נבחרת ישראל: אלי גוטמן המאמן, יוסי אבוקסיס עוזרו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י לירן, ‏5/2/10.

1. Der Rotbart Member

ממש ליברלי; נדמה לי שיש איזו קבוצה בארץ שאפילו רשימת הדרישות האלו לא מספיקה לה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/6/12
  2. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

ובמקרה הוא גם אוהד שלה. מי יגיד לי אם לשיר או לא לשיר, להזיז או לא להזיז את השפתיים או אולי אפילו ידרשו ממני להתרגש עמוק בפנים כשהמנון מושמע. אני לא מכבד את ישראל אם אני לא שר את ההמנון? אנחנו עדיין מדינה חופשית ועד שלא יסגרו את כל המסודות בארץ ויכריזו על משטר חדש, אני מניח שעדיין יהיה מותר לכל אחד לפעול כאן במלוא הזכות לחופש ולחירות כיאה למדינה דמוקרטית. אני וידידי מוחמד מהפורום שווי זכויות (או לפחות אמורים להיות כאלו). ישיר, לא ישיר, לא מעניין אותי בשיט. זה לא העסק שלי בכלל. נכון גם לגבי חייהם הפרטיים של שחקני הכדורגל.

נערך לאחרונה ב: ‏4/6/12
  3. Don Joan Roman Member

יש קבוצה בארץ שלא דורשת שום דבר אלא נדרשת על ידי אי אילו אנשים לבצע דברים שלדעתה אין לה צורך בהם.
    לשאר אני לא אגיב כי אתם מושכים אותי לכיוונים שבאמת אין לי רצון להיכנס אליהם, אני מכבד את בני המגזר כאן בפורום. ומאחל להם כל טוב.
    נ.ב אני אוהד אותה והכי גאה בעולם להניף את הצעיף שלה בכל מקום שבו דרכתי בעבר דורך בו בהווה ואדרוך בו בעתיד.

4. Der Rotbart Member

ברור, גם לאיזו מדינה באירופה לא היה צורך ביהודים שלה. איפה כתוב שכל מדינה חייבת שיהיו בה יהודים?

את בני המגזר צריך לכבד בעולם האמיתי, ולא (רק) בפורום.

5. Don Joan Roman Member

טוב שאתה משוווה בין קבוצת כדורגל לבין השואה בהחלט בהשוואה מדוייקת.
    ומאיפה לך שאני לא מכבד בני מגזר בעולם הערבי? זה שאני חושב שאי שירת ההמנון זה אקט לא מכובד שלא מכבד את הנבחרת והמדינה לא אומר חצי דבר על התנהגותי כלפיי בני המגזר.

6. oranfu Member

אני יהודי,ולא תמיד כשמתנגד ההימנון (טקסים) אני שר אותו.
    זה אומר שאני לא מכבד?
    בד"כ פשוט לא בא לי לשיר..

7. Der Rotbart Member

מה שנגמר בשואה התחיל בדיוק בחנויות מכולת, קבוצות כדורגל, אוניברסיטאות וכדומה. וגם בישראל של 2012 - כידוע לכולנו - נידוי האזרחים הערבים והדה-לגיטימציה שלהם הם לא נחלתה הבלעדית של בית"ר ירושלים. מהבחינה הזאת אין צורך להטפל דווקא לבית"ר, היא בסך הכל עושה מה שרבים מאוד מאמינים בו אבל לא מעיזים להגיד בקול רם (אם כי צריך להודות שלאחרונה גם זה כבר לא כל כך מדויק). וכל זה - כפי שאומרים אצלנו - לתפארת מדינת ישראל.

מצטער; חשבתי שלזה התכוונת שכתבת שאתה מכבד את בני המגזר כאן בפורום. עם זאת לקוות שיעברו את הגבול למדינות אחרות או לאחל להם שיפסיקו להתעסק בחומרי נפץ הם לא אינדיקציות לכבוד רב אלא יותר לתפיסות שנזכרו לעיל.

8. Don Joan Roman Member

כשאתה בא ונמצא בענף ספורט/משלחת/פגישה שבה אתה מייצג את המדינה שבה אתה חי ואתה לא שר את ההמנון זה לדעתי חוסר כבוד, אני לא מצפה מכולם לעמוד דום כשההמנון מתנגן ולשיר אותו בעוצמה בכל הכוח שבלב כמו שאני עושה, אני מצפה שיעשו את המינימום וישירו אותו כשהמדינה שולחת אותם לייצג אותה.

מה שהיה בשואה זה דבר אחד ולכבד את המדינה שאתה חי בה וכשאתה מייצג אותה לשיר את ההמנון שלה זה דבר אחר.

9. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אני לא יודע מה אתה רוצה ומאיפה הלאומנות הזאת צמחה (בעצם אני כן יודע, אבל זה לא לדיון בפורום הנוכחי), אך זה תיזמון נהדר של ממש כי אנחנו לקראת אליפות אירופה לאומות בכדורגל ושם אני מציע לך להסתכל על השחקנים בזמן ניגון ההימנונים. בערך חצי משחקנים של כל נבחרת לא שרים או מזיזים שפתיים למילות ההימנון. משום מה זה לא עלה כנושא על סדר היום בשום מקום חוץ מאצלנו (וגם אז, אותם יצורים שהעלו את זה לסדר היום בפוליטיקה הישראלית, מאוד מהר הבינו שאין להם מה לעשות בעניין וחזרו לחורים מהם הגיעו).

נערך לאחרונה ב: ‏5/6/12
  10. skyday20 Member

נגמרו המתנות והמחמאות הלא אמיתיות בדירוג FIFA.
    ישראל עפה 23 מקומות למטה בדירוג עד למקום ה81.
    הנבחרת של ירדן עקפה אותנו וטרינידד וטובגו מאחורינו.
    http://www.fifa.com/worldranking/rankingta...d=twitter_share

נערך לאחרונה ב: ‏6/6/12
  11. Milevskiy Member

כולנו יודעים שהדירוג של FIFA לרוב הוא בדיחה אבל מקום 81 זה באמת שפל חדש, בכל מקרה שני ניצחונות במוקדמות ונעלה בחזרה לאזור השישים או החמישים.

12. WellNeverDie Member

הדירוג החשוב באמת הוא זה שלפני ההגרלה לקראת היורו ב-2016. תוצאות טובות במוקדמות ויהיה בסדר.

13. alexshw Member

עקרונית אפשר לשחק את כל משחקי הידידות מול קבוצות כמו מלטה ולוכסמבורג ולהיות בעשיריה הראשונה בדירוג הזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    לפחות הפעם זה משקף יותר את מצב העניינים.

14. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

גם זה גבוה מידי.
    לא יותר ממקום 115.

15. Igi Member

לוזון יכול לרשום עוד שיא שנשבר תחת כהונתו בכדורגל הישראלי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx