נבחרת ישראל: החלום נגמר

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by burning soil, Dec 4, 2003.

1. burning soil Member

מקפיץ את הנבחרת מדרגה? 6 קמפיינים,אתם קולטים מה זה? כל כך הרבה שנים שהשחקן
    הישראלי הטוב ביותר שהיה מוביל את הנבחרת,והיא לא הגיעה לאף הישג. תחזרו למציאות,
    אם הנבחרת רוצה להצליח היא לא תוכל להתבסס על איל ברקוביץ',הנבחרת בונה לעצמה
    מערך שהוביל את הנבחרות הקטנות להצלחה בטורנירים גדולים בשנים האחרונות(ד.קוריאה,
    תורכיה,יוון) מערך שבו עושה המשחק הוא לא פונקציה,מערך קבוצתי,ההפך הגמור ממה
    שראינו מהנבחרת בשנים האחרונות.

2. E-tam-R Member

פה אתה קובע לנבחרת רף מאוד גבוה שייחשב להצלחה. זכייה ביורו, מקום 3 או 4 במונדיאל. זה מה שאתה חושב שהנבחרת שלנו מסוגלת. מצטער לאכזב אותך. אבל אין לנו שחקני הגנה חזקים ואגרסיביים כמו היוונים. ושחקני הנבחרת התורכית והדרום קוריאנית טובים בהרבה משחקני נחברת ישראל, עם או בלי ברקוביץ'. מוקדמות יורו 2004 נחשבו בארץ לכישלון. בארץ ציפו שננצח את כל המשחקים במוקדמות, פרט לצרפת, שציפו שנוציא ממנה נקודה, למרות שהיינו מסתפקים גם ב-0 נקודות שהיו מכובדות. וציפו שבסיכום שני המשחקים נגד סלובניה נוציא לפחות 4 נקודות. אבל אנחנו לא ברמה הזאת.

בקיצור, לא ברקוביץ', לא רביבו, לא בניון ולא אף אחד אחר יכול לקחת את הנבחרת ולהוביל אותה להישג משמעותי. ככה שלהאשים את ברקוביץ' בהישגים הדלים של הנבחרת זה לא פיתרון. ואי זימונו של ברקוביץ' היא לא הבעיה של נבחרת ישראל

3. burning soil Member

לא קבעתי שום רף,ואני לא מצפה שהנבחרת תזכה בטורניר זה או אחר,אני ריאלי בדיוק כמוך
    בעניין הזה,אבל אולי יהיה ניתן להצליח יותר אם הנבחרת תשחק בצורה שבה משחקות נבחרות
    קטנות שרוצות להצליח,מכיוון שלנבחרת שלנו אין כשרונות,ואין שחקנים ברמה גבוהה זאת
    אחת מהאפשרויות הבודדת שקיימות.

4. אלי מתחן Member

לפני שאתם חושבים איך לנסות לזכות ביורו, תסתכלו על כל הנבחרות המפתיעות מהטורנירים האחרונים. מה משותף לכולן? מלחמה, נחישות, מאמץ.
    לצערי, חוץ מברקוביץ' (אם היה מוזמן) אין סיכוי למצוא את הדברים האלה בנבחרת שלנו.

5. E-tam-R Member

מסכים איתך בכל מילה.

הבעיה שלנו בכדורגל הישראלי חוץ מזה שאין לנו שחקנים מאוד טובים, זה שכל אחד משחק בשביל לשחק. הרתיח אותי פעם כשקראתי שאיזה שחקן נבחרת בישראל לא הבין למה הוא לא מקבל משכורת על משחקיו בנבחרת. אף אחד לא משחק בשביל המולדת שלו ובשביל המדינה שלו. אף שחקן לא נותן את הנשמה ואת מה שיש לו, ומעטים השחקנים בנבחרת שמוכנים להנהיג.

וזה בדיוק ההבדל בינינו לנבחרות שמצליחות, לא משנה באיזה סגנון משחק יבחר לשחק גרנט, עם כמה בלמים ועם כמה קשרים אחוריים, כל עוד לא יהיו 11 שחקנים על המגרש שיתנו את הלב שלהם בשביל ההצלחה של הנבחרת של מולדתם, הנבחרת תמשיך להיכשל בטורנירים.

6. אלי מתחן Member

בוא נגיד שזה בערך ההבדל היחיד בין הנבחרת של 1999 ושל היום.

