נבחרת ישראל: אלי גוטמן המאמן, יוסי אבוקסיס עוזרו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by לירן, Feb 5, 2010.

1. Blanco 7 Member

סך הכל ישראל משחקת סביר+. לא ציפיתי לראות את הנבחרת תוקפת את השער של נוייר, אבל השחקנים מניעים כדור יפה, לא פעם היו איזה 20 מסירות ברצף בלי הפרעה של הגרמנים וזה דבר חיובי לראות. השער היה בלתי נמנע כי בשלב מסויים כשאתה משחק רק במרכז השדה עם נסיונות לכדורים ארוכים קדימה, הנבחרת השנייה תוקפה (לצערנו לנבחרת השנייה יש חלוץ שכבש העונה 12 בליגת האלופות). במחצית השנייה אני אשמח לראות את ליאור רפאלוב משתלב במשחק במקומו של זהבי שלא היה בשיאו היום, גם גיל ורמוט יכול להיכנס ולתרום קצת במקומו של מאור מליקסון שמנסה, אך ללא הצלחה עד עתה.

2. Milevskiy Member

קצת מעצבן האמת לראות את סהר מועדף על פני חמד, אני מקווה שגוטמן יהיה יותר אובייקטיבי בהמשך.

3. Nitay a Member

בן סהר לא צריך להיות בסגל בכלל!
    יש חלוצים טובים ממנו

4. חראראדו יוסרטה Member

יש יותר מ15 חלוצים ישראלים שיותר טובים מבן סהר
    ביזיון שהוא בסגל הנבחרת

5. Don Joan Roman Member

נבחרת "הפועל של הדאבל" ישראל, אבל האמת שזה היה צפוי שלפחות בהתחלה הוא ייתן קרדיט לשחקנים שהוא מכיר הכי טוב, אני רק מקווה שבעתיד הוא יחשוב קצת יותר בהיגיון בנוגע לזימונים ולהרכבים.

6. אלי מתחן Member

שאתה רוצה להכניס שיטת משחק בנבחרת, אתה חייב לבנות אותה סביב שחקנים שמכירים את השיטה. אין לו באמת זמן לקחת 11 שחקנים שלא שיחקו ביחד מעולם וללמד אותם לשחק ביחד. זכותו המלאה של גוטמן לבחור את השחקנים שלדעתו יתאימו הכי טוב למה שהוא מתכנן.

7. Don Joan Roman Member

יש בזה משהו, הלוואי שהוא יצליח לעשות משהו עם הנבחרת.

8. Igi Member

לדעתי הוא צריך לבנות את המערך שלו לפי השחקנים הכי טובים לא להתאים את השחקנים הפחות טובים למערך שלו, בשביל זה מינו אותו להיות מאמן נבחרת ולא מאמן קבוצה והשכר הוא בהתאם. להרכיב את סהר במקומו של חמד זה לא משהו שהוא הגיוני, חמד עולה עליו בכל תפקיד בהתקפה וגם בכושר יותר טוב.

9. אלי מתחן Member

זה לא מנג'ר, ליכולת של השחקנים יש קשר ישיר למערך, כמו גם לתיאום שלהם.

10. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

טל בן חיים פשוט היה בושה אתמול
    אני לא יודע אם הוא פשוט מעבר לשיא או שזה רק העובדה שהוא כבר שנתיים לא משחק כדורגל בצורה מסודרת אבל כיום פשוט אין לו מקום בסגל
    כל בלם בינוני מהליג בארץ שמשחק בצורה סדירה עדיף עליו בהרבה

11. שגיא Member

למרות יכולתו הירודה אני עדיין לא חושב שיש לנו בלמים מספיק טובים בארץ. יש בעיה חמורה. אין ספק שבין חיים איבד הרבה מיכולותו בשנתיים האחרונות. הבעיה שאין פה תחליפים.

12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

שגיא - אני לא מסכים עם הקביעה ש'אין לנו תחליפים', כי לטל בן חיים שאנחנו רואים בשנתיים האחרונות לא קשה לייצר תחליפים. הוא נראה כמו הצל של השחקן שהיה מלפני כמה שנים. הדרך בה נפל מהרגליים מול דיוויד גומז מצביעה על כך שהוא איבד את החדות במשחק שלו ושחקן כזה לא יכול לעזור לנבחרת בשום צורה.

13. riquelme1 Member

מסכים, אני מסכים שטל בן חיים בכושר נוראי, פשוט היה נוראי לראות את הגרמנים משחקים לנו ברחבה וטל בן חיים מלווה את השחקנים, כמו שעשה בגול של גומז שבמקום ללכת על הכדור הוא נתן לבעוט בלי שום לחץ ברחבה, על טיבי שדווקא היה לא רע אין לי תלונות.

אין ספק שגוטמן צריך למצוא תחליפים להגנה, טל בן חיים לא משחק זה בעיה, אני גם לא רואה כרגע תחליף אבל חייב לעשות הכל בשביל למצוא.

להפסיד 2-0 לגרמניה בגרמניה ה לא בושה, גרמניה מפרקת על בסיס קבוע כמעט כל נבחרת, כולל 3-0 על הולנד לפני חודשיים.

היה לי קצת בעיה עם החילופים של גוטמן, כמו החילוף של בן סהר שאני לא מבין מה השחקן חסר האינטלגנציה הזה עושה שם, עבד עונה רעה באוקזר, וקשה להבין למה הא בנבחרת ועדן בן בסט אפילו לא בסגל למשחק אתמול שהוא בכושר טוב יותר, גם תומר חמד.

גם שכטר לא בכושר בכלל, אחרי העונה הקשה שעבר בגרמניה, ועם כבר לשחק עם חלוץ יחיד שאני מסכים שגוטמן עלה עם המער ךהזה נגד גרמניה אבל שכטר לבד מול כל ההגנה לא יכול לעשות יותר מדי, בטח ובטח שהוא לא בכושר בכלל, ובכלל שכטר טוב יותר שיש לידו חלוץ הוא לא חלוץ שטוב עם הגב לשער.

רואים דרך, אין ספק שיש עוד הרבה דברים לעבוד, אביחי ידין סוף סוף מקבל צ'אנס בנבחרת אחרי שפרננדס לא ספר אותו, ולדעתי הוא היה אולי המצטיין אתמול.

14. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

לתת לו דקות, בכושרו הלקוי, זה וידוא הריגה.

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אהבתי את מה שוורמוט אמר: "גרמניה לא ברמה שלנו." זה נכון, אבל גם רוסיה ופורטוגל לא...