נבחרת ישראל בכדורסל - הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י rainman, ‏9/8/07.

1. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אומנם זה לא הסגל החלומי שלנו, אבל זה סגל נחמד שכן ראוי לפחות להגיע לטורניר. קדימה, לנצח את צ'כיה זה לא בשמיים.

2. shlomydavid מנהלים

בריטניה מנצחת בצ'כיה 63:67, ומעפילה לאליפות אירופה מהמקום הראשון בבית !
    בריטניה, שלפני שנה עוד שיחקה בדרג ב', זכתה בכרטיס ליורובאסקט לאחר שרשמה את ניצחון החוץ היחיד עד כה בבית ד'. ההופעה האחרונה של נבחרת מהממלכה באליפות התרחשה ב-1981, כשאנגליה סיימה במקום ה-12 והאחרון בברטיסלבה.

* הניצחון הזה טוב גם לישראל, ואם תנצח את צ'כיה בהפרש כלשהו, היא תסיים שנייה. אולם כדי להשיג את הכרטיס לפולין 2009 - היא צריכה שלפחות לאחת הסגניות בשלושת הבתים המקבילים יהיה מאזן גרוע יותר.
    בבתים א' ו-ג' יש סיטואציה בה ישראל יכולה עדיין לעקוף את המקום השני. בבית א', תצטרך ישראל ניצחון של איטליה על בולגריה ב-2 נקודות הפרש ומעלה (אבל לא תבוסה) והפסד של הבולגרים לסרבים במשחק האחרון, וכך תסיים הנבחרת האיטלקית במקום השני עם מאזן סלים שלילי ככל הנראה, וישראל עם ניצחון סביר על צ'כיה תעקוף את האיטלקים. הסיטואציה הזאת היא הריאלית ביותר כי הבולגרים שפתחו טוב את האליפות איבדו את הכוכב הגדול שלהם, פיליפ וידנוב, שככל הנראה לא ישחק בשני המשחקים.
    בבית ג' תצטרך ישראל לקוות למעידה של נבחרת צרפת של טוני פארקר, אותה ניצחה ישראל במשחקי ההכנה. הצרפתים מארחים שני משחקים לא פשוטים מול אוקראינה וטורקיה שניצחו אותם במשחק הראשון ומעידה אחת בשני המשחקים, וניצחון מינימלי בשני יתן לצרפת מאזן זהה לישראל של 3:3. כרגע הצרפתים עם הפרש סלים של 12 פלוס, ככה שישראל תצטרך למחוק הפרש של 45 נקודות על מנת להעפיל לאליפות, סיטואציה שקשה לראות אותה מתממשת.

המידע באדיבות האתרים: זה ו-זה.

3. Selby Member

וואו בריטניה ביורובאסקט, מי היה מאמין?
    דרך אגב, זה אומר שלבריטים גם יהיה ייצוג באולימפיאדה הביתית שלהם בכדורסל שזה מאוד מאוד חשוב, הקריטריון שהם קיבלו זה בכלל להישאר בדרג א' והנה הם מסיימים כראש בית, מדהים.

אני חושב שאין סיבה שבן גורדון(נולד בלונדון להורים ג'מייקנים) לא ישחק באליפות אירופה, בסה"כ מעמד מאוד מאוד מכובד גם לכוכב NBA.
    אם הוא באמת יצטרף, ביחד עם שחקנים כמו דנג, מנסה בונסו, ארצ'יבלד(שלא משחק אגב בקמפיין הזה אם אני לא טועה) ופרילנד המאוד מבטיח, אני חושב ולא נראה לי שאני מגזים, שאפשר לדבר על רבע גמר.
    הרי במצב כזה, לא יהיו כל כך הרבה נבחרות יותר טובות מהבריטים ביי פאר.

4. דימה Member

תודה שלומי..http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx מחזיק אותי מעודכן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    לגבי המשחק מול בוסניה היום.
    אני לא מבין למה עידו קוז'יקארו משחק בכלל בנבחרת.
    עם כל הכבוד, הבנאדם אפס! היו דקות שלמות ברבע השני אם אני לא טועה שעידו עשה רק טעויות.
    מחטיא קרש-סל עושה פאולים מטומטמים..
    מזל היה לנו היום את ליאור שבאמת עלה עם אנרגיות לא מהעולם.
    אני לא זוכר מתי פעם אחרונה שחקן 4 בנבחרת לקח יותר מ 15 ריבאונד במשחק.

אבל שוב אנחנו צריכים תמיד אותו סיפור - להכנס לפיגור ולפאניקה.
    ואז להתחיל לצאת מזה.
    למה?
    למה אי אפשר להתחיל כמו כל נבחרת נורמלית אחרת על כדור הארץ?

5. zivmay Member

תאר לכם אם לליאור אליהו היה זריקה מחצי מרחק.
    חבל שהוא לא עובד על זה, למרות שהרבה פעמים הוא זרק במשחקים האחרונים מחצי מרחק והלך לו די טוב.
    אם היה לו את הפוסט ואת היד הרכה, הוא באמ תלא היה בארץ, ישלו מהירות מדהימה, אתלטיות, גובה מצויין. הוסיף לעצמו מסת שרירים. ריבאונדר התקפה מצויין.

