נבחרת ישראל: החלום נגמר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י burning soil, ‏4/12/03.

1. Paolo Maldini שחקן ותיקים

אחחח...אני יוצא עם רגשות מעורבים מהמשחק הזה.
    מצד אחד, אני מאוד מאוכזב, יכולנו והיינו צריכים להביא הביתה 3 נקודות. נקודה בשוויץ אחרי הלחץ של המארחים זה טוב ויפה, אבל אנחנו צריכים כבר ניצחון!
    המשחק התחיל (התרגלנו כבר...) עם שער של היריבה מטעות שלנו, בנאדו (תפרוש כבר!) עם הרחקה מטומטמת ולדווידוביץ' לא היה סיכוי להגיע.
    אבל כמו שראינו במשחקים הקודמים, הנבחרת הזאת שונה. שונה בהרבה מכל הנבחרות הקדמו לה, שהיו מתפרקות משער כזה. הנבחרת שלנו עושה ריסט במוח, ומשחקת כדורגל כדי לחזור למשחק. לא נלחצת, לא ממהרת, משחקת כדורגל, כמו שצריך. התחילו כמה התקפות טובות מאוד (אחח קטן קטן...) והשער היה באוויר. לפני הבעיטה החופשית שמתי לב שזה בדיוק כמו הבעיטה מול אירלנד, רק מהצד השני. והגול היה פשוט העתק של הגול של אבי יחיאל. הגבהה של בניון, הנוגח (במקרה הזה קייסי) בורח החוצה ונוגח בקשת אל השער. ככה חוזרים למשחק, כל הכבוד לנבחרת.
    המחצית השנייה היתה דומה למחצית בדאבלין, רק שאז לנבחרת אירלנד היו חסרים סנטימטרים כדי לנצח, והיום שוויץ לא הרשימה אותי במיוחד. חבל מאוד שהשחקנים שלנו הסתפקו בתיקו, חבל שגרנט לא הכניס את עבאס סואן כבר בדקה 60, לבן אדם יש להט בעיניים, ראו עליו שהוא מת לכבוש שוב. היו הזדמנויות בדקות האחרונות לנסות ליצור התקפות, אבל דוידוביץ' ובניון האטו את הקצב והסתפקו בנקודה. טוב נו, יותר טוב מהפסד, זה בטוח.

כל הכבוד לקהל האדיר שהגיע בכמות מכובדת מאוד, עודד כל המשחק ובניגוד לקהל השוויצרי ששרק בוז בכל הזדמנות, לא הפסיק לשיר.

אה ובקשר לתקרית שהיתה במחצית השנייה עם השוויצרים המופרעים האלו. זאת פשוט בושה וחרפה לכדורגל השוויצרי, ש-4 אנשים מפגרים נכנסים למגרש ותומכים/מביעים את מחאתם על מדיניות זו או אחרת, והשוער של הקבוצה צריך להרחיק אותם מהמגרש. פשוט ביזיון, במשחק אחר האנשים האלה היו מתחילים לרוץ כל כך מהר שלא יתפסו אותם השוטרים, כאן הם הלכו להנאתם על הדשא ולאף אחד לא היה איכפת (חוץ מהאוהד הישראלי הגדול שהציל את כבוד האומה, שאותו כמובן ישר העיפו).

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/9/05
  2. burning soil Member

גם אני לא שמחתי מהבונקר ולא נהנה מהכדורגל שאני רואה. אבל אני לא אוהב את הקריאות
    להתפטרות של גרנט. צריך לזכור שהוא הרים נבחרת שבורה,שילב מס' צעירים,החזיר את
    אמון הקהל,ובכלל-הנבחרת לא הפסידה לאף אחת מהנבחרות הגדולות בבית. אף אחד לא חשב
    שזה יקרה לפני תחילת הקמפיין,את המשחק בסטאד דה פראנס שנערך רק לפני שנה,בכלל
    לא שידרו. אבל מנגד,חבל שגרנט לא העז קצת יותר והכניס חלוץ,או הוסיף שחקן לקישור.
    מבחינתי איבוד הנקודות האמיתי היה בר"ג מול שוויץ וצרפת,תיקו חוץ בשוויץ הוא לא כזה רע.

3. ArielN Member

אולי התכוונת למיכאל זנדברג?

4. Paolo Maldini שחקן ותיקים

לא, התכוונתי לדוידוביץ' שהשתטח על הדשא כדי לבזבז זמן, ולבניון שהתחלף באיטיות (זאת בניגוד לעבאס סואן כמובן) והסתפק בנקודה.

5. ArielN Member

תיקו בשוויץ אירלנד וצרפת זה הרבה יותר מבסדר
    אבל בבית אתה חייב לקחת 7 נקודות מ3 היריבות הללו או אפילו 5
    בלי נצחונות בבית,בלתי אפשרי לעלות

6. ozi Member

עכשיו זה לא כזה רחוק שכל שלושת המשחקים שנותרו בין הגדולות יסתיימו בתיקו, ואז הסיכויים הם כאלו:
    אם אחת מהנבחרות משאירה נקודה בקפריסין, אז כמעט בטוח שנהיה באחד משני המקומות הראשונים. רוב הסיכויים שגם במקום הראשון (תלוי כמה שערים ייכבשו במשחקי התיקו הללו).
    אם אחד מהמשחקים יוכרע, הנבחרת המנצחת תעלה. אם המשחק צרפת שוויץ יהיה זה שיוכרע- ישראל עולה מהמקום השני. אם אחד האחרים יוכרע- ישראל במקום השלישי.

7. ArielN Member

דקה 13 1-0 צרפת מול איי פארו
    סיסה

8. הרצליה Member

בינתיים צרפת עולה ל1-0 בבית.

9. Spanish Weapon Member

הגיע הזמן שאופ"א תנקוט בצעדים חמורים כנגד נבחרות שבמשחקיהן הביתיים ישנם הפגנות בתוך המגרש, במהלך המשחק, ולא חשוב כנגד מה או מי.

הגיע הזמן שבאופ"א יוקיעו את התופעה הזאת ויחלו להטיל עונשים כל כך כבדים על הנבחרות המארחות , שהשיטור במגרשים יהיה בלתי ניתן לחדירה.

אותי זה פשוט קומם לראות היום את 2 המופרעים האלה מחזיקים שלטים נגד ישראל , אני מקווה שאופ"א לא תעבור על זה יותר בשתיקה, כי זה כבר נהיה בלתי נסבל.

10. ArielN Member

תמשיך לקוות,זה לא יקרה

11. Spanish Weapon Member

כבר 2-0 לצרפת.

ושוב ,דג'יבריל סיסה.

12. ArielN Member

דווקא קראתי שזה שער עצמי

13. Spanish Weapon Member

בסוקרסטנד מדברים על סיסה.

14. Spanish Weapon Member

איזה משחקים יהיו ביום רביעי בבית חוץ מהמשחק שלנו נגד פארו?

15. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אירלנד-צרפת
    קפריסין-שוויץ