כל דור השחקנים שלנו הוא חלש עד בינוני, כולל יוסי בניון, ששיאו כבר מזמן מאחוריו ויעשו לי טובה כל אלה שיגידו לי שזהבי משחק באיטליה ויוסי בארסנל ושיש לנו מאה ליגיונרים, זה דווקא מוכיח עד כמה אנחנו בינוניים כי היחידים שאיכשהוא משחקים עושים את זה בקבוצות מאוד בי בינוניות, כולל נאתכו.
עצם העובדה ששכטר, זהבי ושיימן שלא משחקים ולגבי האחרון הוא לא ראה אותו מעולם מוזמנים אומר הכל - די למינויי הפוליטיקה האלה!
בכל זאת יש כאן שחקנים שכן הצליחו לעשות קמפיינים אירופים לא רעים במועדונים הישראלים. אבל אם אני לוקח את העמדות החלשות במיוחד כיום, זה המגנים והשוער.
בניון כל כך חלש הוא כבר לא מסוגל לעבור שחקן כל עוד הוא ובן חיים הבלוף בנבחרת אין מה לצפות מכלום אה ובן סהר מה שחקן כזה חלש עושה בנבחרת? ביזיון
תלוי מה אתה מגדיר בלוף? אם אתה חושב שאנחנו מדינה שצריכים מדי קמפיין לעלות לטורניר גדול אז אנחנו בלוף. אם אנחנו מדינה עם שחקנים נחמדים שינסו בכל פעם להפתיע נבחרות יותר גדולות ממנה אז אולי עוד נוכל להנות קצת מהנבחרת. הציפיות הבלתי הגיוניות בארץ זועקים לשמיים. לא מספיק שהאדון לוזון חושב שאנחנו אימפריה, הרחוב כנראה מאמין שיש לנו סיכוי מול רוסיה ופורטוגל. לדעתי אנחנו כמדינה כפרט ויהודים ככלל באמת הרבה יותר טובים אם אנחנו נכנסים לקרב קטנים ויוצאים ממנו גדולים... כולם שמעורבים בנבחרת צריכים פשוט להוריד פרופיל. אפשר בקלות בתקשורת להודות בזה שיש בבית שלנו שתי נבחרות שהם פשוט יותר טובים. השחקנים בעצמם יכולים להאמין שהם אלופי העולם הבא, אבל את זה הם צריכים להשאיר בחדר ההלבשה. ברגע שהם מתנהגים כאילו אנחנו נבחרת עם סיכויים די שווים אז חבל על הזמן. אמונה וציפייה לדעתי שני דברים שונים.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx כבר אמרתי כאן כמה פעמים: יש הבדל בין לבוא ולעלות למגרש ולתת הכל, לבין להסתובב ברחוב עם דעה רווחת כאילו רק אנחנו מתמודדים עם פורטוגל ורוסיה על המקום למונדיאל. לא! ממש לא! רוסיה ופורטוגל טובות לפחות ב-2 דרגות משאר הבית וזו האמת. ומי שחושב שיילך לנו קל מול צפון אירלנד, שיחשוב שוב. אנחנו צריכים לבוא ולעשות את המכסימום בלי יותר מדי דיבורים על מה רוסיה ופורטוגל עשו כי אנחנו בכלל לא בקלאסה שלהם. צריך לנצח את המשחקים שעל הנייר אנחנו פייבוריטים ו/או שווים ליריבות ומול שתי הפייבוריטיות פשוט לבוא קטנים ולנסות להפתיע וכמו ששי אמר, אין כל בושה לנסות להפתיע נבחרת שהיא יותר טובה ממך. שורה תחתונה, אנחנו מ-1999 לא הצלחנו לנצח נבחרת שהתמודדה איתנו על העלייה ודור השחקנים שלנו רק הולך ונהיה גרוע יותר. מקום 3-4 בבית זה הדירוג האידיאלי ועל זה צריך לדבר. אם בדרך נצליח להפתיע את הגדולות, רק נוכל להרוויח במקום לחשוב שכבר עכשיו אנחנו מתמודדים מול פורטוגל ורוסיה.
א. אני מדבר נטו על טל בן חיים שהוא בלם ששיאו מאחוריו ונמצא בירידה תלולה ומתמדת. ב. אני הראשון שאומר שאנחנו נבחרת בינונית ומטה ושלא צריכות להיות לנו מחשבות שאנחנו בכלל קרובים לרמה של נבחרות הדרג השני כמו יוון וקרואטיה ובטח באלו שקרובות יותר לדרג הראשון כמו פורטוגל ורוסיה, אני מבחינתי הדבר היחידי שאני רוצה מנבחרת ישראל זה לחימה וניסיון לשחק כדורגל מול הקבוצות שנחשבות ברמה שלנו/מעט נחותות מאיתנו, שום דבר מעבר, בטח לא מצפה לעלות לטורניר גדול כי זה תלוי הרבה יותר ביריבותינו מאשר בנו. ג. מצאת לך מי שיוריד את הראש ואת רמת הציפיות, זה הדבר היחיד שעוד משאיר את היו"ר שלך בתפקיד שלו בהתאבדות לכדורגל.
גוטמן חייב להוציא את זהבי, הוא פשוט איום ונורא, כל כדור שהוא מקבל הוא מאבד, איטי להחריד ופשוט בכושר רע. גם מליקסון המנופח צריך לצאת במקום רפאלוב.