איי איי ליאור, רק אם הייתה לו יד טובה, היינו נהנים אולי מהשחקן הכי טוב שהיה כאן.

6. shlomydavid מנהלים

http://www.fibaeurope.com/files/{65106918-38DC-48AE-9B5E-13D6C64F4411}.Xxx

נבחרת ישראל תסיים הערב (21:00, ערוץ 1) את קמפיין מוקדמות אליפות אירופה כשתשחק ב'היכל נוקיה' מול צ'כיה, כשהיא יודעת כי הסיכוי לאליפות אירופה הוא קלוש ביותר.
    ישראל מגיעה אחרי ניצחון ביתי 74:88 על בוסניה-והרצגובינה, ואילו הצ'כים מגיעים אחרי הפסד ביתי כואב 63:67 לבריטניה. צ'כיה הביסה את ישראל בפראג 70:91.

הזדמנות אחרונה, או לטורניר ההזדמנות האחרונה - סיקור לקראת המשחק, כולל הסיכויים להעפיל לאליפות אירופה.

בהצלחה לנבחרת !

7. דימה Member

חחח לא יודע אם זה בגלל השעה, אבל אני נכנס ללינק שהבאת פה ולא מצליח להבין מה לעשות כדי שנעלה.
    כאילו אני מבין בגדול, אבל אז הוא מתחיל לבלבל במוח על מספרים וזה 54 הפרש 29 32...
    יותר מדי בשבילי.

אני אומר אם ליאור פותח אנחנו עולים לאליפות...http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    אם לא אז לא.

8. shlomydavid מנהלים

אפשרות 1:
    ישראל צריכה לנצח את צ'כיה וצרפת להפסיד בבית לטורקיה (שכבר העפילה לאליפות אירופה), בהפרש כולל שיגיע ל-32 נק'. (לדוגמה ישראל תנצח ב-25 וצרפת תפסיד ב-7).

אפשרות 2: ישראל צריכה לנצח את צ'כיה ובולגריה להפסיד בבית לסרביה (שכבר העפילה לאליפות אירופה), בהפרש כולל שיגיע ל-54 נק'. (לדוגמה ישראל תנצח ב-35 ובולגריה תפסיד ב-19).

9. shlomydavid מנהלים

נס ענק - ישראל מעפילה לאליפות אירופה !!!

ישראל מביסה 61:98 את צ'כיה, אבל הפרחים הולכים לטורקיה שמנצחת בצרפת 78:80, ומעניקה לנו את כרטיס לאליפות אירופה !

לא יאמן ! יששששששששששששש !!!!

נערך לאחרונה ב: ‏21/9/08
  10. Cup of Tea Liverpool, UK

עלינו!!!!!!!!!! יששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עם ישראל חי!!! חי וקיים!!!!!!

(הכל בשביל רלף קליין)

ותודה לטורקיה! זה שוחד בעקיפין, אני אסביר:
    הרי כמה ישראלים נוסעים לטוקריה כל שנה ומשלמים שם כסף לטורקים?
    אז הם הביאו לנו אליפות אירופה בחזרה! עסקה משתלמת http://www.asoccer.co.il/fmisrael/html/emoticons/biggrin.Xxx

11. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אני בהלם, לא האמנתי אפילו לרגע. כמה דברים משוגעים קורים היום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

:aaa021:

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזו פאדיחה, נבחרת בינונית מאד, אבל המזל כנראה הולך עם הטובים, לא? בכל מקרה תמיד כיף לראות אותנו באליפות אירופה למרות שברור שבשום משחק נהיה פייבוריטים...משום מה אז אנחנו תמיד מצליחים משחק אחד או שניים להתעלות ולהציג רמה בהחלט סבירה. אישית אני עדיין חושב שלמרות ההישג, הכדורסל הישראלי נמצא במשבר. רק מה, מתי עלתה נבחרת הכדורגל בפעם האחרונה לטורניר גדול? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

אז חבר'ה שם בארץ הקודש, המון ברכות!!!

13. burning soil Member

כבוד לשרף ולשחקנים על הניצחון הגדול וההעפלה..!

אגב הישג לכדורסל שלנו תהיה העפלה לאליפות העולם/אולימפיאדה, אליפות אירופה זה
    דבר די קבוע לנבחרת ישראל.

14. חל יל Member

לא יאמן איך זעקתי משמחה ברגע הסיום איזה מתח
    אבל אחרי כל השמחות
    שרף חיב לעוף הביתה לפני שהיורו מתחיל
    הוא מאמן פח אם מכזה בית לא עלינו בקלילות
    אל אל ישראל

15. Tony Adams Member

אין מילים בפי להביע תדהמתי.

ישר כל לנבחרת על משחק פשוט אדיר. אחד הגדולים שלה שבנים האחרונות. החבר'ה נלחמו, וראו עליהם שהם רוצים את זה כל כך חזק. גם ב-30 הפרש, הם הבינו שצריך עוד ולא עצרו לשניה. 35 דק' גדולות של נבחרת ישראל.
    חבל שלא רצינו כל כך עד עכשיו. נבחרת ישראל היתה צריכה לנצח את בוסניה בחוץ ולגמור את זה בלי התקפי לב, אבל זה הכדורסל שלנו. הדרך להצלחה כנראה חייבת לעבור בכמה רגעי חרדה.

כל הכבוד! נתראה בקיץ הבא