרפת...לפחות ב-3..
    גרנט היה צריך להעז קצת יותר..אבל אתה[ולא בשכל] חושב שאם הוא היה שם חלוץ אז בטוח הוא היה כובש...
    זה בארץ החלומות... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

    אובפמי,האמת לא הבנתי מהתגובה שלך לאיזה כיוון אתה הולך?נגד גרנט או בעדו?

     
  3. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    Joined:
    May 29, 2005
    Messages:
    21,635
    Likes Received:
    300
    Gender:
    Male
    אין בכלל ספק שהנבחרת של שרף היתה פי 3 יותר טובה מהנבחרת של גרנט!
    אבל בשורה התחתונה אנחנו לא מתקדמים, גם הפעם נצפה במונדיאל מהבית, או אני אצפה בכל הנבחרות חוץ מהנבחרת שלי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
    ואני לא סקפטי, אני ראלסיט!
     
  4. שגיא Guest

    את המשחק (האמת רק את החצי השני) ראיתי אתמול באיזה פאב בירושלים (היה לי סד"ח), וכפי שכבר אמרו, זה היה אחד המשחקים החלשים של ישראל וללא ספק החלש ביותר בקמפיין הזה. לפארו אין הגנה, וגם במשחק הגרוע הזה היה אפשר לסיים את זה ב5 חתיכות. זה נגמר רק ב2 ותצוגה חלשה של כולם. נימני במספר הברקות ואולי גם קייסי בן חיים היו טיפה מעל לשאר, אבל בגדול - היה משחק מביש.

    עכשיו אנחנו תלויים ולא מעט תוצאות שיצטרכו להרכיב תסריט לא מציאותי במיוחד, כדי שנוכל לעלות למשחקי ההצלבה, דרך המקום השני.
     
  5. city Member

    Joined:
    Jul 15, 2004
    Messages:
    5,343
    Likes Received:
    0
    למונדיאל לא נעלה. אפילו אם בפוקס נגיע להצלבה נקבל קבוצה כמו אנגליה או צ'כיה שלא נעבור. אני רק מקווה שנסיים במקום שלישי וככה נעלה לקבוצת הדירוג השלישית, דבר שיעזור לנו בקמפיין הבא.
     
  6. burning soil Member

    Joined:
    Nov 15, 2002
    Messages:
    5,216
    Likes Received:
    0
    לא מדויק. נק' הדירוג שנשיג בקמפיין הזה נלקחות בחשבון לא רק להגרלת מוקדמות
    יורו 08,אלא גם למוקדמות מונדיאל 2010. כך שבכל זאת ישנה חשיבות לסיים במקום ה-3
    אם רוצים להסתכל קדימה יותר.
     
  7. Ampelmann Member

    Joined:
    Jul 1, 2004
    Messages:
    3,844
    Likes Received:
    0
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx בבקשה ממך!


    איי פארו נגרים? אנחנו מוכרי נעליים
    דעה: ההתמקדות במקצועות של היריבה מהאיים - נגרים, דייגים ומורים - מראה קצת גישה מתנשאת. הרי לנו יש מוכרי נעליים (קייסי) ומסעדנים כמו נמני.


    אבי נמני. לכל אחד יש עוד עיסוק

    מאת אמיר קרביץ 08/09/2005 11:43


    חלק מהגישה המתנשאת של ישראל כלפיי היריבה מאיי פארו התבטא בלגלוג על המקצועות בהם עובדים השחקנים שמשחקים באיי הרחוקים.

    "איזה קטעים, יש שם נגרים", "וואו, הקפטן הוא מורה", "יש שם דייג" - אלו היו המשפטים הכי שגורים (מכים על חטא - בעיקר בכלי התקשורת) לקראת המשחק נגד איי פארו וגם במהלכו.

    כמה כיף לנו לטבוע באשלייה שאנחנו מקצוענים נטו ואילו שחקני היריבה עדיין צריכים לנסות להתפרנס מעוד עיסוקים צדדיים.

    כמה טוב לחשוב שאתה משחק נגד נגר, שהצטרף לדייג, שמנוהל ע"י מורה. זה הרבה יותר נוח מאשר להתייחס ברצינות לכך ששחקני איי פארו הם קודם כל שחקנים ואח"כ שיפוצניקים.

    אפשר לחשוב שאצלנו בנבחרת אין תופעה של עיסוקים מקבילים. למען האמת - גם נבחרת ישראל היא נבחרת של מסעדנים, מוכרי נעליים ובעלי בתי-קפה.

    לאדורם קייסי ואריק בנאדו יש רשת חנויות נעליים - הרי בעיתונות של פארו, או שוייץ או אירלנד יכלו לכתוב שיש להם משחק "נגד מוכרי נעליים". לא?

    אבי נמני הוא כבר מסעדן מוכר ויש לו גם שותפות עם אלון חרזי. האם בנבחרת קפריסין טענו שיש להם מפגש מול נבחרת של אנשי מסעדות?

    עידן טל הוא בעלים של בית-קפה וזו זכותו, אבל אף אחד לא מוסיף בכל פעם שיש משחק נגד ישראל שמדובר בנבחרת של "אנשי בתי-קפה".


    אנשי איי פארו הם כמעט בדיוק כמונו - אמנם הם מרוויחים פחות ומתפרנסים מהעיסוקים הצדדים יותר, אבל בכל זאת. לאחד יש עסק לרהיטים - אז הוא נגר. אחר סוחר דגים - אז הוא דייג. ככה אנחנו תייגנו אותם כי זה מתאים לגישת: "באנו להפריח שממה באיים הפרימיטיביים"

    את הנבחרת שלנו, אגב, מנהל היו"ר איצ'ה מנחם - נהג אוטובוס בעברו ופנסיונר בהווה. אז מה? זה אומר שצריך להתייחס אליו אחרת? היה גם שחקן ספסל אחד - שמעון גרשון, זמר ומגיש יש להזכיר.

