הדירוג הזה דבילי,כמו שאלכס רשם,אפשר לעשות משחקי ידידות מול סן מרינו ואיי פארו ואנחנו נעלה בדירוג. סך הכל ירדנו בדירוג כי הפסדנו לנבחרות עדיפות עלינו שהם נבחרות חזקות.
חן עזרא זומן לנבחרת, שמעתי והבנתי שגם ראדי וטל בן חיים בתוכניות למשחקים הקרובים..... מה קרה? שהששייכות למכבי חיפה (או למכבי ת"א או להפועל ת"א) אז קל יותר להזמין? לא ראיתי שעזרא הפיל מישהו מהרגליים בדרבי החיפאי. בנתניה הוא היה מועמד?
תגובה של נציג האוהדים בהנהלה ובעל תפקיד במחלקת הנוער במכבי נתניה בפורום של האתר הרשמי: בתחילת העונה שמאמן הנבחרת זימן את שמואל שיימן(בלי שראה אותו)ל2 משחקי אימון,קראתי באחד הבלוגים שכל המזומנים הם שחקנים של סוכנים שזקוקים לקבוצות חדשות וזה הזכיר לי שמועה מסוף האלף הקודם על כתבת ספורט דרומית שנהנתה מהביצועים של מאמן מקבוצה מובילה בדרום וכך היא קיבלה אינפורמציה בזמן אמתי...אגב,אותו מאמן מדובר זכה שנה לאחר מכן באליפות בקבוצה צפונית(וזו לא היתה האליפות האחרונה בחייו) ואותה כתבת הפכה את הרכילות לאידיאולוגיה והשמועה אומרת שהיא וכתבותיה מצליחות לא רע על פי דרכה. הסיבה המרכזית שבגללה העדפתי את לואיס פרננדז על פני כל המאמנים הישראלים זו היושרה המקצועית. מה אלי גוטמן קלט מהשניים במחזור בודד בגביע הטוטו שהוא לא קלט במשך כל העונה שעברה? ואילו שחקנים מרכזיים נופו מהסגל שהשניים האלה, לכאורה, מתייעדים להחליף את מקומם? איכס.
האמת ש..כן, וטבעי שזה יהיה ככה. ונניח וחן עזרא היה ראוי להיות מוזמן לסגל עוד בעונה שעברה וגוטמן טעה - אז עדיף שלא יתקן את הטעות ושעזרא לא היה מוזמן בכלל? לואיס פרננדז לא עשה שום דבר מועיל לכדורגל הישראלי. לא רק שגוטמן מונה מייד אחרי קדנצייה פנטסטית בהפועל ת"א בניגוד לפרננדז שכמה שנים היה מרכז הבינוניות בתור מאמן - אצל גוטמן לא נראה במשחק מכריע את אלרואי כהן מגן ימני ובמשחקים נוספים את ידין או אלמוג כהן בלמים. אבל העיקר געגועים ללואיס. גם בנבחרת יש מעמדות, אין מה לעשות. יוסי בניון יהיה חלק מהנבחרת גם על רגל אחת(חס וחלילה) ואני לא חושב שלמישהו יש בעייה עם זה. שחקנים כמו שכטר או בעיקר ורמוט אולי זוכים קצת 'לחסד נעורים' מהתקופה בהפועל, אבל לא בטוח שיש באמת חלופות אחרות, כנ"ל לגבי ידין. כל מקרה לגופו.
אין לי בעיה עם אף שם מהסגל שזומן מלבד אחד: אביחי ידין. איך שחקן שלא עשה מחנה אימונים, לא שיחק דקה אחת כבר הרבה זמן גם לא בחוף הים, והוא מוזמן לנבחרת? אצל גוטמן זה עובר חלק, אבל אם חלילה פרננדס היה עושה את זה? שומו שמיים, היו שוחטים אותו חי ולפניי שאתם שואלים "מי במקומו" אז אני אגיד חד משמעית: כל אחד שמשחק ועשה מחנה אימונים עדיף על אחד שמגרבץ כל היום והכושר היחיד שהוא עשה זה לזגזג אחת מהליהמן ברדרס
אני מסכים שזה תמוהה, אבל אביחי ידין הוא שחקן באנקר של גוטמן עוד מימייו מהפועל, ובלי שום קשר לדעתי אביחי ידין אחד הקשרים האחורים הטובים בארץ אם לא הטוב ביותר, וזה שהפועל קבוצה מפגרת לא אמור לפגוע בו בנבחרת. אני אישית לא מבין למה ממשיכים להתעלם מאלירן עטר, איך בן שהר סהר או לא יודע מה מוזמן, ואלירן עטר המצויין לא.
מה זאת אומרת זה לא אמור לפגוע לו בנבחרת? לבן אדם אין כושר משחק לחצי שעה אז בגלל שלפני שנתיים הוא היה באנקר בעונה של גוטמן אז הוא צריך לשחק? זה לא שהוא במועדון מסודר ורק נמצא בחודשיים האחרונים בתקופה לא טובה. הוא לא עשה שום הכנה, שום משחק אימון, כלום. ולגבי עטר? טוב מאוד שהוא לא בנבחרת. שיילמד קודם איך אמור להתנהג שחקן כדורגל מקצוען. כל שני וחמישי הוא מלכלך ורב עם שחקנים אחרים במכבי. איך אמר שלמה? "לעטר יש מוח דליל מאוד".
מה הקשר בין טיבי ומורי לטוטו ובלילי אלוהים יודע.. ובאמת הזוי שידין בנבחרת. די עם הקומבינות! נבחרת "לא מייצגים את ישראל" ישראל
כי שלושתם לא משחקים כדורגל וגם השלושה שהבאתי לא משחקים כדורגל אם ידין טיבי ומורי יכולים להיות בנבחרת גם לטוטו בלילי וסולליך מגיע או בקיצור, בדיחה.
אז גם לי מגיע. לא הבנתי מה אתה רוצה. יש מאמן, הוא קובע איזה שחקנים להזמין, הוא לא צריך לתת דין וחשבון לאף אחד על הבחירות שלו.
כן גם לך מגיע. כשגוטמן מאמן אז הכל מותר לו שהקודם הצרפתי שאהב למצוץ סוכריות זימן את מי שהוא רוצה עשו בו לינץ. הזימונים שלו הם בדיחה, הוא עושה את הנבחרת הפועל ת"א מחוזקת איכס, שיקבלו בראש בכל משחק נבחרת מגעילה.
גם כשהצרפתי זימן את מי שהוא זימן אמרתי את אותו דבר. בקיצור הבעיה שלך זה שאתה לא קובע את ההרכב של הנבחרת. גוטמן מזמן חבורת שחקנים שיודעת לשחק ביחד ומבינה את מה שהוא רוצה לעשות, אולי עדיף את אלמוג כהן שלא נותן למאמן שלו כבוד.