הבעיה הגדולה עם הנבחרת שלנו היא שחלק נכבד מהשחקנים אינם מזדהים איתה ומתייחסים אליה כאל עול. במקום שנראה שחקנים כמו ברקוביץ' שרצים ומשקיעים בגלל הסמל שיש להם על החזה, אנחנו רואים שחקנים שמביימים פציעות כדי לא לשחק בנבחרת.
כי לא נותנים בישראל בכל האווירה מסביב את מספיק ההתיייחסות לנבחרת וגם הציונות במדינה שלנו בתחתית.. לצערי זה אמור להיות כבוד לשחק בנבחרת.. וכבוד גדול!
http://www.one.co.il/next.asp?id=49250&Bz=7 מה דעתכם?? אני חושב: 1)אשרף יכול רק להועיל לנבחרת..ואני מתרגש מזה שהוא זומן 2)קייסי (למרות שאני שונא אותו) הוא באמת המגן שמאלי הכי טוב בליגה...אבל מה עם להצעיר את הנבחרת?למה כל פעם מדברים ושוכחים מחדש?? 3)עזו?? למה??? אם כבר מבית"ר וצעיר אז יצחקי לא???
עזו מאז הפציעה, לא באותו הכושר שלפני הפציעה, והוא לא יכול לסיים 90 דקות. גרנט אמר גם שעזו היה בתוכניות שלו עד שהוא נפצע. עכשיו הוא הזמין אותו, לא יודע אם כל כך מגיע לו בינתיים אם נראה. יצחקי חייב להיות בנבחרת - גרנט י'אפס עיוור! יצחק שום\דרור קשטן לנבחרת! למישהו יש משוג אם ארבייטמן נופה? הוא כבר משחק שני ברציפות לא בסגל! אם גרנט ניפה אותו אז אני חייב להגיד לו כל הכבוד - ארבייטמן פשוט לא טוב (יכול להיות שהוא יצא מהבצורת)
לא מובנים כל המשחקים האלה עם הזימונים של הנבחרת...זה נחמד שכל אחד מקבל את הצאנס שלו אבל תסתכלו על הסגל של הנבחרת..אני לא בטוח שהסגל הזה לוקח אליפות... יש לנו יותר נציגות מהיורדות מאשר התל אביביות...או לפחות משהו שמתקרב גזל,אוזן,צרפתי וסולימן כל הזימונים+התוצאות הפנסטסיות גורמים לי לאבד את הסבלנות עם גרנט ועכשיו גם נגמר לו התירוץ של אין בית...
אפשר לשאול אותך על אשרף סוליאמן, מכיוון שהוא מועמד להפועל באר שבע בעונה הבאה: 1. האם יש קבוצות שמתענינות בו? 2. איזה סוג שחקן הוא? 3. מה לדעתך היתרונות והחסרונות שלו? 4. האם מגיע לו לדעתך, כאוהד נצרת, לקבל זימון לנבחרת?
הזימון של קייסי בהחלט במקום. טענתי כבר בעבר שמגיע לו להישאר בנבחרת, אין מגן שמאלי טוב ממנו, ולכן, אין טעם לדבר על הצערה בגזרה זו. אנטבי ובן דיין הם לא המגנים שצריכים לשחק בנבחרת. קייסי צריך להיות שם, נקודה. לגבי השניים האחרים, אני ספקן לגבי היכולות שלהם לתרום לנבחרת. עזו לא בדיוק שיחק יותר מידי השנה בבית"ר, וגם ששיחק הוא לא עשה דברים יותר מידי גדולים, ואשרף סולימן ירד ליגה, ואני אישית גם לא ראיתי אותו בולט יותר מידי מעל חבריו שנתנו עונה די חלשה.
דבר ראשון אל תגיד לי יבוא יום. אתה לא נביא, ואתה בטח לא יודע איך ההתקדמות בקריירה של דנין תהיה. דנין נחשב ככשרון, אך אין זה אומר שהוא יצליח למצות אותו. ומלבד זאת, זימונו של שחקן אחר, לאו דווקא חייב לבוא על שחקן שנמצא כרגע בנבחרת. לרוב בנבחרת מחזיקים שני שחקנים על כל עמדה.
דנין הוכיח את עצמו כבר העונה בבית"ר, הדבר היחיד שמאפיין אותו זה אי יציבות וזה נובע מהיותו שחקן צעיר. שהוא יתבגר קצת הוא יפסיק עם השטויות ותאמינו לי שהוא יהיה המגן המוביל בארץ. וד"א, העונה, אני מאמין שאפילו אמסלם עולה על קייסי. לפחות בזמן האחרון.
1)כן..אתם, סכנין,מכבי חיפה... 2+3)מגן ימני התקפי מאד, די מהיר..חכם בטירוף, יש לו ראית משחק והכנסות כדורים לרחבה מעולות..והוא אחד הסיבות שגוסטאבו בלט כל כך העונה..יש להם שיתוף פעולה מצויין..קצת עצבני, אבל הוא היה הקפטן שלנו ברוב המשחקים אז בזמן אמת יש לו שיקול דעת..ותמיד היה קשור מאוד לאוהדים 4)אני אמרתי שאני מאד מתרגש מזה שהוא הוזמן לנבחרת..ובהחלט יש לו מקום בנבחרת לאור "ההצלחה" הגדולה של הנבחרת עם אוזן כמגן ימני במשחק האחרון..אני חושב שהוא יותר טוב מאוזן.. ומאז שהתחילה הליגה הוא היה המועמד הראשון מאחי לנבחרת.. ואני מקווה שתראה אותו במיטבו בשבוע הבה אצלכם.. ובהצלחה אשרף!!
נכון. אמסלם עולה על קייסי. הוא אפילו חזר לקריסטל פאלאס השבוע, איזה מרגש, נזכר לקחת מהם כסף. קייסי, בייחוד בחלק השני של העונה, הוא המגן השמאלי הכי טוב בארץ, ודווקא בשבועות האחרונים קייסי הוא זה שנמצא בכושר מצויין, ככה שאמסלם בטח לא עולה עליו.