נבחרת ישראל: אלי גוטמן המאמן, יוסי אבוקסיס עוזרו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י לירן, ‏5/2/10.

1. ertyo Member

מי הביא את השם שלו, הוא לא מועמד בכלל.
    איך התקשורת מצליחה להשתלט לנו על הכדורגל, אתר אחד עם המצרי הזה, אתר שני עושה קמפיין לברקוביץ, איזו תקשורת חובבנית, בסוף מי שיחליט מי יאמן את הנבחרת זה לוזון, ורק הוא יודע מי מועמד.

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם כבר הולכים על זר ועוד משקיעים 2.5 מיליון, יש רק מאמן אחד שהייתי מנסה להביא שהוא פנוי (אתם מוזמנים להביא עוד) וזה רוד חוליט...השאלה אם הוא ירצה לבוא...

3. ertyo Member

יש גם זקנים כמו אריגו סאקי וסקולארי שבאים בחשבון, כמובן חוס הידינק, שלא אמור להמשיך בנבחרת רוסיה.
    אבל לוזון כבר בעצמו אמר שיש 4-5 מועמדים שמתוכם הוא יחתים אחד בשבועיים הקרובים, אז אני לא יודע אם יש טעם לעסוק בשמות, כי אנחנו לא באמת יודעים מי הם.

4. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

"הפעם הראשונה בה אני שומע שישראל משחקת כדורגל"
    הרג אותי, הבנאדם על סמים :aaarofl:

5. riquelme1 Member

חבל שיש אנשים שמושפעים מימנה. אנשים לא מבינים שהתקשורת פה ברמה יותר גרועה מהכדורגל עצמו, גם יציע העיתונות התת-רמה שמדבר אחד כמו קופמן שהקשר שלו לכדורגל הוא כמו הקשר שלי לפוטבול.

6. !Sempre Inter Member

תנו לברקוביץ', היחיד שיעיז להעלות הרכב ושיטה שיעזרו לנו לנצח משחקים, גם את הגדולות, ולא להתבצר כמו כוסיות מאחור ולתת ליריב כמו יוון לשלוט לנו במגרש הביתי שלנו. גרנט וקשטן שיחקו כדי לא להפסיד מול נבחרות ברמה שלנו (שדורגו מעלינו ונחשבו כביכול לחזקות), ברקו יעלה עם מערך הרפתקני והתקפי ויטריף ת'שחקנים כמו שרק הוא יודע, והוא יודע. ברקו נשמה, אחד היחידים שאני ראיתי ששיחק למען הסמל של הנבחרת, ואת אותה מחוייבות הוא יחדיר בשחקנים. מה יעשה גוטמן? מאמן ישראלי אחר? שוב כדורגל פחדני, מבוקר, לא להפסיד, זו לא התקדמות, זה לעמוד במקום. ברקוביץ' היחיד (אופי) שיגיע במטרה לנצח, ואתם תראו את זה במערך שהוא יעלה. אצלו השחקנים הטובים ביותר ישחקו, מי שבכושר הכי טוב, הוא לא יעשה חשבונות כי באופיו הוא לא כזה.

קלינסמן, גוארדיולה, מראדונה ועוד.. גם הם לא בדיוק אימנו 15 שנה לפני שקיבלו תפקידים בכירים. למה לא ברקו? יש לו יידע לא פחות ויותר מכל אלה עם ניסיון.. ניסיון של ליגת התחת שלנו.. פחחח. בחייאת. מאמן זר, כמה שיהיה טוב, לא יסתדר עם העמחה בנבחרת וסביבה. עם אלוף אירופה לשעבר זה לא עבד. ולא שמזיז לי כמה ישלמו לו, אבל התרבות חינוך שלנו, המנטליות, עם מאמן מבחוץ - פשוט לא יסתדר.

העם דורש ברקוביץ'!

נערך לאחרונה ב: ‏10/2/10
  7. riquelme1 Member

אינה דוגמא לבן אדם שמושע מקלישואת ומימה שהתקשורת מאכילה אותנו. איך אתה יכול להגיד שגוטמן מאמן של בונקר, שהפועל ת''א מציגה את הכדורגל הכי יפה בארץ, כבשה הכי הרבה שערים בליגה, והקבוצה שכבשה הכי בשלב הבתים בליגה האירופאית(יותר מולנסיה, למשל), וממוקמת במקום הראשון.

הדוגמא שלך של מארדונה בכלל עברה כל גבולות. מארדונה, בדיוק כמו ברקוביץ' היה שחקן גדול, אבל מי קבע ששחקן גדול צריך להיות מאמן גדול? כל(רוב) העם הארגנטינאי רוצה שדייגו ילך הביתה כי ההחלטה שלו לא הייתה מקצועית, כל בן אדם שאני פוגש שאוהד ארגנטינה אומר שדייגו מחרב להם את הנבחרת שהם בקושי עלו למונדיאל עם מאזן עלוב והפסדים 6:1 לנבחרת יותר גרועה מישראל, בוליביה.

מאמן עם אופי בעייתי שמעיז לקלל בפומבי את כלי התקשורת, מאמן חובבני שכבר הזמין למעלה ב100 שחקנים בפחות משנה בתפקיד.

מצטער, אייל ברקוביץ' לא אימן אף קבוצה, קודם שיוכיח את עצמו ויאמן כדורגל, כי שחקן כדורגל זה ממש לא מאמן כדורגל, אייל גולן שחקן עם אופי בעייתי שפולט לפעמיים דברים מעל המותר.

לא ברקוביץ' צריך לאמן את הנבחרת, אסור שדבר כזה יקרה.

8. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

ועוד משהו להוסיף באמת מראדונה,דונאדוני ועוד רבים ואחרים לא אימנו בנבחרות לפני ותראה איזה גועל הנבחרות שלהם נראו בתקופות שלהם.

המשפט הראשון שלך "תנו לברקוביץ', היחיד שיעיז להעלות הרכב ושיטה שיעזרו לנו לנצח משחקים, גם את הגדולות" הוא קלישאה אחת ענקית,מי אמר שברקוביץ' ימצא שיטה שעוד תנצח את הגדולות?איך אפשר לדעת דברים כאלה?ועוד ברקוביץ'???האיש שלא אימן עד עכשיו מישהו מעל גיל 7 ימצא שיטה שמאמנים עם ניסיון אדיר לא הצליחו למצוא?
    ואם כבר שחקנים גדולים אז למה לא לפטר את כל המאמנים בעלי הניסיון בליגה ולהביא את אבוקסיס,רביבו,קייסי,מזרחי וכו..אני מבטיח לך שאם תציע להם שכר טוב גם הם יגידו לך שהם יתנו מוטיבציה וישחקו התקפי מול כל קבוצה.

החלטתי מהיום - אם אופירע עושה שכונה אני רוצה לעשות נגד,מהיום אני מתחיל בקמפיין חזי שירזי לנבחרת!

נערך לאחרונה ב: ‏10/2/10
  9. eran levy Member

. [/quote]
    כנראה שאתה באמת מושפע בקלות מהתקשורת, בעיקר זו הצהובה והזולה של ONE. הרי זה הסלוגן של הצהובון הביטי הזה - העם עם ברקו. סקרים רציניים? הוכחות? ראיונות? לא, העם הרי מטומטם וילך כעיוור אחרי מסעות פרסום מטעם. מי זה העם? ומה זו הדמגוגיה הזולה הזו? ברקוביץ' לא יהיה מאמן הנבחרת א. כי הוא לא ראוי. ב. כי העם ממש לא מאחוריו. אפשר לחשוב שלעם אין דברים יותר חשובים מאשר לתמוך במועמדות של ערס גס רוח לתפקידי אימון לאומיים.

10. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

לצערי אולי לא רוב העם בעד הכלבה אבל לא חסרים אנשים שכן,משיטוט באתרי הספורט באינטרנט וגם בוואן אני רואה יותר מידי תגובות שכן בעד ברקו-ביץ'.

11. N כמוני Member

דונאדוני אימן בליבורנו לפהי שאימן את נבחרת איטליה.
    אין לי בעיה שימנו שחקן עבר שעוד לא אימן לנבחרת,כי זה באמת הצליח במקומות אחרים.השאלה היא את מי ממנים.שמעתי את ברקוביץ' מפרשן,והאמת לא כל-כך תפסתי מההבנה שלו בכדורגל.דבר נוסף,ואת זה אתר one מנסה להשכיח,זה שברקוביץ' אמר שהוא רוצה שהנבחרת תפסיד.מבחינה ערכית לא ייתכן שאדם כזה ייאמן את הנבחרת.ברקוביץ' גם לא ידוע בתור אדם שהיחסים הבין-אישיים שלו טובים במיוחד.אם הוא יריב עם הכוכבים זה יכול לפרק את הנבחרת.

12. eran levy Member

לכל דעה תמצא תומכים. גם לקו קלוקס קלאן יש תמיכה ולמרות זאת מנהיגיהם לא ממונים לתפקידי מפתח בסטייט דיפרטמנט. אין כאן, חס ןחלילה, השוואה בין ארגון גזעני לבין ברקוביץ', אך העקרון ברור. ואם תסתכל באתר של אופירע תראה שגם התגובות שתומכות בברקוביץ' מצוצות מהאצבע. וגם אם היה רוב לברקוביץ' - הרוב לא תמיד קובע.

13. !Sempre Inter Member

זה רק נדמה לך. וואן? אני בקושי נכנס לאתר הזה בכלל... איזה מושפע, זו הדעה שלי, שברקו הכי יתאים, אין מעיט של קשר לקמפיין שמישהו עושה לטובתו.

קשטן לא שיחק התקפי בהפועל, בא לנבחרת ודיכא אותנו למוות עם השיטה המפגרת שלו? גרנט? במכבי חיפה? ברקו לא כזה, הוא אחר. הוא ישחק בשביל לנצח, זו לא קלישאה, זו עובדה פשוטה.

שורה תחתונה - ארגנטינה במונדיאל.

איזה שטויות. ברקוביץ' בא לנבחרת בשביל כסף? נו באמת.

eran levy, בכל סקר שמתקיים, בכל אתרי הספורט בארץ, ברקו מנצח את כולם. תתחבר יותר למציאות.

נערך לאחרונה ב: ‏11/2/10
  14. דנידין Member

ישראל היא לא ארגנטינה, קודם כל. ארגנטינה עלתה בזחילה למונדיאל והייתה עולה עם כל מאמן, כמו שצ'לסי עם השחקנים הטובים שלה המשיכה לרוץ טוב גם תחת גראנט.

נבחרת ישראל היא לא ארגנטינה, אלא לפי כוחה המיוחס היא כל טורניר אדדרדוג מובהק - עם כל מאמן.
    בטח ובטח עם מאמן שלא אימן דקה.

מאמנים מנוסים יחסית כמו קשטן וגראנט עוד ידעו להתגונן כדי למנוע תבוסות, אבל ברקוביץ' והמשחק "ההתקפי שלו" חושב שהוא משחק פיפ"א ויביא עלינו תבוסות שעוד לא דמיינתם לעצמכם. אמן שיקבל כבר את המינוי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

15. ertyo Member

אבי לוזון הדביל רוצה את יורגן קלינסמן כמאמן הנבחרת ומוכן לשלם לו 2.5 מיליון יורו לשנה.