הוא אימן במקומות ובתנאים בהם אי אפשר באמת היה לקחת תארים. זכור לי העונה שלו בבית"ר המתפרקת והענייה של פניג'ל שפשוט אי אפשר היה לעבוד שם, אבל עוד זכור לי שהוא נתן ריצה מדהימה עם כפר סבא לפני כמה עונות כאשר כולם כבר היו בטוחים שהם במיליון אחוז יורדים ליגה. הוא הדהים את כולם והשאיר את כפר סבא ליגה. ושוב גם כאן, הוא לא מאמן מנוסה מספיק, לכן עוזר מאמן במקסימום.
עמי, מה שאמרת לגבי עטר נכון בעיקר לגבי הקריירה שלו כמאמן. כשחקן הוא היה הרבה פחות רגוע ושלו, לא פרחח כמו שערן אמר אבל שחקן חם מזג. סלע, ממש לא מסכים איתך. אוחנה היה ווינר כשחקן, כמאמן הוא נכשל בכל מקום שבו דרך ולפחות במקום אחד אי אפשר להאשים את התנאים שהיו לו ודווקא את הקבוצה הזאת הזכרת בהודעה שלך. בכפר-סבא היה לו סגל מהמוכשרים ביותר שידע המועדון והיא היתה מהקבוצות המוכשרות והטובות ביותר שירדו בשנים האחרונות. תעיף מבט על הסגל שהיה לו - שחקנים שכיום בצמרת הליגה. יבואה כבר לא כאן, דה סילבה אני מאמין שלא ישאר זמן רב כאן. ועם הסגל הזה הוא ירד, עם ניהול משחק מחפיר. מגיע לו קרדיט על השינוי שהוא עשה שם וההישארות בליגה, אבל כשמסתכלים על הקריירה שלו בכפ"ס בפרט ובכלל הוא כישלון ורחוק מלהיות ווינר.
תנו לברקוביץ' לאמן במקומות שבהם אוחנה אימן ובאותם זמנים עם אותו סגל שחקנים ותראו שהוא לא יעשה כ"כ הרבה. ברקוביץ' עדיין לא אימן אפילו משחק אחד! אוחנה כבר 10 שנים על הקווים, אמנם לא בהצלחה גדולה אבל עדיף בהרבה על פני ברקוביץ' שהחליט שעכשיו הוא רוצה לאמן את הנבחרת אז הוא יאמן עכשיו ושילכו כולם להזדיין כי עכשיו בא לו.
ירד עם כפר סבא עם סגל של מרכז טבלה, ירד עם בני יהודה אחרי ששנים היא לא ירדה ליגה ומאז היא גם לא ירדה ליגה, נכשל פעמיים ופוטר פעמיים מבייתר בתקופה של גאידמק שהיה לו כסף לרכישות, נכשל עם נבחרת הנוער רק לפני כמה חודשיים, אלי אוחנה לא מאמן טוב, הוא כריזמתי אולי אבל כל כך הרבה כשלונות בכל כך הרבה מקומות מעידים שהוא מאמן רע. באמת שימשיך להיות פרשן בליגת האלופות, ביציע העיתונות, לדעתי זה בושה שמאמן נוער ועכשיו בוגרים מפרשן בתוכנית כל כך ירודה כמו יציע העיתונות. לגבי עטר, במגרש הוא היה חם מזג, אבל חוץ למגרש הוא תמיד היה אדם ביישן ושקט, ולא סתם הוא היה אהוב בכל מקום שהיה.
את כפר-סבא הוא השאיר שנתיים קודם אחרי שאלישע לוי הדגול השאיר לו את הקבוצה במקום האחרון במצב אנוש. ובדרך להישארות הוא ניצח בטדי את בית"ר, בבלומפילד את הפועל ת"א ועשה תיקו בקריית-אליעזר. להזכירך הוא ירד עם בני יהודה עונה אחרי שהם נשארו רק במחזור האחרון. ועונה אחר-כך הוא העלה אותם ליגה בחזרה אחרי שבזמן שהוא התחיל לאמן אותם הם היום במקום השביעי בליגה הלאומית. בפעם הראשונה שהוא פוטר מבית"ר זה היה שגד זאבי ימח שמו קנה את המועדון ורצה לעשות גלאקטיקוס והביא את גוטמן הגרמני. בפעם השניה היה לו כסף לרכישות? אתה רציני הוא התפטר שבועיים אחרי שגאידמק הגיע בגלל הראיון של גאידמק לידיעות אחרונות שבו הוא אמר שאוחנה לא מנהיג. בנבחרת הנוער הוא נכשל? וואלה, כמה משחקים שלהם אתה ראית? אתה יודע איזה שחקנים משחקים שם ואם הנבחרת שם משחקת טוב והאם הדור של השחקנים שם כישרוני?
