נבחרת ישראל: החלום נגמר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י burning soil, ‏4/12/03.

1. אלסנדרו דל פיירו Member

לא ליפני שהוא ייתן לביטון לשחק.
    רק אחרי זה שיילך ! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
    עכשיו ראסמי אם הוא יילך אז מי יבוא?
    משה סיני? עוד יותר גרוע...
    אם כבר להחליף מאמן זה רק קשטן.

נערך לאחרונה ב: ‏4/9/05
  2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

וקשטן כמובן דוגל במשחק סופר אטרקטיבי...

3. Spanish Weapon Member

כנראה שאתם לא מבינים משהו.

ישראל הולכת כנראה (אלא אם כן תפסיד לאיי פארו ) להשלים את הבית שלה ללא הפסד(!)

ואנחנו לא מדברים על בית של קבוצות דרג ד' או ה' אלא על נבחרות שנמצאות הרבה יותר גבוה מאיתנו בדירוג העולמי ועם עבר הרבה יותר מרשים משלנו כמו אירלנד, שוויץ וצרפת.

אני מאמין שהנבחרת כבר הראתה לכולם שאנחנו לא פראיירים וניתן מלחמה כמה שאנחנו יכולים וזה לדעתי יותר חשוב אפילו מתיקו או נצחון מול שוויץ.

אני מאמין שעם ההצלחה שלנו בבית תבוא גם ההעאלה בדירוג וזה יתבטא בנבחרות שנשחק נגדם בשלבי המוקדמות של היורו והמונדיאל הבאים.

אם מסתכלים ת'כלס על הבית אז המצב שלנו למקום שני ואפילו ראשון הוא לא רע בכלל.

אם ביום רביעי אירלנד מוציאה מצרפת תיקו בדאבלין המצב מצויין מבחינתנו , ואם שוויץ מאבדת בניקוסיה נקודות אז בכלל מצויין.

4. יחי Member

אבל זה לא רק הקטע שאין הפסדים,אלא זה איך שהנבחרת נראית בכללי,אין שום בעל בית על המגרש,אצלנו בשכונה ההתקפות יותר מסודרות.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
    בקיצר אני מקווה שנגד איי פארו נוכל לראות סוף סוף קצת כדורגל מהנבחרת....

5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם ישראל תסיים במקום השלישי, למשל, אני לא בטוח שזה בכלל יקדם אותה בטורניר המוקדמות הבא. ואם כן, נגיד מקסימום לדרג השלישי במקום הרביעי.

הבעיה היא שלך תבנה על כל המזל שהיה לישראל בקמפיין נוסף. היא לא יכולה לחשוב על הקמפיין הבא, היא צריכה לחשוב על להוציא את המקסימום מהנוכחי. ואם היא לא תהיה במונדיאל למרות כל המזל שהיה לה, זו נפילת ענק לדעתי. כי ממש לא בטוח שההזדמנות הזו תחזור.

6. barakrom Member

היא לא חשבה על הצ'אנס הנוכחי כי זה כבר אבוד, נבחרת שעולה הגנתי בכל משחק-גםם בבית ולא מנצחת אף יריבה בר"ג לא יכולה לטעון למונדיאל!!!

7. robson Member

תראו, אני חוזר על הדברים שלי אבל הבעיה בנבחרת או בכדורגל הישראלי היא לא גרנט..
    נכון הוא לא מאמן שדוגל בכדורגל התקפי{בלשון המעטה} אבל מי כן?..קשטן?..שרף?..הרי שרף עלה בכמה משחקים שלו בתור מאמן הנבחרת עם נימני בתור חלוץ מרכזי..
    הבעיה של הנבחרת שלנו שאין לנו שחקנים שבנויים או יכולים ללחוץ את שוויץ בביתה או אפילו אצלנו בבית, מי בדיוק יעשה את הלחץ, נימני?
    כולנו חייבים להודות בעובדה הפשוטה שיש לנו נבחרת בינונית מינוס שאברם הוציא ממנה את המירב בתנאים הקיימים,
    ומה שהכי מעציב אותי הוא שאני לא רואה באופק מישהו שיכול להחליף את הדור הזה שגם הוא לא מוצלח במיוחד..
    לכן, למרות הבקורות {הצודקות} כולנו צריכים להכיר בעובדה שזה מה שיש, וזה לא מספיק בשביל להיות בין 32 הנבחרות הטובות בעולם. נקודה!