7. erez Member

אברהם גרנט, כדאי לך לשמוע מה אומר הארי רדנאפ על אייל ברקוביץ', ותלמד שעל אייל לא מוותרים גם אם זה אומר להתאים את שיטת המשחק אליו, כמו שרדנאפ רוצה לעשות העונה כשהוא מתכוון לשחק 3-5-2 (בדיוק כמו שאברהם מתכוון דרך אגב) ו-4-4-1-1.
    כדאי לשמוע את הראיון שערכו עם רדנאפ לאחר המשחק אתמול של פורטסמות' בו אייל שוב היה איש המשחק, כמו בכל המשחקי קדם עונה שהיו עד עכשיו, ואליהם הקשבתי דרך האינטרנט והסמקתי כל פעם מחדש לשמוע את המחמאות של רדנאפ ושאר השחקנים על אייל.
    לא מובן לי איך שחקן ישראלי שהוא הטוב בקבוצתו מהליגה העילית באנגליה, כך דברי רדנאפ בראיון המצורף(כן יותר טוב מיעקובו, לואה לואה, ברגר ואחרים) לא יכול להיות בהרכב הפותח של נבחרת ישראל. פשוט אין היגיון בזה.

הראיון של רדנאפ אתמול לאחר המשחק

נ.ב. הערה קטנה ל-burning soil האם חשבת לפני שאמרת את המשפט :"נמני יותר נייד מברקוביץ'" כיוון שזה לדעתי משפט שצריך להיכנס לספר הוצא מהקשרו, כי אם אכן כך אתה חושב אתה כנראה לא רואה את אותו משחק כדורגל שאני רואה.

8. אלי מתחן Member

ברקוביץ' ונימני שניהם שחקנים מצויינים שצריכים להוביל ביחד את הנבחרת. אין ויכוח שברקוביץ' יותר טוב, הסיבה היחידה שהוא לא הוזמן, היא הזלזול שלו במחנות האימונים והמשחקים של הנבחרת שלעיתים קרובות הוא משתמט מהם.

9. AleX-Del-Piero Member

מצטער להגיד אבל ברקוביץ' סתם נקבה(בלי להעליב אף-אחד),אף-פעם לא ראיתי אותו יורד לגליץ' אף פעם לא ראיתי אותו נותן את כל הנשמה אף-פעם לא ראיתי אותו עושה משהו למען אחרים ולא למען עצמו-הוא גם בן-אדם שחצן ומניאק אי-אפשר לבנות עליו כמנהיג ומוביל-שחקן מנהיג צריך להוות דוגמא-ברקוביץ' יכול להיות השחקן הכי תותח אי פעם בארץ-אבל מוביל הוא לא היה ולא יהיה ולא יכול להיות-אין פלא ששלמה שרף התחבר אליו הם ממש מתאימים.אבי נימני הוא שחקן מפתח שמצריך לנסות להניע את הנבחרת יחד עם בניון,חוץ מזה כל מי שמשחק בחוץ לארץ צריך להיות בנבחרת-הם יירכשו ניסיון בינלאומי ויוכלו לתרום הרבה מאוד לנבחרת-יודעים איזה שחקן אני הייתי רוצה לראות בנבחרת-שחקנים סטייל ז'אן טלסניקוב,שחקנים עם נשמה או אהוד כחילה כאלה שחקנים לא שחקנים שעושים טובה-רק אז יהיה מה שצריך כדי שהנבחרת תגיע להישגים.

10. אלי מתחן Member

אתה צודק וכבר אמרתי את זה קודם, נבחרת בלי שחקנים שמתאבדים על המגרש בשביל הדגל לא יכולה להצליח.
    אך ברקוביץ' כיום הוא אחד השחקנים הבודדים שיתנו את הלב בשביל הנבחרת, תמיד הוא בא לנבחרת ונתן הכל, אין סיבה שזה יהיה שונה.

Last edited by a moderator: Aug 4, 2004
  11. burning soil Member

אבי נמני הרבה יותר נייד לשימוש ע"י המאמן מכיוון שהוא מסוגל לשחק ביותר עמדות מאשר איל ברקוביץ',
    נמני יודע לשחק בשמאל,מאחורי החלוץ,ואפילו כקשר אחורי,ולעומת איל ברקוביץ' הוא גם
    מבצע עבודות הגנה,אולי אתה זה שלא מבין מה זה ניידות בשביל מאמן כדורגל,חשוב על זה.