כל עוד דונאדוני מועמד לאימון הנבחרת,אני יעדיף את ברקוביץ. לא הגיוני לשלם למאמן בינוני 20 מליון שקל,בזה אני מסכים עם ברקו. דבר אחד טוב יהיה במינוי ברקוביץ לנבחרת: אם יצליח אז זה יהיה מצויין,אם ייכשל אולי הוא יסתום את הפה. אני הייתי לוקח את הצ'אנס,במיוחד שמועמד הבכיר הוא לא מאמן יותר טוב מהמאמנים שיש לנו בליגה.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx אדם, אני מסכים איתך לגבי התקופה שלו בבית"ר, אבל לגבי כפ"ס - אתה לא יכול להתעלם מכך שבאמת, היה לו סגל שווה מרכז טבלה - שחקנים כמו ג'יזרמו ישראלביץ', יבואה, דה סילבה, בן לוז, אביחי ידין, אבובאקרי, אבי כנפו (סתם) והוא הוריד אותם ליגה. די מבטל את ההישג שלו כשהשאיר אותם ליגה.
כמו שאמרתי הוא לא מאמן מוצלח אבל עדיף פי כמה מברקוביץ' שרק מדבר אבל לא עשה עדיין כלום. יש לאוחנה נקודות זכות אחרות כמו קידום הצעירים בבית"ר ונקודות שליליות כמו ירידת הליגה עם כפ"ס שכמו שאמרתם הייתה עם סגל של מרכז טבלה אבל אתם שוכחים שבאותה עונה התל-אביביות נאבקו על הירידה ובני יהודה פתאום התחילה עם הריצה שלה ושתי העולות(ק"ש וסכנין) בכלל לא היו במאבקי התחתית, אבל קל יותר לבחון את אוחנה יותר מקרוב בגלל הקריירה שלו כאחד השחקנים המובילים שהיו כאן. קחו לדוגמא את אלישע לוי שעד סכנין קריירת האימון שלו הייתה חלשה מאוד, את אשדוד עמוסת הכוכבים(2004) הוא כמעט הוריד ליגה ופוטר באמצע העונה ואת כפ"ס הוא השאיר לאוחנה במקום האחרון עם סיכויים נמוכים מאוד להישאר ליגה ופתאום הוא פרח בסכנין והיום הוא מאמן את מכבי חיפה בדרך לאליפות שנייה ברציפות(אם כי היה לו המון מזל ותזמון מצוין במכבי חיפה) והיום יש כאלו שרוצים אותו בנבחרת.
אני אגיד לך את האמת,השנאה שלי לברקו-ביץ' הגיעה עד כדי כך שאני מעדיף לשלם 20 מיליון יורו לאייל לחמן או פרדי דוד שיאמנו את הנבחרת רק כדי שהאפס לא יאמן אותם,לא רק שאני מאמין שהוא לא יצליח אני חושב שהוא יהרוס הרבה מהכדורגל הישראלי,אני רק חושב מה זה לראות את ברקוביץ' במסיבות עיתונאים בחו"ל לפני משחקים או מייצג אותנו על הקווים כשהוא חושב שהוא אלוהים. דיברו פה על ביליץ' ואחרים ואף אחד מהם לא הציע את עצמו לנבחרת,אף אחד מהם לא עשה מהאתר ספורט בין הגדולים בארץ ואולי הכי גדול בתור אתר פרטי ועשה שם דיקטטורה כשהוא קובע איזה כתבות להכניס ואיזה לא.. ואגב העניין שבחסכון,ברקוביץ' לא יעבוד בחינם וסביר להניח שגם מאמן הכושר,מאמן ההגנה מאמן ההתקפה ושאר עשרות המאמנים שהוא הסביר עליהם לא יעבדו בחינם,איך שזה נראה עם כל המאמנים שהוא רוצה נקבל בדיוק את אותו הסכום רק מחולק ליותר אנשים,אז מה זה משנה?
זה כבר באמת לא משנה אם ברקוביץ' היה עובד בעשרה אחוז או שאפילו היה משלם כדי לאמן, כי הוא לא יאמן את הנבחרת. אפשר לעבור למועמדים הבאים, לעסוק בברקוביץ' עכשיו זה לטחון מים.
הוא מעולם לא סתם את הפה עד עכשיו, אז למה שזה ייקרה אחרי כישלון בנבחרת? במדינה שבה ראשי ממשלה מודחים מתפקידם רק כדי לקחת פסקון זמן ולחזור כעבור כמה שנים "בוגרים יותר" וזבליים הרבה יותר, ברקוביץ' יוכל להמשיך לנצח...
לא, האיש בעצמו התחיל בעזרת ONE קמפיין. לוזון לא בדיוק נכנע לסחטנות הזאת ועכשיו קוראים את הדברים הבאים באתר ערוץ הספורט: http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.285.74066.html עד כמה שאני לא סובל את לוזון, ברקוביץ עשה מעצמו בדיחה. אם היה מתנהג במסיבת העיתונאים כמו איש רציני הייתי אולי עוד רוצה לתת לו צ'אנס, אבל ברקוביץ' נראה כאילו שלא שולט בעצמו ומבחינתי זה היה סוף הסיפור.