עמדנו יפה מול נבחרות חזקות ומצבים לא נוחים במהלך הקמפיין הזה,כולל משחקי ידידות. (צרפת,אירלנד, שוויץ,פולין,אוקראינה). גרנט והנבחרת עובדים ולא מספרים סיפורים,אני מאמין שאפשר לעמוד מול שוויץ בכבוד ביחד עם הליגיונרים המשמעותיים בסגל - בניון ובן חיים. הלוואי שננצח.
לא מסכים איתך אטו. שלומי ארבייטמן הוא החלוץ הישראלי מספר 1 בישראל. הוא הסקורר שחסר לנבחרת מאז אלון מזרחי. הוא צריך להיות הרגל האחרונה שנוגעת בכדור לפני שהוא פוגע ברשת. אתה אומר שזה לא חוכמה מול הגנות כפ"ס ומאלמו-מה, עומר גולן כבש נגד הגנות מילאן ויובנטוס? שלומי ארבייטמן צריך להיות בנבחרת נקודה. מה שהוא עשה היום באולימפית זה לא משנה ולא קשור. יש לגרנט אופציה אחת מבחינת סקורריות, וקוראים לה שלומי ארבייטמן.
שאלה - מכל הנבחרות שמסיימות מקום שניף עולות השתיים עם המאזן הכי טוב. למה הכוונה? יש נבחרות שמשחקות יותר משחקים (בתים של 7), אז איך מחשבים את העניין?
המשחקים מול דרג ז' לא נחשבים בחישוב הזה, אבל הסיכוי להשתלב בין שתי הנבחרות האלו הוא אפסי בגלל כל תוצאות התיקו של הנבחרת.
תודה וכן.. בכל הבתים הצמודים אי אפשר לחשוב בכלל על אפשרות של עלייה ממקום שני נראה לי שכמו שזה נראה עכשיו, הנבחרת שתסיים שנייה בבית שלנו תסיים אחרונה בדירוג הזה.
דקה 85 0-0 בצעירה עדיין...היה טעות קודם , עדיין 0-0 והלואי שייגמר כך אנחנו ב10 שחקנים מדקה 63[דנין] ושויץ שוכבים עלינו תיקו יכול להספיק במידה כלשהיא
בכל מקרה אם מנצחים בשוויץ אז רוב הסיכויים שנסיים מקום ראשון, ובכל תוצאה אחרת נסיים במקום השלישי או הרביעי, כך שעל מקום שני אין יותר מדי מה לחשוב.
די כבר לומר שזה הכל פוקס של גרנט..תסבירו לי איך יש לו פוקס בכל 4את המשחקים [המשחק מול שוויץ היה בידיים שלנו וזה היה פוקס שלהם לא שלנו] מול הנבחרות שטובות מישראל? מילא פעם אחת או אפילו פעמיים אבל דיי כבר כל ניצחון של הנבחרת ישר התחת של אברם התחת של אברם
כשביקשתי תסריט הגיוני התכוונתי שלא תדבר על אופציה של כל המשחקים תיקו (גם זה מעמיד אותנו רק במקום השלישי אם התיקו יהיה מאופס). אתה אמרת שאם יסתיים תיקו יהיה "סביר ביותר". זה ממש לא סביר ביותר אם צריך תוצאה מדויקת בכל המשחקים. נצחון = מקום ראשון ב-80%. תוצאה אחרת = מקומות 3-4 ב95%.
תיקו ככל הנראה לא יספיק, התסריט של התיקו לא יותר הגיוני מזה של ההפסד, שאם אני לא טועה היה: שווייץ מנצחת עד הסוף, אירלנד מפסידה בקפריסין, תיקו בין צרפת ואירלנד או משהו כזה. הייתי בלחץ כל הזמן הזה, משום מה עכשיו המשחק מחר מעלה רק חיוך על פניי. כנראה שזה תקופת התסריטים האופטמיים שצפוייה להתחלף בלילה בתסריטי אימה מ2002, ומחשבה של "מה אני אעשה עם עצמי אחרי ההפסד", אחח נבחרת תנו לנו לשמוח! ===עריכה== כנראה שזכרתי נכון, הנה רשימת תסריטים של וואלה! http://sports.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=...h=318&id=772578 ===עוד עריכה=== או הנה זהו, אחרי כל הפריוויוים של וואלה למשחק אני בסרטים של תבוסות וטעויות הגנה ולחץ לא נורמלי, ואני כבר חשבתי..
יהיה בסדר מיכאל,טייק איט איזי. מה שלא יהיה,עשינו קמפיין גדול. נפסיד/ננצח אני זורק את כל המחמאות לנבחרת שלא האמנתי בחיים שלא תפסיד לצרפת ולאירלנד. בחיים שלי לא הייתי יותר רגוע לפני משחק נבחרת. אני בא בלי ציפיות. מי לא מצפה-לא מתאכזב. דיה דיה..אהה אופס אל אל ישראל!!