חס ושלום זלזול, פשוט אנחנו כרגע מדברים על ההווה, לא על הזימונים העתידיים של גרנט. יתרה מכך, כרגע יש מגן בבית"ר ושמו דוד אמסלם, וכל התקופה שהוא מועדף על דנין, אז על אחת כמה וכמה שאתה לא יכול כבר לסמן אותו כמגן הבא של נבחרת. יתרה מכך, דבר על הנבחרת, אל תגיב לתגובה שלי בתגובת שלילה עתידית. אם אין לך משהו להוסיף, אל תגיד, בטח לא בכח.
דוד אמסלם נכון לעכשיו הוא המגן בכושר הטוב ביותר, הוא נותן בחודש האחרון משחקים מעולים! דנין עוד צעיר. בזמן שהוא שיחק הוא היה מעולה!
אני אישית לא ראיתי את קייסי משחק טוב מאז עונה שעברה או אפילו לפני זה, אין ויכוח שבכושר שיא שלו הוא הכי טוב בארץ. אני עדיין חושב שאמסלם, לפני 6 שנים, ובכושר של הסיבוב השלישי יותר טוב ממנו.
אז לא ראית אותו משחק כנראה. ואמסלם הבליח סיבוב שלישי טוב, זה לא אומר כלום. לפני 6 שנים? מה אתה עושה צחוק? בחיים לא שמתי מישהו מביא נימוק כזה. את מי זה מעניין מה היה לפני 6 שנים? מדברים על העונה הנוכחית, ובעונה הנוכחית אני לא מגן שעלה על קייסי.
לא הבנת אותי כנראה, התכוונתי בין הזמן של לפני 6 שנים לתקופה שלנו, קייסי היה הרבה יותר טוב מאמסלם, העונה קייסי ירד ואמסלם עלה וזה מה שקרה, גם אני לא מאלה שמחזיקים מדוד שלנו אבל מה לעשות מגיע לו הקרדיט.
ההרכב צריך להיות: דוידוביץ הגנה:אנטבי, אוזן, בן חיים ועוד בלם קישור: עידן טל, יוסי בניון, אייל ברקוביץ, גל אלברמן וואליד באדיר חלוץ: שלומי ארבייטמן מחליפים אטרקטיביים: אלימלך, בנאדו, חרזי, אפק, זנברג, בלילי ואודי
מה זה עוד בלם???אריק בנאדו! ולא מבין מה מחזיקים מאלברמן כל כך הרבה...הוא טוב אבל לא עד כדי כך שהוא ישחק בנבחרת באופן קבוע... וארביטמן לא יציב בשביל לשחק בנבחרת...הוא יכול להיות מחליף אולי אבל בטוח לא לפתוח ועוד לבד בחוד..
אני מסכים עם reignman ההרכב שלי: דוידוביץ בנאדו,בן חיים,קייסי ואוזן ברקוביץ, בניון, עידן טל, נמני (למרות שלא זומן) אפק ובלילי
לדעתי הקישורים שלכם התקפיים מדי (כשגם ככה גרנט פותח רק עם חלוץ אחד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/new_2gunsfiring_v1.Xxx ). הקישור צריך להיות מורכב משני שחקנים בעלי אוריינטציה הגנתית כמו עידן טל ו-וואליד באדיר שעל פי הכושר הנוכחי טובים גם מבחינה הגנתית וגם נותנים תרומה התקפית, אבל באמת צריך לקוות ששחקנים כמו יוסי אבוקסיס יחזרו לכושר הטוב שלהם ואז יחזרו גם לנבחרת. צריך גם שני שחקנים התקפיים ואת זה יש: בניון וברקוביץ' ואם ברקוביץ' לא אז לדעתי צריך לשים את אלברמן כקשר אחורי ולשחק עם באדיר בתפקיד קדמי, כי כמו שאמרתי הוא כבר הוכיח את עצמו מבחינה התקפית ובעבר בנבחרת הוא שיחק בעמדות קדמיות.
ארבייטמן לא בכושר נכון לעכשיו כדי לשחק בחוד הנבחרת. החלוץ הכי טוב בנבחרת זהו פיני בלילי. ורק הוא מתאים לשם (כמובן תלוי בכושר).
א. פיני בלילי פצוע ולא יוכל לעזור לקבוצתו איסטנבולספור במחזור האחרון (הם נקודה מעל הקו האדום). ב. גם אם היה בריא- אפשר לחשוב שהוא בכושר טוב. בישראל יש מצוקת חלוצים וזה ידוע.
ארבייטמן יהיה חלוץ העתיד כנראה אבל יש עוד מספר שחקני התקפה צעירים שחיפה וטוברוק מגדלים שמעתי על שחקן בשם עדן בן בסט, הוא חלוץ? שכחתי גם את בירוק שיכול לפתוח בנבחרת, גרנט חייב לזמן אותו!
לא רק ארבייטמן, גם עומר גולן ממכבי פ"ת נותן עונה פשוט מצויינת. בקשר לעדן בן בסט, עד שאתם לא רואים אותו מצטיין בכמה משחקים בבוגרים אל תתפסו ממנו. קחו לדוגמא את עמית בן שושן מבית"ר ירושלים (מלך השערים של הליגה בנוער), הוא קיבל משהו כמו 70 דקות העונה במצטבר של כל המשחקים ששיחק, והוא לא עשה בהם כלום.
חומוס גבעתיים צודק..[איך קוראים לך?] בירוק צריך להיות מוזמן..בעיקר אם עזו יכול להיות בנבחרת,אז אין סיבה שבירוק לא יהיה.