נבחרת ישראל: אלי גוטמן המאמן, יוסי אבוקסיס עוזרו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י לירן, ‏5/2/10.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב אוחנה הכושל אפילו לא הצליח לזכות בטורניר של המכבייה...

2. raul#7 Member

טוב מר לוזון אתה טועה וזאות דעתי
    ברקו מגיע מרקע של כדורגל עם תשוקה לאמן ותת את כל כולו לתפקיד
    ולפי מיסבת העיתונים זה נראה שגם הדרך שלו יכולה להיות מצויינת
    במקום לשפוך 20 מיליון על מאמן זר ברקו יקח את הנבחרת עם 10 אחוז שהוא
    אמר שכל הצוות יקבל זה 2 מיליון ועוד 18 מיליון נוספים להשיקע בנוער
    והוא צודק כמה שהוא צודק אני חושב שעם לא ברקו בטח ובטח שלא דונאדוני אלה
    עטר אולי אולי גוטמן ואני לא פוסל את אלישע לוי כמובן אבל מר לוזון אתה בושה לכדורגל
    שלנו פשוט ביזיון הרי יהו אוהדים שיחרימו את המשחקים עם ברקו לא יהיה מאמן פשוט בושה
    אוחנה זה לא מאמן שיכול לאמן נבחרת בוגרים של ישראל ברקו בלי ניסיון ואני מבטיח שהתוצאות
    שלו יהו יותר טובות ויהו מלא צעירים ויהיה כיף לראות את ישראל משחק אבל מר לוזון ההחלטה
    בידיים שלך עם כל האגו שלך תחשוב קצת תן לברקו את הנבחרת

3. eran levy Member

ראול, התגובה שלך מוזנת מנתונים שהופצו לכל עבר בעיתונות ולא מתבססת על אמיתות ועל מוסר.
    1. דעתך אינה דעת רבים. מסיבת העיתונאים שלו חשפה פן שאולי רובנו הכרנו אבל חטפנו לפנים. הוא לא הצטייר כגאון כדורגל אלא כאיש חם מזג ואגוצנטרי. אם את זה לא ראית אז כנראה שלא באמת הקשבת למסיבת העיתונאים ובחרת באותו טקסט שהיה אצלך עוד לפני מסיבת העיתונאים.
    2. מישהו יצא בהצהרות שהמאמן הבא יקבל עשרים מיליון ש"ח? ההצהרות של ברקוביץ' מגיעות מאותם מקומות שהן מגיעות אליך. מאמן ישראלי יקבל עשרים מיליון ש"ח? אין סיכוי. אם כך, למה שברקוביץ' יקבל אותם? הרי הוא אומר בעצמו שהוא יקח עשרה אחוז ואת היתרה ישקיע בנוער. אז הוא כן רוצה עשרים מיליון ש"ח, אבל אף אדם רשמי לא יצא בהצהרות על הסכומים המדוייקים, לכן כל הפוזה של "אני אדאג לנוער, אני אקח עשרה אחוז" לא רציניות ומתבססות על ידיעות פפראצי.
    3. אף אחד לא יחרים את הנבחרת. יש לנו רק נבחרת אחת ולא המאמן מנצח/מפסיד משחקים אלא השחקנים. דעתי על ברקוביץ, למרות שהבהרתי אותה כמעט בכל תגובה, ממש לא משנה לצורך העניין. מי שיהיה המאמן - בין אם זה ברקוביץ', עטר, שייע פייגנבוים או לופא קדוש - יהיה מאמן הנבחרת הלאומית. הירידה בפופולריות לא התחילה ולא תיגמר בברקוביץ'. להתאחדות יש חלק ניכר בשיווק עלוב של הנבחרת, במכירת כרטיסים לארגונים עסקיים שונים מראש, מאצטדיון ר"ג וכן, גם מהסאגה הלא נגמרת של מינוי המאמן לנבחרת. ברקוביץ' הוא בסה"כ אתנחתא קומית בפארסה של ההתאחדות, סייד קיק, כמו שהיה גרייניק אצל ליאור שליין, רק מצחיק יותר.

