המערך של גרנט לא התקדם יפה. נכון, גרנט פתח במערך הזה בכל משחק בקמפיין הזה, אבל כפי שכבר אמרתי מוקדם יותר בדיון הזה - השינוי במשחקים בא דווקא לאחר שהוא שינה את המערך, וזה לידי ביטוי הכי טוב במשחק מול אירלנד. אבי יחיאל פתח כבלם שלישי, ההתפרקות הגיע תוך 10 דקות, גרנט ראה (שוב) שהשיטה לא עובדת, והעביר את יחיאל לקישור, מה שבסופו של דבר גרם לישראל לתקוף יותר ולשחק יותר על השער של אירלנד, מה שהביא גם לכיבוש שני השערים. גרנט, מן הסתם, יפתח שוב עם שלושה בלמים. כולי תקווה שגם המערך הזה יעבוד, אבל התחושה שלי היא שפשוט המשחק של ישראל צריך להיות חלש כדי שגרנט ישנה את השיטה ויעבור לשחק עם שני בלמים ועם עומר גולן לצידו של קטן בחוד.
שלום לכולם!! אני מניח שזה לא קורה כל יום שמישהו חדש מצטרף לפורום. אמנם הצטרפתי לפני שנה, אך זו ההודעה הראשונה שלי. אז אני אמיר בן 19.5 מכפר סבא ואוהד מושבע של הפועל כפר סבא. ומעכשיו מקווה להיות שותף לדיונים רבים!
יש בעיה מהותית עם העניין - גלי הרדיו מהירים מגלי הטלויזיה לכן, בזמן שאתה תשמע ברדיו "בניון עוקף את השוער!!!!! שעעעעעעערררררר!!!", בטלויזיה הכדור עדיין יהיה ברגליו של וואליד באדיר במרכז המגרש... הייתי הרבה פעמים רואה את המשחק המרכזי בשבת ושומע שירים ושערים במקו םאת השידור בעבר, וזה תמיד הציק לי שבמשחק שאני רואה הרדיו תמיד אומר לי מה קורה לפני הטלויזיה
ניסיתי לעשות את זה כעוד שידרו את המשחק המרכזי בשבת, בלתי אפשרי, תמיד שומעים את הגולים ברדיו לפני שרואים אותם בטלוויזיה.
אל תגידו לי נגמר, לא מאמין שזה יגמר מחר, אני לא מאמין בגורל או משהו אבל לעזאזל, לא מתקבל אצלי על הדעת שכל מה שעברנו בקמפיין הזה יהיה לחינם. לא מאמין שסתם הוצאנו תיקו בצרפת, מהפך ביתי מול קפריסין, הסלאלומים של יוסי מול שוויץ, ניצחון חוץ ראשון בקפריסין, הגולים של סוואן ובאדיר וכל האווירה שמסביב, הקאמבק באירלנד, די, כל פעם חזרנו רק בשביל להישרף על סף הדלת? לא מאמין!
לאוהבי הדברים מהסוג הזה: הפעם הראשונה שנבחרת ישראל השתתפה במוקדמות המונדיאל היתה ב1934. מאז עברו 36 שנים עד הפעם הראשונה שעלינו למונדיאל ב1970. מאז עברו 35 שנים אבל עד המונדיאל זה יהיה 36...:\
הצוות שישדר עבור ערוץ 1 הוא באמת מתחת לכל ביקורת מקצועית, פשוט פאדיחה רצינית. עד היום ישראל שיחקה פעם 1 במונדיאל-מכסיקו 70 ואבא שלי, דני שמילו רום-סגן מלך הגולים של מ.חיפה בכל הזמנים היה בהרכב הראשון מול איטליה (0:0) ואורוגוואי (0:2 הפסדנו ) מאירלנד שידר אינשטיין לדעתי