עד שקיבלנו את צרפת דווקא התלהבתי, היה בית יחסית מאוד מאוד קל למה שהיה אפשרי שנקבל אבל הצרפתים דיכאו אותי.. איי פארו אמנם בין הנבחרות החזקות בדרג התחתון אבל הם עדיין בדרג התחתון ואני לא מאמין שהשחקנים ירשו לעצמם לבזות את המדינה שוב מול נבחרת כזאת. קפריסין זאת קפריסין, בבית שלנו קרוב לוודאי שננצח אותם והמבחן שלנו יהיה בקפריסין, שוויץ לא נבחרת אימתנית והיא בהחלט מהקלות שהיו בדרג השלישי, אירלנד בהחלט משוכה שאפשר לעבור ביום טוב שלנו וצרפת סתם מרגיזים.
שוויץ העפילו ליורו האחרון דרך המקום ה-1 אם אני לא טועה, הם נבחרת לא רעה. אירלנד טובה מישראל,יש לה שחקני פריימר ליג. מעניין אם הביתיות אכן תחזור.
תפסיקו לזיין בשכל מי יותר טובה בשורה התחתונה: ההגרלה מכורה! בליינד! זה לא ייתכן שבית 3 יהיה עם קבוצות דרג הביצים של דרור קשטן, שבליגה המחוזית לשש-בש דשא לא היו מקבלים אותם אונחנו מקבלים את צרפת האנטישמים האלה שרק בגללם לא נשחק בארץ! את אירלנד שהיתה במונדיאל ואת שוויץ שעלתה ליורו....שלא נדבגר על קפריסין הנאחס הזה...אתם יכולים להתחיל עם 3 נקודות פחות כי ניצחון מהם אנחנו לא נוציא שלא נדבר על איי פארו שעשו תיקו עם סקוטלנד אחרי שהובילו עד דקה 82 2:0.... בליינד מכור!
איך אפשר לומר על הבית הזה שהוא משעמם? שוויץ הפכה בעזרת האחים יאקין לאחת הנבחרות המעניינות באירופה, צרפת היא בלי ספק אטרקציה גם בפעם המאה, אירלנד ורובי קין זו נבחרת מעולה ומהירה, וקפריסין היא הנבחרת הכי חזקה (חוץ מהונגריה) בדרג שלה. קיבלנו בית קשה מאוד לדעתי, אבל גם מעניין מאוד. מה שבטוח: אירלנד או ישראל יעלו לפלייאוף לפחות, ועל כך אני מודה לספ בלאטר.
חברים גם אני רוצה שהנבחרת תצליח אבל אנחנו צריכים להיות מציאותיים... ג'יימס צודק שוויץ ואירלנד נבחרות חזקות מאוד, שלא נדבר על צרפת...קפריסין פחות או יותר ברמה שלנו אבל אל תדאגו לא נוציא ממנה 6 נק' ואיי פארו בכלל משתפרת עם השנים! ואל תשכחו את העובדה החשובה ביותר! אנחנו לא משחקים בבית! ועוד דבר: תיהיו מציאותיים...אם מי נעלה? אל תשכחו שיש חילופי דורות עם מי נעלה? עם אסי וסיהון? אם צריך להשאיר ותיקים אני משאיר את רביבו, ברקוביץ', נמני ואת כל השאר זורק...
לדעתי לנבחרת יש סיכוי,אמנם קטן ואפשרי לסיים במקום ה-2. קחו את מכבי חיפה לדוגמא,ההופעה המוכבדת בליגת האלופות,ללא משחקי בית,והתצוגה המרשימה מול ולנסיה,זה מראה שאולי יש דרך אחרת,אולי אפילו תוך כדי הצגת כדורגל משעמם.
גם אני האמנתי שישראל, אחרי האכזבה בסלובניה, לפחות תעשה את המינימום של ניצחון על מלטה. טעיתי. תראו, יותר עלוב מזה אין... הוא באמת חושב שההגרלה, שהועברה בשידור חי, היתה מכורה. מזכיר לי את אותם האנשים שבוכים על כמה שאופ"א אנטישמים ושונאים את ישראל... עומר, תעשה טובה ותשמור את תיאוריות הקונספירציות שלך לעצמך כי אתה עושה מעצמך צחוק. הקטע הזה גם מכוון לניצן ("יכולנו לנצח את ספרד אבל דוידוביץ' נפצע". איזה טיעון מפגר. איך אתה יודע שדוידוביץ' פתאום לא היה חוטף גול סטייל קודיצ'יני או אוואט, אם הוא לא היה נפצע?). גרנט האכיל אתכם בכל הבולשיט שלו לגבי זה שלא היתה ביתיות - שטויות! גם בלי הביתיות היינו אמורים לעלות מאותו הבית. חוץ מזה, מתי הביתיות עזרה לנו בפעם האחרונה? ניצחון 5:0 פעם אחת על נבחרת שהפסידה לספרד 9:0 באותה תקופה, נכון, אבל חוץ מזה? מתי הביתיות שאתם יכולים להישבע שזו הסיבה היחידה שלא עלינו, אי פעם עזרה לנו לעלות לטורניר חשוב מאז אותו מונדיאל במקסיקו? אני לא זוכר! בורנינג סויל, יש הבדל בין לנצח את קבוצת המילואים של מנצ'סטר ואולימפיאקוס מאשר לנצח את צרפת, שוויץ ואירלנד... אני לא רוצה שוב להיכנס בזה, אבל מה היה כל כך מכובד בהופעה של מכבי חיפה בצ'מפיונז? אז אוקי, הבנו, כבשו שני שערים באולד טראפורד (כמובן שהם ספגו חמישה, אבל "כמה קבוצות כבר יכולות להגיד שהם כבשו צמד באולד טראפורד?!?!"), הפסידו ללברקוזן קבוצת התחתית לאחר שלא סיכנו אותה בכלל, כמה ניצחונות על אולימפיאקוס והילדים של מאן יו... וזהו. תצוגה מרשימה מול ולנסיה?! בונקר של חיפה, שלא עשתה כלום באותו משחק, ומשחק אדיר של דוידוביץ'. זה מה שאני ראיתי, בכל מקרה. אני כל כך מקווה שיחזירו לנו את הביתיות. לא רק כי אני רוצה לראות את צרפת ואירלנד (ואולי גם שוויץ) בפעולה, אלא גם בגלל שאני רוצה שתראו איזה שטויות אמרתם בדיון הזה.
בני אני לא אמרתי שאם הביתיות תוחזר נעלה. בלי הביתיות- לא עולים, אין סיכוי אין מצב אין כלום. עם הביתיות- כן יש סיכוי.
בשבילי עצם ההופעה בליגת האלופות,צבירת נקודות,וסיום במקום ה-3 וכל זה ללא בית,נחשב שהופעה מכובדת. אבל נעזוב את ליגת האלופות. לגבי חיפה-ולנסיה גם קבוצות גדולות ממכבי חיפה עושות בונקר,ואני לא חושב שצריכה להיות בעיה עם זה. ואני חושב שאם הנבחרת תדע לעשות הגנה בצורה נכונה,אולי יהיה אפשר להוציא משהו מהקמפיין הזה,למרות שהסיכויים מאד נמוכים.אני לא מתכוון לבונקר שעשה גרנט מול סלובניה,שהנבחרת עלתה ללא חלוץ,אלא הגנה מבוקרת ונכונה. ואם תחשבו רגע,גם שהנבחרת הציגה כדורגל אטרקטיבי ויפה לעין(בתקופת שלמה שרף),הנבחרת לא הגיעה להישגים במיוחד מול נבחרות חזקות ממנה(דנמרק,ספרד) בכל מקרה,אני חושב שלא נהיה במונדיאל,אבל אני תמיד מקווה שכן.
עומר, סליחה על הביטוי, אבל מה אתה מזיין בשכל? הבית שהוגרלנו הוא בית בהזמנה, ממש מנסים להקל על הנבחרת שלנו כמה שאפשר. לא רוצה לחשוב איך הינו נראים עם הינו מקבלים את הבית של הולנד,צ'כיה ורומניה או את טורקיה, דנמרק, יוון, ואוקראינה. הבית שלנו לדעתי בין הקלים בהגרלה עם לא הקל שבהם. במקום שתגיד תודה לאירופה שהם עוד מאמינים בנו(בארץ כבר הפסיקו להאמין) אתה מתלונן?
עומר צודק, ההגרלות האלו בבירור לא קשורות רק למזל. יש יותר מדי מקרים של נבחרות שכבר שיחקו אחת עם השנייה המון פעמים בטורנירים או נבחרות עם השפעה שמקבלות בתים מאוד קלים, מול נבחרות עם פחות השפעה (כמו צ'כיה) שמקבלות בתים קשים יותר. ההגרלה אולי בשידור חי אבל לך תדע אם אין סימון על הכדורים. בני, זה לא קונספירציה שלי כישראלי אלא כאוהד כדורגל
צודק. להוציא את הקמפיין שבו קפריסין שיחקה עם צ'כיה והולנד(מוקדמות מונדיפיחס 2002) אנחנו כל קמפיין משחקים נגדה..זה פשוט לא יאומן כמה פעמים שלא נדבר על צרפת,אוסטריה וספרד. למה אנחנו לא מקבלים את אנגליה או איטליה או אפילו שוודיה...תמיד אותו דבר..והימור קטן להגרלת מוקדמות היורו הבא...קפריסין או צרפת או ספרד יהיו שם.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx