נבחרת ישראל: אלי גוטמן המאמן, יוסי אבוקסיס עוזרו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י לירן, ‏5/2/10.

1. eran levy Member

אלכס, לכל אחד יש את המגרעות שלו, אבל מה לעשות ואלה השחקנים שיש לנו? ידין, כיאל ונאתכו יכולים וצריכים להשתפר, ולמרות זאת הם מהטובים שלנו. את מי תשים במקומם? שחר סימנטוב? אמיר לביא?

2. alexshw Member

אז כאן הבעיה. אין מאגר של שחקנים בעמדות האלה.
    4 שחקנים, שמרובם אני אישית לא תופס, זה לא מספיק.

נערך לאחרונה ב: ‏26/2/10
  3. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים איתך לגבי כולם חוץ מלגבי ידין. מאז שאלברמן עזב לא היה קשר ברמה כזאת בארץ, וגם על אלברמן הוא כבר התחיל לעלות. הגנתית הוא אדיר, התקפית הוא מעולה(פסים טובים, בעיטות מרחוק אולי הטוב בארץ וגם סיומת טובה, הבקיע כבר 3 פעמים אם אני לא טועה מאז שהוא בבוגרים באחד על אחד. ועוד שנה אני מאמין שכבר זגורי יתחיל לפרוץ, ואם אלברמן יתחיל לשחק וביבראס נאתכו ישתפר בפן ההגנתי ויהיה יותר מחויב התקפית נהיה מסודרים. זה לא כזה תסריט הזוי.

נערך לאחרונה ב: ‏26/2/10
  4. שלו Guest

ז'וטאוטאס: האופצייה הכי טובה לנבחרת ישראל היא ברקוביץ'
    מאמן נבחרת ליטא ושחקן העבר תומך במאמן ישראלי לנבחרת: "אם נתנו לי לאמן את ליטא, למה לא לתת לברקוביץ' את הנבחרת? השחקנים אוהבים אותו"

--
    אני נוטה להסכים איתו, תמיד תמכתי בברקו אבל הוא ירה לעצמו ברגל עם מסיבת העיתונאים.
    לדעתי פומפי תתפרק וגרנט יחזור לנבחרת בסופו של דבר.

5. alexshw Member

בכל זאת יש נציג למכבי ת"א בסגל.
    רוני גפני זומן במקום בן דיין.
    http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/069/245.html

השנה הוא השחקן הכי מתמיד במכבי ת"א מבחינת דקות משחק. נראה לי לא פספס דקה אחת.
    בסך הכל אם סבן זומן, אז למה לא גפני?

6. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

זאוטאוטס מוזמן להגיד מה שהוא רוצה, זכותו להביע את הדיעה שלו כמו שזכותי להביע את הדיעה שלי. זאוטסטאס אמר. שיגיד. עם כמה שאני מעריך אותו כשחקן וכאדם נחמד לא פחות הוא בסך הכל שחקן ששיחק בארץ ועכשיו מאמן נבחרת. הדיעה שלו לא אמורה לעלות שוב את הדיון על ברקוביץ.
    בנוגע לגפני, טבעי שהוא יוזמן במקרה של פציעה של בן דיין. למעשה הוא המגן השמאלי היחידי שיש לנו מלבד דדי. אם היה אפשר לאזרח את מסיללה הוא היה פותר לנו את הבעיה לכמה שנים הקרובות אבל כנראה שזה רק בגדר של חלום.
    אגב, איפה משחק כעת מגרשוילי? פעם אחרונה ששמעתי ממנו הוא היה שחקן מכבי תל אביב. לדעתי, מגרשוילי בכושר משחק טוב הוא המגן השמאלי הטוב ביותר שיש לנו כרגע להציע.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/2/10
  7. winger379 Member

במכבי פ"ת, והוא לא בדיוק שחקן הרכב שם.

8. eran levy Member

אפילו לז'אוטאוטאס היה ניסיון אימון לפני שקיבל את הנבחרת - הוא היה העוזר של שום באלניה ולדיקווקז וזכה באליפות עם מוגרן הליטאית...
    מגרלשווילי משחק עכשיו במכבי פ"ת אבל כרגע גם גפני וגם בן דיין בריא עדיפים על מגרלשווילי.