12. קופירוק Member

ג'ו קול אמרת שדל פיירו צדק במה שהוא אמר אבל ארחי זה כתבת משהו אחר לגמרי....
    ודל פיירו אני ממש לא מסכים איתך ברקוביץ' תמיש נתן את כל הנשמה בשביל הנבחרת והוא השחקן בשביל להוביל את הנבחרת. בכל קבוצה שברקוביץ' היה הוא הוביל אותה והנהיג אותה בהצלחה.

13. E-tam-R Member

יופי נבחרת ישראל:

נבחרת ישראל ירדה למקום ה-62 בעולם בדירוג פיפ"א החדש של חודש אוגוסט שפורסם היום.

הנבחרת של אברהם גרנט ממשיכה להידרדר, וירדה שני שלבים נוספים אחרי שבדירוג הקודם היתה במקום ה-60. זהו המיקום הנמוך ביותר של הנבחרת מאז פברואר 1998.

לשם השוואה, וכדי שתבינו כמה שהנחברת הדרדרה, רק לפני 5 שנים הייתה הנבחרת במקום ה-22 בעולם. ירידה של 40 מקומות ב-5 שנים!

בדירוג רוב יריבותיה של ישראל במוקדמות מונדיאל 2006 לא חל שינוי. צרפת עדיין שנייה, אירלנד נותרה במקום ה-16, שוייץ ירדה שני מקומות ל-47, קפריסין נותרה 104 ואייפארו ירדה מקום אחד ל-137.

נבחרת ישראל תתכנס מחר ליום אימונים ארוך באצטדיון ר"ג, במסגרת ההכנות למשחק הידידות הקרוב מול קרואטיה שייערך ב-18 באוגוסט.

הנבחרת תקיים שני אימונים, הראשון ב-9:00 בבוקר והשני ב-18:00 בערב. במהלך יום האימונים יעברו השחקנים בדיקות דם ומבדקים נוספים של היחידה לספורט הישגי וכושר גופני במכון ווינגייט.

לאימון לא יגיעו השחקנים השוהים באירופה, ומאימון הבוקר ישוחררו שחקני מכבי ת"א, שישחקו הערב נגד HJK הלסינקי במקודמות ליגת האלופות.

הנבחרת תמריא בעוד שבוע למחנה אימונים בן 5 ימים בקרואטיה לקראת משחק הידידות מול הנבחרת המקומית של ג'ובאני רוסו.

14. אלי מתחן Member

הסתכלות ברשימת הנבחרות שמעלינו בדירוג מגלה את בחריין, ירדן, עיראק וכווית. ככה שהמיקום לא ממש משנה הדירוג אינו אמין, אני מבטיח לכם שמשחק שלנו נגד כל אחת מהנבחרות האלה מביא שישיה ברשת שלהן.

15. AleX-Del-Piero Member

הדברים הקטנים הם אלו שעושים שחקן לשחקן נשמה שחקן גדול אייל ברקוביץ' כישרוני מאוד יש לו רקורד מרשים ויכולת גבוהה אבל הוא לא שחקן שמתאים לנבחרת במיוחד לא ברגעי אמת-כשהיו צריכים אותו הוא לא היה שם,בכל הקמפיינים האחרונים של נבחרת ישראל הם נכשלו כי השחקנים הגדולים לא היו שם,מקודם הזכרתי שחקני נשמה כאלה שיכולים לתת את הלב לנבחרת אני מוצא היום רק אחד כזה בארץ-גל אלברמן ממכבי פ"ת נימני גם אחד כזה,אני לא מוצא עוד שחקני שמקריבים את עצמם הרבה למען המולדת,אבל למען הכסף אני מוצא מלא כאלה...
    לגביי הדירוג של נבחרת ישראל-פוליטיקה.איזה נבחרות יש מעלינו נבחרות ערביות-ומה הן עשו שהן מקומות לפנינו בחריין הפסידו אתמול לסין,עיראק היא באמת נבחרת לא ברמה שלנו,שחקנים חצי מקצוענים,מה עוד שהכדורגל האייסני הוא הרבה פחות קשה מהאירופאי ככה שהדירוג לא צודק ומאוד מוזר.