8. Paolo Maldini שחקן ותיקים

קשה לי להסכים איתך בנוגע למשפט הזה לירן.
    נבחרות בסדר גודל קטן כגון ישראל, יוון (דוגמא קיצונית, אבל מילא)-הן נבחרות שהמטרה הראשונית שלהן היא לעלות דרגות. הנבחרות בטופ העולמי, מטרתם הנוספת היא להציג כדורגל יפה לעין.
    קשה לנבחרת גם לשחק כדורגל יפה וגם להביא תוצאות, זה לא הולך ביחד בנבחרת כמו שלנו.
    גם אני וגם רוב אוהדי הכדורגל בארץ, יעדיפו לראות את ישראל עושה היסטוריה ומעפילה למונדיאל עם הכדורגל ההגנתי של גרנט (שכמו שנאמר כאן-אני לא רואה מאמן שהיה משחק התקפי כל כך בקמפיין הזה) מאשר לראות את הנבחרת נותנת איזה 5-0 לקפריסין ואיכשהוא גונבת 1-0 בשוויץ, ומסיימת מקום 4.

9. גל2 Member

אברם לך הביתה רוצים אחד נורמלי כמו קשטן אלישה לוי רק לא גרנט האפס http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx

10. barakrom Member

רוצים מי שינסה לשחק כשווים מול שווים-אחרת אין טעם להעפיל למונדיאל ולהתבצר בחפירות ההגנה כדי לסבול

11. robson Member

אתה לא יכול לשחק לא מול שוויץ ובטח ובטח לא מול אירלנד וצרפת כשווים מול שווים, הם עולים עלינו בכל אספקט של המשחק, פיזי, טכני, חשיבה..
    לכן מה שנותר הוא אותם ביצורים ש"קו בר לב" לא מתקרבים אליהם מכיוון שהאלטרנטיבה היא לחטוף שלישיות וחמישיות כמו בקמפיין הראשון שלנו באירופה
    עם שלמה שרף שאפילו אוסטריה האומללה האכילה אותנו חמש..

12. barakrom Member

אז מה? החזרנו שניים ושיחקנו יפה ומעניין. אתה לא מבין שכדורגל זה משחק? צריך לבוא ולהנות ולא לסבול ולחכות לתיקו ומשחק חרא. הנבחרת בתקופתו של גרנט חזרה עשרות שנים לאחור מבחינת סגנון ותפיסת משחק. שרף? הוא היחיד שגילה אומץ וקידם אותנו-בתקופתו יצאו הכי הרבה שחקנים לאירופה

13. robson Member

אתה צודק, כדורגל אמור להיות פאן וגם אני מעדיף לראות תוצאה של 5-2 על פני 1-1 משמים אבל אם אנחנו רוצים להתקדם אנחנו חייבים להודות שזה
    לא יקרה דרך כדורגל יפה לעין אלא קודם כל בשיפור האלמנטים המנטליים והפיזיים שלנו קודם כל ואז לבנות תוכנית ארוכת טווח שתקדם אותנו גם מקצועית וטכנית..
    הבעיה היא שאני לא רואה שום תזוזה בעיניין, איצ'ה ושאר העסקנים סביר להניח ינוחו עכשיו על זרי הדפנה ויטפחו לעצמם על השכם
    בעוד הכדורגל הישראלי ימשיך להתבוסס בעליבות, הכי חשוב ששלושים עסקנים יצאו לבזל והסתובבו כמו טווסים נפוחים במלון של הנבחרת..
    בינתיים אני לא רואה שום תוכנית לשיפור המתקנים, לקידום הילדים והנוער{אותם אנשים מאמנים את הנבחרות הצעירות כבר 15 שנה}
    שום דבר..הכי חשוב שמילצ'ן ושטרן חלובה יקבלו את הכיבודים שלהם בהתאחדות..

14. Spanish Weapon Member

מסקנה שלי לגבי אלכסנדר פריי , החלוץ השוויצרי.

אני עוד לא מבין איך קבוצה בכירה באירופה לא רכשה אותו , הוא פשוט חלוץ מצויין + +

התמצאות ברחבה , בעיטות מרחוק , החזקת כדור נהדרת , סיומת לא רעה בכלל

אני לא מחמיא לו בגלל הגול שלו אתמול כי זה לא גול של חלוץ ענק אלא של אחד עם התמצאות ברחבה אבל בכל זאת , הוא הרשים אותי אתמול , מה גם שאתמול הוא נתן משחק בינוני מאוד.

15. השחקן ה-13 Member

מישהו יכול לסדר להורדה תגול של קיסי?