    אז לסיכום - נבחרת של מוכרי נעליים, מסעדנים ואנשי בתי-קפה (בראשות נהג אוטובוס) ניצחה נבחרת של נגרים, דייגים ומורים. ושתיהן נראו על המגרש אותו הדבר.



    די לפלצנות!


    כל מלה זהב.
     
  8. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Sep 1, 2002
    Messages:
    17,976
    Likes Received:
    0
    לא קצת טיפשי להשוות,בעוד של ששחקן של איי פארו חי מההכנסה בתור דייג או מורה
    קייסי יכול לחיות בקלות רק מהיותו כדורגלן והוא בעלים של חנות ולא עובד בחנות
    הוא בטח לא מוכר נעליים ואנשים מוכרים בשבילו..
    זה הבדל ענקי ולדעתי ONE הוריד מעצמם בזה שאפילו התייחסו לזה..לא היה זילזול באיי פארו
    ואני לא מבין בשביל מה ONE סתם רושמים שטויות...בטח שהעובדות ממש לא מדויקות.
     
  9. השחקן ה-13 Member

    Joined:
    Jul 24, 2005
    Messages:
    512
    Likes Received:
    0
    רוי קין, מוריסון, קאר , קנינגהאם וריד.....כל אלה לא ישחקו מול קפר בניקוסיה
    תאמינו לי שקפר יכולים בטעות לסחוט תיקו מאירלנד

    עוד נתון מעניין
    המשחק של שויץ צרפת יחל ב17.30 ושלנו מול פארו ב8 בערב...אנחנו כבר נדע ב19.45 בערך אם נצטרך לתת לפארו 7 [במקרה של תיקו בבאזל] או שגם 1-0 יספיק [במידה שצרפת ינצחו 1-0 קטן בבאזל]
    מתישהוא ב7 מתחיל קפר-אירלנד

    אל אל ישראל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    עוד לא אבדה תקוותי באופן רשמי ,למרות שהאחוזים עומדים על 13%.....
     
  10. M_T_A Member

    Joined:
    Feb 14, 2005
    Messages:
    5,310
    Likes Received:
    0
    אני לא מבין למה כולכם כ"כ בטוחים שאין סיכוי, מה לא ריאלי בניצחון של צרפת על שוויץ ותיקו בין אירלנד לשוויץ???
     
  11. ReL Member

    Joined:
    Jul 27, 2004
    Messages:
    3,759
    Likes Received:
    0
    תשמעו , מתחילת הקמפיין אף אחד לא נתן לישראל סיכוי בכלל לסיים מעל המקום ה4 , הנבחרת עשתה קמפיין מעולה , נגד כל הציפיות הצלחנו לעשות צרות לנבחרות כמו צרפת ואירלנד , מגיע לנבחרת שלנו תמיכה , אתם צריכים להודות שסגל הנבחרת הוא אפור וכמו שאנחנו משחקים הגנתי גם הסגל הוא טוב בחלק ההגנתי אבל לא בהתקפי .

    תגידו אם נסיים מקום 3 , נהיה דרג 3 בהגרלה הבאה למוקדמות היורו?
     
  12. ozi Member

    Joined:
    Aug 1, 2004
    Messages:
    1,800
    Likes Received:
    0
    תגידו לי, רק אני זוכר לפני איזה 8 שנים שקבוצה סקנדינבית של דייגים ניצחה את בית"ר ירושלים הגדולה של קשטן 5:1 בטדי?! כל הזמן כותבים "קבוצה של דייגים ונגרים", ובגלל זה קובעים שהם לא מקצוענים. אז אם הם לא מקצוענים, אז אנחנו סופר לא מקצוענים.
    ההבדל היחיד בין השחקנים שלנו ובין השחקנים שלהם, זה שאצלנו מרוויחים מספיק כסף מכדורגל, כדי שהם יוכלו להסתפק רק במקצוע הזה. אצלהם, לא מרוויחים את הסכומים הללו, ולכן הם צריכים לעבוד בעבודה נוספת. זה בוודאי לא אומר שאנחנו כל כך הרבה יותר טובים מהם. בטח לא לנוכח המשחק אתמול.
     
  13. M_T_A Member

    Joined:
    Feb 14, 2005
    Messages:
    5,310
    Likes Received:
    0
    במוקדמות היורו זה בתים של 5 קבוצות אז בכל מקרה נהיה בדרג 3. בדרג 4 יהיו קפריסין, ליטא וכל אלה ובדרג 5 פארו וסן מרינו וליטנשטיין וכל השמות המוכרים...
     
  14. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    Joined:
    May 29, 2005
    Messages:
    21,635
    Likes Received:
    300
    Gender:
    Male
    אתה באמת מאמין שהנבחרת של גרנט יכולה בכלל לתת 7 גולים נגד פארו?
    אני בספק בכלל אם היא מסוגלת לזה נגד נבחרת הקונוסים!

    הסיכוי תמיד שם, גם הסיכוי שתזכו בלוטו! אנשים נסו להשאר על הרצפה, זה הולך להיות נגד כל הסיכויים. ואם זה קורה אפשר להשוות את זה לזכיה של יוון באליפות אירופה( לדעתי).
     
  15. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Oct 11, 2004
    Messages:
    10,333
    Likes Received:
    2,037
    ריאלי, אבל האפשרויות האחרות הרבה יותר ריאליות