9. alexshw Member

מה גם שחיים לא השלים שירות צבאי.

10. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מבחינתי גם פלאטיני,קרויף,מראדונה וג'יי לנו יכולים להגיד שהכלבה מתאימה לאימון הנבחרת,עדיין הם לא יכולים לדעת את זה ומבחינת אופי אין ספק שהוא לא מתאים לזה כי הוא עוד לפני שאפילו הוא אימן דקה הוא כבר עשה מספיק בעיות ורעש.

11. חדרתוס Member

ארבייטמן דוחק שערים ממטר.
    איך הוא הגיע להיות מלך השערים אין לי מושג..
    לא זוכר מתי בפעם האחרונה ראיתי אותו עובר שחקן, כל כדור מגיע לו לרגל על מגש זהב.

כל הסגל הזה זה בולשיט אחד גדול, מבחינתי גם המשחק ידידות הוא בולשיט אחד גדול
    כל עוד לא מונה מאמן, זה לא משנה בכלל אם ננצח 10-0 או נפסיד, יבוא מאמן אחר וישנה הכל.

כפיים ללוזון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

12. eran levy Member

יש אחד שדחק הרבה יותר שערים מארבייטמן מקרוב לרשת ואפילו היה מלך השערים בכל הזמנים של ישראל (עד שאלון מזרחי עבר אותו) - עודד מכנס. הגדולה של עודד, בדיוק כמו של ארבייטמן ולפעמים גם שכטר, היא להיות בזמן הנכון במקום הנכון. הרי אם לא היתה לו יכולת לראות מהלך או שניים קדימה הוא לא היה חלוץ ולא היה מבקיע שערים ממטר. ובכל זאת, ולמרות השערים הרבים שמכנס הבקיע, הוא הופיע בסגל הנבחרת רק 14 פעמים. אני מניח שמה שטוב לליגה לא מספיק לטורנירים בינ"ל, ולצערי גם ארבייטמן יבין זאת, אלא אם כן הוא באמת יציג שיפור מדהים. אבל הוא עוד יכול להשתפר, ואני מאמין שהעונה הנוכחית רק תיתן לו מוטיבציה, כי נראה שהוא התבגר.

13. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אל תשכח שעד השנה ארביטמן לא היה טוב ובגלל זה לא היה בנבחרת,עכשיו זה ארביטמן שונה והוא ראוי לקבל במה בנבחרת ואני מקווה שהוא יציג את אותה החדות בנבחרת כמו שהוא מציג אצלנו.

14. Don Joan Roman Member

הוא יציג.
    הבעיה היחידה של שלומי ארבייטמן שמנעה ממנו להיות החלוץ המרכזי הטוב בליגה כבר לפניי שנתיים הייתה רוני לוי והציוותים המוזרים של ארבייטמן כקשר שמאלי שרודף אחריי מגן או כפליימיקר במקום יניב קטן מהש לא מסתדר עם האיכויות של ארבייטמן, עכשיו כשאלישע לוי שם אותו בתפקיד שלו, נותן לו את הביטחון וארבייטמן התחתן, התיישב והפך לרציני יותר אז הוא פורח וכובש הרבה שערים, כמובן שצריך לתת גם קרדיט גדול לקשרים ולמסיללה שמספקים לו הרבה הזדמנויות ולליגה החלשה שיש לנו השנה אבל הסטטיסטיקה שלו מדברת בפניי עצמה ואין ראוי ממנו להיות מוזמן לנבחרת.

15. חדרתוס Member

טוב, אני מקווה שאני טועה אבל לדעתי בנבחרת הוא לא יהיה משהו.
    שכטר לעומת זאת יכול לעשות ת'שינוי שהנבחרת צריכה.
    שכטר יודע גם לעבור שחקן, שניים ולהבקיע. ארבייטמן אם הוא לא מקבל ת'כדור לרגל הוא יעמוד כמו דחליל...
    נחיה וניראה...