נו באמת. הבלוף התגלה במשך שלושה משחקים עלובים, גרועים ומבישים של הנבחרת, פתאום ניצחון אחד גדול וכולם שוכחים ארבעה משחקים ראשונים רעים(גם כן הניצחון על בריטניה)... הנבחרת צריכה ריענון, ההעפלה לאליפות אירופה רק דוחה אותה, חבל.
איך אחרי נס כזה אתה יכול להגיד כזה דבר? שגרתי, דבר קבוע על סמך מה? תראה איך נראים , עובדתית אתה צודק אבל בחייאת כולנו דיברנו שזו בדיוק הגישה שהופכת בית קל כמו שהיה לנו למסובך ביותר ולהזדקק לכאלו ניסים. אני מקווה שבאליפות הקרובה נגיע מוכנים ושאולי בורשטיין יחזור, האמת שאני לא יודע איך יעשו בלי הזדמנות אחרונה, לרוב זה היה מכניס את החברה לקצב והיו מגיעים לאליפות יותר מוכנים(עד כמה שזה נשמע מצחיק). בכל אופן אולי ההגרלה תסדר לנו משהו. מי היה מאמין, צרפת או איטליה לא יהיו שם אבל ישראל הבינונית משהו כן. אני מקווה שהלפרין יגדל ביצים בגולה, בורשטיין יחזור ואולי אם העזיבה של פייזר ועזרה מאפי זה יהיה תורם של אליהו וכספי ובכל זאת יהיה לנו מה למכור. נקווה שבציר טפירו לא יהיה פג תוקף.
כל הכבוד לנבחרת ישראל :aaa021: :aaa021: הציגו משחק מעולה במשחק האחרון אבל באליפות אירופה אנחנו נצטרך להשיג יכולות כמו מול צ'כיה בכל המשחקים ואז זכייה באליפות לא תיהיה מילה גסה (למרות שאז ספרד, צרפת וליטא יצטרכו לשחזר את היכולות שלנו במשחקי החוץ בבית ההזה)
זכיה באליפות? תגיד, מאיפה נפלת?! גם אם נחשק פי שניים יותר טוב ממה ששיחקנו מול צ'כיה, אנחנו יכולים רק לחלום על לגרד את רבע הגמר. אני מאוד מקווה שבערבות המשחק, הנבחרת תתעשת ותחזור לעצמה. לדעתי אפשר לשחזר את השיג המקום ה-7. זה יהיה מאוד קשה, אבל אם טפירו יחליט להשאר, בורנשטיין יחזור, הלפרין סוף סוף יתבגר, ואליהו יראה שיש לנו גבוה, אז זה אפשרי? זכיה? ממתי יש לנו סגל עם 6-7 שחקני NBA בהווה או בעבר?
ג'ורג' בסט, אף אחד לא שכח להם את ההפסדים, אבל בסופו של דבר הם בנו מחדש את ההריסות - תיקנו. יש בעיות בנבחרת ואף אחד כאן לא מסתיר את זה, אבל גם יש לא מעט כישרון, לכן מרגיז שנבחרת די מוכשרת מפסידה מצד אחד ודורסת מצד שני. החוסר יציבות הזה הוא אשמת המאמן מן הסתם.
כמה הזוי,ככה מתוק!!! אתמול שוטטתי בחוץ וראיתי בפלאפון שבולגריה הפסידה ושצרפת הפסידה וזכרתי שזה אמור להספיק לישראל בהנחה שהיא מביסה את צ'כיה ובסוף שלחו לי את הסמס המיוחל "ישראל באליפות אירופה". מדהים,נדמה שרק בכדורסל רודפים אותנו ניסים כדמות זה אבל מגיע לצביקה שרף, הבן אדם נקטל פעם אחרי פעם ובשנה האחרונה ידע לא מעט אכזבות עם מכבי ת"א ואני חושב שההצלחה הזאת עושה איתו חסד ומגיעה לו בזכות. יאללה ליורו
אבי אורנן היום במעריב תבע משפט שנחקק לי טוב. "אף אחד לא מתעסק עם הכדורסל הישראלי" ככה זה, רק שאנחנו באמת קבורים אנחנו רואים למה זה הספורט מספר אחת במדינה כי הכשרון שהיה אתמול על המגרש עם יכולת הלחימה והרצון התחברו וראינו נבחרת שהייתה צריכה לסיים את הבית הזה ב- 6:0 קליל (כן גם עם דנג). אז המזל שוב הפציע והתחבר עם היכולת שתמיד הייתה שם. נקווה שנראה את הנבחרת יותר כמו אתמול ואם לא אז לפחות עם נחישות שאפיינה אותה תמיד (ע"ע משחקים מול סרביה , קרואטיה, לטביה)
מה שלי קצת מפריע מעבר לצביקה שרף ( יש לנו מאמנים הרבה יותר טובים ממנו), זה העובדה ששחקנים סופר מוכשרים כמו כספי או אליהו ( שראינו במשחקים האחרונים כמה כישרון טמון בו, יש לו פוטנצייאל של NBA לטעמי) פשוט נשרפים במכבי ת"א, ואני שואל עד מתי? הרי מכבי כבר בעבר שרפה מספיק שחקנים ( והנה גרין אחרי שהבין את זה חוזר שוב בדרך למטה לדעתי), אז למה שוב ושוב זה קורה? כולנו ראינו מה הלפרין, אליהו וגרין מסוגלים לשחק רק שהם ... משחקים, הזדמנויות שלא היו להם במכבי ת"א לשניים מהם תחת אותו מאמן שאת כל הסיכון שבתפקיד שלו הפקיד פתאום בידהם, אחרי שבכמבי די ניפנף אותם והעדיף ליצנים זרים על חשבונם. התקווה שלי שאם אפי יגיע מאמן שידע להאמין בהם או שישחרר אותם לדרכם, כי עתיד הנבחרת שלנו תלוי בהם וכולנו מקווים מתישהו להשתדרג בתחום הזה.
תודה שלומי. זאת תקופה בה השחקנים יותר בפורמה מאשר עכשיו בתרום עונה. ממש באמצע הליגה אני מאמין שנראה מהם כדורסל טוב יותר. בכל מקרה באליפות יהיה קשה בהרבה מול יריבות קשות. המטרה שוב לנסות להתברג בין ה 8 הגדולות וזה יהיה הישג http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
http://www.fibaeurope.com/files/{65106918-38DC-48AE-9B5E-13D6C64F4411}.Xxx מחר ב-14:00 תתקיים בורשה (פולין) הגרלת הבתים באליפות אירופה - פולין 2009. נבחרת ישראל שעלתה באופן דרמטי לאליפות, תוגרל בדרג הרביעי והאחרון. רשימת הדרגים והנבחרות: דרג א': רוסיה (דיוויד בלאט), ספרד, ליטא, יוון. דרג ב': גרמניה, קרואטיה, סלובניה, טורקיה. דרג ג': סרביה, פולין (מולי קצורין), מקדוניה, לטביה. דרג ד': בריטניה, ישראל, בולגריה (פיני גרשון), עולה מ'טורניר ההזדמנות האחרונה'. שיטת המשחקים: 4 בתים של 4 קבוצות בכל בית. 3 הראשונות בכל בית יעלו לשלב בית ההצלבה בו יחשבו גם שאר התוצאות מהמפגשים בין אלה שהעפילו. משני בתי ההצלבה (6 קבוצות בכ"א) יעלו 4 הראשונות למשחקי רבע הגמר. האליפות תחל ב-7 לספטמבר 2009, ותסתיים ב-20 לסטפמבר. ** נבחרת גרמניה תופיע כנראה ללא דירק נוביצקי, שהודיע על פרישה מהנבחרת. אם נקבל אותה בלעדיו, זו בהחלט תיחשב להגרלה סבירה.