חצי מהעבודה של שום זה לקצור פירות של אברהם גרנט לא צריך להזכיר לכם מה הלך בסוף העונה השנייה של אברם בחיפה (שישיות וחמישיות עם בניון, רוסו, יעקובו) ממש קשה לי להבין מה יש לכולם נגדו, סוג של מזוכיסטיות... מעדיפים לקבל השפלות מאשר לשחק הגנתי
דרך אגב...שימו לב עוד פעם כמה שהתקדמנו..הפעם גם בONE אומרים את זה.. זה לקוח מסוף הכתבה בONE "זוכרים את ה-0:0 הראשון של הנבחרת בסטאד דה-פראנס מול צרפת? זוכרים איך אף אחד לא רצה לשדר את המשחק? מי היה מאמין שייווצר כאן בארץ עניין כזה סביב הקמפיין. אני חוזר על הנבואה מראשית הכתבה: לדעתי ישראל לא תשתתף במשחקי הגביע העולמי בגרמניה 2006. אבל גם אני מוכן להודות: סרט מתח כזה לא צפיתי - אולי גם את הסוף הטוב." הכתבה בוואן על סיכויי העלייה של הנבחרת צריך להודות שהרבה מזה מגיע לגרנט.
תגיד לי ריינמן על מה אתה מקשקש? עזוב עכשיו את סיפור בן-יוסף (בלם מצוין ששיחק מעולה במכבי פ"ת, אחת מהקבוצות עם ממוצע הספיגות הנמוך בארץ ועכשיו מחזיק את הגנת בית"ר), את זה שסבן, חרזי, קטן ודוידוביץ' בחיים לא שווים מקום בנבחרת - על איזה הישגים אתה מדבר?? מילא, כל הפורום משתחווה ומתרפס לפני גרנט, שלמרות כדורגל מגעיל הוא מגיע להישגים אבל העובדות הן שמלבד על קפריסין לנבחרת ישראל אין ניצחונות בקמפיין הזה!!! בקמפיין הקודם ישראל סיימה מאחורי סלובניה הבינונית, כמעט אחרי קפריסין וסיימה בתיקו עם מלטה, משחק שאפילו לא שוחק בחוץ. זאת ההוכחה הכי טובה שגרנט לא קידם אותנו לשום מקום - נבחרת שמתייחסת לתוצאות תיקו בבית נגד צרפת, אירלנד ושוויץ "הישגים" היא נבחרת מסכנה שלא מסוגלת לעשות כלום.
תמיד המתנגדים לגרנט יזכירו את תוצאות משחקי הבית בקמפיין ואת המשחק ההוא מול מלטה, אבל לעולם לא יזכירו את תוצאות התיקו בצרפת ובאירלנד. אם לא שמת לב, גם לצרפת אין נצחונות בטורניר הזה. וגם לא לשוויץ ולאירלנד. ולהן אפילו אין את הנצחונות על קפריסין עדיין. ואם קפריסין אכן תצליח לסחוט נקודות מהנבחרות האלו, ישראל ככל הנראה תסיים באחד המקומות הראשונים. אבך אני בטוח שגם אם ישראל תעלה למונדיאל אתה תמשיך לטעון שגרנט הורס את הנבחרת, ותתעקש לראות את שמינית הכוס הריקה.
כמה שזה מתאים לנו להפסיד נקודות דווקא בפארו, שמעתי הולך להיות מזג אוויר סוער, שהם מאוד רגילים אליו, ולפי ספורט 5 גרנט פותח עם בניון ונמני בחוד, שיהיה לי בריא
אתה לא מציין את כל העובדות במלואן כי בספורט 5 כתוב שגרנט הולך לפתוח עם בניון , נמני וקטן בחוד ד"א, בנוסף לכל הקשיים הלא ממש ספורטייבים שהולכים להיות באיי פארו , מתווספת גם העובדה שהתאורה באיצטדיון בטורשבאן לקוייה.
עזבו את הטורניר הקודם...זה כל הקטע בהתקדמנו... בן יוסף מחזיק את הגנת בית"ר???כן כל הכבוד לו ב-30 משחקים הם חטפו רק 10 גולים..אה בעצם הוא שיחק רק איזה 4 משחקים ונראה לי שבכל משחק הם חטפו והם אפילו חטפו 2 גולים מהפועל פתח תקווה.. לפחות על תגיד שהוא עשה משהו עדיין בבית"ר שהוא יעשה תדבר,בינתיים הוא לא עשה כלום בוא אני אגלה לך משהו..גם העונה פתח תקווה תספוג מעט שערים..וזה עם שי בנאי בהגנה... נכון שבן יוסף שחקן טוב..אבל לנבחרת הוא לא מספיק טוב..לפחות לא כרגע.. מכבי פתח תקווה בינתיים כמעט לא סופגת..וזה בזכות שיטה,מאמן ומוראד מגמדוב...
יש להתאים שיטת משחק לכל יריבה. הערב בפארו אין טעם לחסוך בחלוצים כי בלי ניצחון על נבחרת החובבנים הזו-הקמפיין יסתיים כבר הערב. מוזרה בעיניי ההתנהלות של גרנט שמעדיף תעודת ביטוח בכל מגרש אוטומטית.
אני בעד תוצאות..למרות שכרגע זה נראה לי מאוד לא ברור למה הוא לא פותח יותר התקפי נראה מה הוא ישיג היום...
שאלה, כמה קריטי יכול להיות הבדל השערים בסיכומו של עניין? שכן אם זה קריטי, לא רק שצריך לנצח , צריך להביס( קפריסין ניצחה שם 0-3).
בוא נגיד ככה...תמיד טוב לנצח בכמה שיותר כי יכול להיווצר מצב שאנחנו נזדקק לגולים האלה. סלים טועמה באמת היה עדיף בהרכב על גבי סואן.