ההודעה הזו עומדת בעינה עוד מאתמול. על כל פנים, בהתחשב בעובדה שאף לא כלי תקשורת אחד (לרבות אתרי האינטרנט של שתי ההתאחדויות) דיווח על כך, עושה רושם שמדובר בטעות של אופ"א.
סתם שאלה, למה משחק ידידות של הנבחרת, בערב חג, עובר בכזה שקט? פעם היו עושים מזה סקנדל, והאמת שקצת בצדק במיוחד שמדובר רק במשחק ידידות.
מישהו בכלל ראה את המשחק? נראה לי שכולם היו עסוקים בצפייה בנבחרות השונות המתכוננות לאירופה. אני אישית קיוויתי שהמשחק לא ייערך בשעה שהולנד עמדה על המגרש, אבל לצערי זה לא קרה.
למען האמת, דווקא מצאתי את הפנאי לצפות בהתמודדות - אך היא לא הביאה עמה כל בשורה ששווה "לכתוב עליה הביתה" (בהנחה שאיש לא יופתע מכך שהנבחרת ספגה ממצב נייח בתוספת הזמן).
לא יודע איך הצלחתי לראות את זה 90 דקות(טוב אני כן יודע, אריאל הרוש), הגענו למצב אחד ב90 דקות נגד צ'כיה ב'
משחק סביר. מליקסון עם מהלך מעולה בגול ועוד מצב מצויין שהכין לדמארי, לא היה גדול אבל יחסית לכל השאר היה הכי אפקטיבי. נאתכו גם ממשיך את היכולת הטובה. שמואל שיימן הפתעה נעימה. בטח יותר טוב ממה שיש בארץ.
+1. יציאה טיפשית וחסרת אחריות, הוא היה צריך להשאר על הרגליים. משחק לא גדול, גוטמן עדיין לא גיבש הרכב, מליקסון היה רחוק מלהיות גדול למרות הבישול, הוא צריך לדעת לשחרר את הכדור הרבה יותר מהר, והגיע הזמן להפסיק את ההייפ סביבו, הוא עבר עונה בינונית מאוד בויסלה, עם לא מעט פציעות אבל גם ששיחק לא היה משהו. זהבי בכושר לא טוב, ואישי תאני מעדיף את ידין ביחד עם נאתכו כמו בימי הדאבל. יהיה בסדר.
ראיתי את ה-20 דקות האחרונות ולפי מה שראיתי, הגיע לנו להפסיד. לא יודע איך שיחקנו ביתר המשחק, אבל ב-20 דקות שאני ראיתי, הנבחרת לא עברה את החצי ואפילו לא ניסתה לפתח משחק כדורגל.
תקנו אותי אם אני טועה אבל גם לויטה הוזמן לסגל הנבחרת לא? לדעתי הוא עדיף בהרבה על הרוש, שמראה בכל פעם שהוא עם חוסר ריכוז מצליח לעשות את הטעות התורנית. חשוב לציין שבכדור העומק מי שהרס את קו הנבדל היה שיימן ולא שפונגין כמו שאמרו בשידור. ייצטרכו לעבוד על זה אין ברירה. לצ'כים הגיע לנצח, גם בלי הגול בדקה האחרונה של המשחק, הם בעטו עוד 3 פעמים לקורה של הרוש.
טוב שיש שעיר לעזאזל להאשים אותו בהפסד. כאילו שהנבחרת עשתה משהו, הרוש בהופעת בכורה לא משהו זה נכון אבל הוא לא היה אשם בשערים שהוא ספג, גם הפנדל זה יותר באשמת שובר קו הנבדל, אני לא מכיר אף שוער אחר שלא היה יוצא וכשבארוש מולך הוא גם יודע לסחוט את הפנדל, תמיד הוא היה כזה ואם כבר מישהו צריך להחליף את אריאל זה בטח לא לויטה אלא עמוס.