להשוות את פיני בללי לידין שגם שהוא לא כשיר הוא אחד הקשרים הטובים בארץ זה לא נכון לעשות, אני מסכים שזה תמוהה שידין מוזמן שאין לו קבוצה אבל אם אתם חושבים שהוא יושב בבית ושותה קפה אתם טועים, הוא ממשיך להתאמן גם לבד ולשמור על כושר. עם מי הוא רב בדיוק? לא מתאים לך להיות מושפע מהתקשורת, ובטח לא משלמה שרף שהמוח שלו כבר מזמן התנוון והוא מדבר שטויות על ימין ועל שמאל, עטר אחד השחקנים האהובים במכבי ע''י השחקנים ומנהלי הקבוצה, הסיטגמות שמוצאיים לו כשחקן בעייתי ומשהו שהוא עשה לפני כמעט עשור לא רלוונטים בכלל. עטר כשרון ענק וחלוץ עם יכולות אדירות, הוא יכול לתרום הרבה לנבחרת, וגם עם לא הוא אז ארבייטמן שנראה טוב בבלגיה בפתיחת העונה, בטח עדיף על בן שהר שלא מוצא את עצמו כבר שנים ויושב בספסל של העולה החדשה מהבונסלייגה.
לא נסיתי להשוות בינהם הם לא לא על אותה משבצת סתם דוגמא של שחקן שלא עבר מחנה אימונים לפתיחת העונה וכמו ידין שמר על כושר לבד ולא במסגרת קבוצתית שיהיה ברור, שידין בכושר משחק ופותח קבוע בקבוצה אני הראשון שישים אותו בהרכב של הנבחרת אבל כרגע אסור לו להיות בסגל בכלל. ולכולם ברור שהוא בסגל רק כי גוטמן מאמן את הנבחרת שום מאמן אחר לא היה לוקח אותו.
שוב פעם, זה לא פרו אבולושן שתשים 11 שחקנים הכי טובים וזה יתן לך את התוצאה הכי טובה. נבחרת לא שונה מקבוצה, כימיה זה דבר חשוב. ובנבחרת, בנאדם שלא מדבר יפה למאמן, גם אם הוא השחקן הכי טוב בקבוצה צריך להיות מורחק.
שמעתי את פשכצקי אתמול בחדשות הספורט קראתי גם את הכתבה באתר שלהם אני עדיין לא רואה איפה הוא דיבר לא יפה.
גם אני לא מבין כל כך, נראה שגוטמן ''סתם'' יצא עליו, מוזר שכן גוטמן למרות הקשיחות מסתדר מצויין עם שחקנים, אני מקווה שזה יגמר יפה כי אין זמן לשטויות האלה שהמשחק הרישמי קרוב. המצב של ההגנה שלנו באמת נראה קטסטרופה, מגן שמאלי רציני אין, מגן ימני שפונגין הוא בינוני ביותר, בלמים ראויים ומנוסים אין.
אני לא מושפע משום תקשורת ובטח שאני לא צריך לשמוע את דעתו של שרף על עטר כדי לדעת שהוא שחקן טיפש עם המון כישרון ברגליים אבל עם מנטליות של ילד בשכונה. זה שיש לו כישרון אין ספק בכלל, כישרון שגם הרשים את הצוות המקצועי של מכבי, בזה אני מסכים, אבל מכאן ועד להיות שחקן נבחרת.. שימשיך לצעוק על שחקנים אחרים. אגב, בלי קשר אני חושב שלחמד ולשכטר מגיע לפתוח לפניו בהרכב.
נהנתם מהנבחרת היום? אין ספק שההגנה הוכיחה שמגיע לה לפתוח כל הקמפיין, הייתה פשוט מעולה וידין תרם רבות למשחק בקצב הזה אתם עוד תתגעגעו לצרפתי עם הסוכריה
שום שינוי מימי פרננדז לימים הללו גם גוטמן לא מביא שם שינוי ואני נכנע רשמית לא נגיע לשום מקום עד 2024 בערך
דבר אחד לא מובן לי. פרננדז היה ליצן, אבל גם במגרש עמדו לרב 11 ליצנים. עכשיו כשגוטמן המאמן פתאום חושבים שהנבחרת תשחק כדורגל שיכול לאיים על רוסיה ופורטוגל? על מי אתם עובדים שם בארץ? מה אתם נושמים שגורם לכם לא להבין את המציאות? לנבחרת ישראל יש נבחרת בינונית בגלל הרבה מאד סיבות. למה עדיין מצפים שאנחנו כאלה גדולים? הציפיות הורגות אתכם. אני אהיה כבר מבסוט אם לא נפסיד נגד נבחרות שיותר טובות מאיתנו. בארץ לא רק מצפים לנצח אלא גם לעשות הזה עם כדורגל טיקה טקה. ברצינות, אתם באמת מאמינים לזה? אם נבחרת ישראל רוצה לחזור לתמונת עלייה לאיזה טורניר היא תצטרך קודם כל לקבל הגנה. משם אפשר להמשיך לעבוד הלאה. גרנט בזמנו הבין את זה ולכן היינו די קרובים לעלייה לטורניר גדול. מאז חושבים שאנחנו איזו גרסה פחות טובה של ברזיל. חבר'ה, אתם לא מציאותיים!
צריך למגן לא רק את בית חולים ברזילאי אלא גם את הנבחרת. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
"אם לא תפסידו" איזה דיבור של אוהד אוסטרי מובהק. לא להאמין שיש כאלה במדינת היהודים. בושה! ואיך הוגנריה מקום 26 בעולם?! הם נראו בול כמונו ולדעתי הם דרג ד בכלל בהגרלות. שוק