נבחרת ישראל: אלי גוטמן המאמן, יוסי אבוקסיס עוזרו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י לירן, ‏5/2/10.

1. alexshw Member

מצוין. משחקי הכנה טובים לישראל.

2. N כמוני Member

המשחק לא פה כי כדי להביא את ארגנטינה לישראל ההתאחדות היתה צריכה להוציא הרבה כסף מהכיס וחבל לבזבז אותו.גם ארגנטינה וגם צ'ילה רוצות להמודד מול יריבות נוחות,על מנת לבחון כלים ולשפר את הביטחון העצמי לקראת המונדיאל.
    מהחינת ישראל זאת הזדמנות אמיתית להתמודד מול נבחרות ברמה גבוהה סופסוף.

3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

ארגנטינה במהלך שנות השמונים והתשעים הייתה מגיעה לכאן לפני כל מונדיאל, זה נפסק אחרי מונדיאל 98 נראה לי בגלל האינטיפאדה אבל בביקור האחרון שלהם כאן הם הפסידו לנבחרת 2-1 בטדי שאלון מזרחי גם מחמיץ פנדל.
    חבל באמת שהארגנטינאים לא יבואו לכאן ואנחנו נזכה לראות את טבז, מסי אגוארו וכל השאר.

4. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצד שני יהיה לפחות נחמד לראות את השחקנים שלנו משחקים מול אותם שחקנים,מעניין לראות איך נשחק מול ארגנטינה.

אגב מעניין אותי אם יש פה אחד בנושא מסוים,מי אתם חושבים שצריך להיות השוער של הנבחרת(לפחות ע"פ מה שהולך כרגע),ניר דוידוביץ' שמשחק מצויין וכמעט לא סופג בחיפה או דודו אוואט שעוזר להוביל את מאיורקה לעונה טובה?

5. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק אוואט, אי אפשר להשוות שוער פותח בקבוצת צמרת בספרד לבין שוער מהליגה הישראלית, זה לא אותו קצב וגם דוידוביץ' אמר את זה ששיחק בליגת האלופות.

6. SeRgInHo Member

7. JR-Riquelme Member

שימשיכו לדחוף כל מיני יצורים הזויים לאימון הנבחרת. מוכר השאוורמה לא עדיף על אף מאמן ישראלי שיש לנו.

8. alexshw Member

אוואט, כי הוא אין מה לעשות, הוא אחד השוערים הטובים והיציבים בספרד.

9. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני רק מאחל לו באמת שאלו יהיו האופציות שלו בזמן הקרב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

10. eran levy Member

ושוב אתר ONE חוזר לעצמו ועורך עוד מסע קידום מכירות לברקוביץ'. לא רק הסיסמה השחוקה והמשקרת "העם רוצה ברקו" אלא גם סקר: מאמן זר או ברקוביץ', וגם מאות תגובות מטעם.
    בגלל זה בטח דוד פרנקל לא כותב שם...

11. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

רשמתי להם תגובה צינית מזלזלת על כך שאני מודה להם שהם העלו את עיתונות הרכילות...סליחה ספורט רמה ושאני מאמין שהם אובייקטיבים ושאין שום קשר בין זה שהכלבות(ברקו/אופירע) עושים תוכנית ביחד לבין זה שיש קמפיין מטורף לזכותו של ברקוביץ',אני מאמין שזה לא פורסם ולא יפורסם.
    אבל וואן פשוט פשוט דוחים ומגעילים,הם באמת שיא הרפש והזבל מבחינת עיתונות הספורט והם בית מלאכה לליקוקי רקטום מתקדמים,האמת שאני שאם לא היה להם את התוצאות של המשחקים בצורה מסודרת לא הייתי נכנס לשם בחיים.

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אני לא טועה היה פה איזשהו ויכוח על אם שחקנים מקבוצות שהן לא חיפה או הפועל צריכים להיות בנבחרת, לדעתי, אני לא רואה סיבה שדור מלול לא יהיה מגן ימני פותח של הנבחרת, בסך הכל הוא גם צעיר (והגיחע הזמן שהצעירים ישחקו), יש לו טכניקה שחבל על הזמן (הרבה יותר טבוה משל שפונגין), הוא גם יודע להרים כדור, הוא גם מהיר, ולדעתי הוא תוך שנה יהפוך להיות המגן הימני הטוב ביותר בארץ, ועם כל הכבוד לקנדה ובונדר, אני מאמין שתוך זמן קצר הוא לא ידגדג אותם, מה גם שהוא משתפר משבוע לשבוע מהבחינה ההגנתית (חבל על הפציעה). משומר עם כל הכבוד מגן מאוד בינוני ואין לו מקום בנבחרת והיחידי שלדעתי מגיע לו להיאבק איתו על עמדת המגן בנבחרת זה עלי עותמאן. רק המחשבה על יואב זיו שהוא בכלל שחקן עם רגל שמאל בתפקיד מגן ימני עושה לי רע, כנ"ל קלמי סבן שהשיא שלו כבר מזמן מאחוריו (בכמה שנים טובות). גם בוזגלו אני חושב צריך להיות שחקן סגל לגיטימי ומול יריבות מסוימות גם צריך לפתוח. השאר, שישתפרו עוד הרבה, אחרי זה נוכל לקחת אותם בחשבון (קפילוטו שהוא ילד בכלל, ז'אן, ייני, כחלון). מהבחינה של בית"ר, פרט ליצחקי, טוטו וברוכיאן, אני לא רואה אפילו שחקן אחד שצריך להיות בכלל בסגל, ולא כי הם לא מוכשרים אלא כי פשוט יש שחקנים הרבה יותר טובים בתפקידים שלהם...

רק מה שהכי חשוב, שעומר גולן לא יזומן.

מבחינת הליגיונרים הנוכחים: טל בן חיים, יוסי בניון, גיא אסולין (כן ולא לצעירה), בן סהר, תמיר כהן, דודו אוואט, אליאניב ברדה, רוברטו קולאוטי, גל אלברמן (רק אם יחלים וישחק!). שכחתי מישהו? כל השאר זה חייב להיות רק שחקנים שמשחקים ובכושר.

נערך לאחרונה ב: ‏10/2/10
  13. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אוהב שמדברים על כך שהשחקנים בכושר הם אלה שצריכים לשחק,אבל צריך לדעת להבין שגם שחקן צעיר שהוא בכושר לא תמיד טוב לנבחרת וצריך לראות שזה באמת מישהו שמתאים,הרי גם משומר גם שפונגין ועוד הרבה שחקנים כאלה היו שחקנים צעירים בכושר כמו דור מלול ואז הם שיחקו בנבחרת או הלכו לקבוצה גדולה יותר ואיכזבו,כרגע לדעתי מלול לא יכול להיות בהרכב הפותח של הנבחרת,אולי להתאמן ולקבל ניסיון אבל לא יותר,אני חושב שעותמאן הוכיח שהוא ברמה גבוהה והייתי שמח לראות אותו פותח בנבחרת(וכמובן בחיפה במקום המוגבל החמוד שלנו משומר).

בקשר למאמן המצרי שנראה כמו מישהו שנלקח מבית אבות,הוא יכול באמת לנשק את התחת,זה שהוא מאמן כדורגל טוב(וגם זה לא ברור עד כמה) לא הופך אותו לבנאדם חכם,מדובר בבור ברמות הכי נמוכות ודפקט אדיר באופן כללי,הוא בעצמו מודה שאין לו מושג על היחסים בין הפלשתינאים לנו והכל לפי מה שהוא שמע.

14. RaulMadr!D Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

בתור אחד שלקח שלוש פעמים את אליפות אפריקה, ציפיתי לפחות לטיפה של שכל בראש שלו...
    האמת? בושה וחרפה, אנשים שמתבטאים ככה לא שווים התייחסות.

ולמי ששאל בנוגע לשוער - אוואט.

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

תראה, אני לא מצפה שהוא ישר יפתח נגד שוויץ כמו מה שעשו לקוזוקין שלדעתי זה גמר אותו, או כמו שאז לקחו את יואב זין עם הרגל שמאל ושמו אותו כמגן ימני נגד קרואטיה, זה גומר שחקנים, אבל נגד מלטה וגיאורגיה בבית או אפילו לטביה אני לא רואה סיבה שהוא לא ישחק בשביל שיתחיל לצבור ביטחון, כנ"ל משחקי ידידות.