נבחרת ישראל בכדורסל - במוקדמות המונדובאסקט

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י עומר, ‏27/7/10.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Ohad_Glr Member

בדיוק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

בול מה שאני חושב.

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בנתיים לא מנצחים ולא בטיח. האיטלקים מובילים 48-39 וקולעים בשבעים אחוז בתוך הקשת. ההגנה נראית רכה מאד וככה לא ננצח. האיטלקים נבחרת לא רעה ואם שחקנים כמו ג'אקטי ומורדנטה מצליחים להראות את עצמם אנחנו בבעיה קשה. כרגע אין לנו שום פתרון לבלינלי וגם בארניאני עושה את הנקודות שלו.

בוא נקווה למחצית שנייה טובה כי אחרת אנחנו יכולים להתכונן לקרב על המקום השני...

3. אלי מתחן Member

יש שופט אחד כפיל של רוברט דה נירו, כולל נקודת החן.

4. LIVERPOOL87 Member

המשחק הזה מזכיר את המשחק בבארי רק הפעם אנחנו בצד השני.
    כרגע 7 הפרש 7 דקות לסיום.
    אני מקווה שנצליח לחזור, חבל שלימונד בתחילת הרבע עם כמה החמצות ועבירה מעצבנת על בלינלי באשמת קוקיה.

וואו איזה מתח... !

5. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אין מילה אחרת חוץ מלוזרים. נבחרת אולי הכי מוכשרת מזה שנים ומה יוצא לנו מזה? שוב יורקים לבאר. הסיכויים עוד שמה, אבל עכשיו המשחק במונטנגרו הופך למשחק שחייבים לנצח בו והסיכויים לכך בהתאם לפיק הברכיים של החברים ברגעי האמת נראים לא משהו...

6. LIVERPOOL87 Member

מה שחששתי קרה, לא הגענו היום למשחק.
    ההפסדים מגיעים אחרי תצוגות מדהימת כמו נגד מונטנגרו ולטביה וחבל.
    יש משחק חוץ חשוב עכשיו, חייבים לבוא מפוקסים לנצח בלטביה.
    מפסידים שם וזה נגמר.

זה כל כך צפוי שמחשבים את מה שנשאר לנו עכשיו בונים על 7-1 וחוטפים הפסד בבית.

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אי אפשר פעמיים ברצף לגנוב משחק. נגד מונטנגרו ניצחנו בשיניים, היום פשוט לא הגיע לנו לנצח. אני ממשיך להגיד שבלי קו פנים, או לכל היותר שחקן רציני אחד, אי אפשר לנצח. למונטנגרו יש את פקוביץ', לאיטלקים את בארניאני למרות שהוא מרבה לקלוע מבחוץ. מה לנו יש? בדיוק, נאדה.

לא בושה להפסיד לאיטלקים, בסה"כ אם היינו מסתכלים בראשית הטורניר על ההתפתחות הזאת היינו מבסוטים, אבל כרגע המלחמה העיקרית תהיה על המקום השני. יש לנו נבחרת לא רעה, אבל בלי ביג מן אחד לרפואה אנחנו תמיד נשאר תלויים בקליעה שלנו מבחוץ. חבל לי גם שלנבחרת יש הגנה מאד בינונית, והיום ראינו למעשה שאנחנו לבטח לא ראויים לעלות מהמקום הראשון.

עכשיו לצפות שמונטנגרו מפסידים בלטביה? לא יפתיע אותי אם גם שם נפסיד, הרי בפינלנד גם נחנקנו.

8. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אנחנו פראיירים, אין לי מילה אחרת. לפני המוקדמות הצפי כביכול היה לנצח את כל המשחקים פרט לאיטליה ומונטנגרו. בפועל פתחנו עם ניצחון חוץ באיטליה שלכאורה היה אמור לתת לנבחרת פוש רציני, אבל כמיטב המנטליות הישראלית הגיע הפסד לפינלנד ועד שכבר ניצחנו את היריבה הישירה שלנו למקום הראשון, הגיע הפסד ביתי. מילא אם האיטלקים היו יותר טובים, אבל ראו שברגע שלחצנו על הגז לקראת הסוף, סגרנו יפה מ-15 ל-3. אז למה לתת להם להגיע ל-15 מלכתחילה? קשה לי לציין מישהו טוב היום. יותר מדי החטאות שטותיות מתחת לסלים, אחוז נוראי ל-3 וגם העונשין רחוק מלהזהיר וזה אחרי שהשליטה שלנו בריבאונד לא קיימת בכלל במוקדמות. אני כבר לא יודע למה לצפות כי הנבחרת הזו לא צפויה. יכולה לנצח בחוץ את מונטנגרו ולהפסיד בבית לפינלנד. יש עדיין סיכויים, אבל חטפנו היום בומבה רצינית ולטעמי, אגב, האיטלקים חוזרים למירוץ ויקחו את המשחק בבית מול מונטנגרו, מה שכבר לא בטוח כ"כ טוב לנו..... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

9. shlomydavid מנהלים

הפסד מאכזב, הדק' האחרונות שראיתי היו פשוט קומדיה של טעויות מצד שתי הנבחרות.
    ההישג של נבחרת הנשים קצת ממתיק את הגלולה. פשוט שאפו !

ענקיות: ישראל הדהימה בלטביה.

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא ראיתי את המשחק, אבל אני כן חושב שיש כאן התלהבות מופרזת מסוימת מרמת הכישרון בנבחרת הזו. האם יש בה כישרון? ללא ספק, הבעיה שחלק מהם קצת דורכים זה על האצבעות של זה, כי המון מזה מרוכז אצל הפורוורדים והרבה פחות אצל הגארדים (בעיקר בכל הנושא של הריכוז), שלא לדבר על הסנטרים. ואלו עמדות קריטיות.

תוסיף את הגארדים שהיו פעם לפורוורדים האלה, ובאמת תקבל נבחרת טובה מאוד, אפילו בלי סנטר משמעותי. אבל כרגע זה יותר מדי חסרונות שמאלצים ניסיונות התאמה. החורים האלו היו ברורים מראש, עם כל הכבוד לקרקוס של חבורת ילדים מלטביה.

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים עם אמיר. העניין עם הביג מן שחסר לנו מאד ברור, אבל לא ממש שמתי לב שאין לנו רכז שנשאר עם הראש במשחק. הלפרין מכיר יותר מדי עליות וירידות, נעימי לדעתי אפילו לא שיחק היום (היה פצוע?) ולבורשטיין גם יש נטייה לבלבל את ההתקפה. באיטליה ניצחנו בין השאר כי נעימי שלט ללא דופי במשחק, היום לא היה לנו רכז.

יש לנו שניים שלוש שחקנים באמת טובים, אבל חוץ מזה לא יותר. לפעמים יש לנו התפרצות של דקות טובות, אבל זה בעיקר כשהקבוצה רצה. אז אליהו למשל במיטבו וההתקפות זורמות. אגב שמתם לב שלאליהו אין בכלל ג'אמפ שוט?

הדבר האחרון, בלי הגנה טובה לעולם לא נהיה נבחרת טובה ודווקא הייתי מצפה לנבחרת 'גארדים' לתת הרבה יותר דקות טובות בהגנה מאשר ראינו בממוצע בכל הקמפיין הזה.

ועוד שאלה ממש אחרונה, מה דעתכם על שיבק?

12. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אז המצב קצת מסתבך כשמונטנגרו מנצחת בלטביה 90:84. למרות הפער הצמוד (שי, פחות מ-10 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx ), המשחק היה ברובו של המונטנגרים שהוליכו לאורכו עד שבתחילת הרבע האחרון הלטבים הישוו ל-63:63. כאן בא בליץ של 19:4 למונטנגרו שסגרה עניין. כנראה שלפי היכולת שלנו מאז פינלנד, שום דבר לא סגור. האמת, טוב שמונטנגרו ניצחה, אחרת סתם היינו אוכלים את עצמנו פי 2.

נערך לאחרונה ב: ‏18/8/10
  13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

צודק עידן. בסה"כ בוא נראה אותנו מנצחים שם...ישראל יכולה להתפוצץ שם, אבל גם יכולה להפסיד. שום דבר לא יפתיע אותי. לך תדע ננצח במונטנגרו ונפסיד בלטביה, גם זה אפשרי, לא?

בכל מקרה טוב שהגעת למסקנה שיש לנו גם בעיה מנטלית ושאחרי הניצחון באיטליה דבריי בכל זאת התבררו כנכונים. היית יותר מדי אופטימי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

14. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

תשמע שי, אני לא חושב שהייתי יותר מדי אופטימי. אני באמת האמנתי שאפשר לקחת מקום ראשון אחרי הניצחון באיטליה ושים לב ששני ההפסדים שלנו הם שלנו. תגיד מה שתגיד, תן לנבחרת עוד 15 פעמים את המצב שקיבלו בפינלנד והם לא מפסידים את המשחק. לגבי הבית, כלל לא בניתי על סרט שאנחנו מפסידים, בטח לא כמו שאיטליה נראית בקמפיין הזה וראינו לקראת הסוף שכשאנחנו רוצים, אנחנו לוחצים יפה על הגז. הכוונה שלי זה שלא היתה נבחרת טובה מאיתנו שניצחה אותנו בצורה משמעותית, אלא אנחנו פשוט נתנו למשחקים לברוח לנו וחבל. זה כבר לא משנה, הפסדנו ואני מקווה שלפחות על המקום השני נשמור, כי את הראשון אני לא רואה אותנו לוקחים.

15. קרלס פויול5 Member

פשוט מנטליות ישראלית, למלא את הדלי,לבעוט בו, למלא את הדלי, לבעוט בו, טמטום.

נערך לאחרונה ב: ‏18/8/10
מצב נושא:
הנושא נעול.