נערך לאחרונה ב: ‏21/2/10
  4. raul#7 Member

אני מבין את התגובה שלך אבל עדיין אני חושב שברקו מתאים
    אומנם נכון הוא לא הצטייר כגאון כדורגל אלא כאיש חם מזג ואגוצנטרי
    אבל זה כלל לא משנה את העובדה שהוא עדיף על רבים לפי דעתי יש מועמד אחד עדיף אליו
    וזה עטר בלי ספק מאמן שיודע לחבר בין שחקנים גם שחקן עבר גדול עם ניסון באימון לאומת ברקו
    אבל הסכום נגיד שהוא 20 מיליון שברקו רוצה הוא רוצה אותו למטרה נכונה לא רק לעצמו
    אתה מבין הוא משקיע בעתיד שלנו שזה כרגע הכי חשוב לנו כי ליורו הקרוב הסכיוים שלנו
    לא הכי גדולים הם גם לא אפסיים אומנם יש סיכוי שהוא יותר מקלוש עם ההגרלה הנוחה
    ועם לא נעלה אז לפחות יהיה לנו עתיד אתה מבין

5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

יפה. אז שימנו את עטר. למה להכניס את הראש למיטה חולה עם ברקוביץ'? הרי ברור שעטר מת לאמן את הנבחרת, הוא פשוט לא אדם פאתטי מספיק כדי לעשות לעצמו קמפיינים.

6. raul#7 Member

צודק גם אני אמרתי כבר שאני חושב שעטר הוא המועמד הרואי ביותר
    ולאחר מכן ברקוביץ' יש לי אליו הרגשה

7. eran levy Member

לדבר על תוכניות כל אחד יכול. לא שאני פוסל את המניעים שלו ואת הרצונות שלו, בהחלט יכול להיות שהוא חושב על טובת הנוער. אבל צריך גם לדעת להציג את זה. לא ראינו אפילו נתון אחד שברקוביץ' הציג, איזושהי תוכנית אב, פרזנטציה, כלום, רק דיבורים. המצגת שהוא הראה, עם השם שלו בעיגול ומסביבו מאמני הגנה, התקפה וקיוסקים, זה שטויות במיץ וזה לא מראה שום נכונות, זה רק עלבון לאינטיליגנציה של העיתונאם ושל עם ישראל שברקוביץ כל כך אוהב. בשביל להיות מאמן גדול צריך להיות גם אדם גדול, ופה, חביבי, הוא נכשל בגדול.
    את עטר באופן אישי לא הייתי ממנה למאמן הנבחרת פשוט כי אני לא אוהב את הכדורגל שהקבוצות שלו מציגות.

8. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב אני לא חושב גם שיש לזה תקדים שמישהו עשה לעצמו כזה קמפיין בשביל לאמן נבחרת.
    אין לי ספק שאם גוטמן אלישע לוי או אפילו רוני לוי היו עושים לעצמם קמפיין דומה הם היו זוכים ליותר תמיכה,מדובר בלפחות אנשי מקצוע ולא אנשי דיבורים וליקוקי תחת.
    ברקוביץ' לא עשה כלום מבחינת אימון,הוא לא מתאים באופי לאמן או להיות בגוף שמייצג מדינה והאמת שגם לא ממש מתאים לייצג קבוצות,הוא הוכיח את זה בתור שחקן מאמן ויו"ר או מה שהוא לא היה בחודשים הספורים בנתניה של יאמר.

9. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי הנבחרת צריכה מאמן זר, אבל לא מישהו כמו דונאדוני, אלא מאמן שכבר הוכיח את עצמו. עידן נילסן היה הכי קרוב להצלחה, ואם ההתאחדות מספיק רצינית ובאמת מעוניינת שהנבחרת שלה תצליח, אין מנוס מלהחתים מאמן זר אך מספיק מנוסה.

10. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים איתך בכל מילה,אני בטוח שתמורת סכומים גבוהים יש מספיק מאמנים עם קצת יותר ניסיון בנבחרות.
    כמובן שלא מדובר בקאפלו וכו..אלא במאמן עם קצת פחות הצלחה אבל מישהו שאולי יתחיל להנחיל דברים אחרים בנבחרת.

11. erez Member

ניתוח יוצא מן הכלל של גלעד בלום על אייל ברקוביץ'.

זו לא פעם ראשונה שאני קורא כתבה שלו ואני נהנה כל פעם מחדש. עיתונאי לא פחות מוכשר מטניסאי.

חבל מאוד שלא ידעו לנצל את הידע והאינטליגנציה שלו בארץ. ממה שאני יודע הוא הקים את אחת האקדמיות המובילות לטניס בארה"ב.

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000541862

12. raul#7 Member

כתבה מצויינת קראתי באמת שאהבתי לקרוא אותה מאוד

13. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

טור מצוין של בלום שמסביר את העניין מזווית שאף אחד מאתנו לא מכיר.

14. שלו Guest

15. דנידין Member

ביזיון. בושינסקי לא קשור לענף, שיחזור להיות יועץ פוליטי. הראה שאין לו מושג מכדורגל במכבי.
    קורנפיין תפס ג'וב אה? הוא גם צעיר, לא מנוסה ולא הוכיח שהוא שווה את התפקיד.

מה עושים שם בהתאחדות? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx