נבחרת ישראל: אלי גוטמן המאמן, יוסי אבוקסיס עוזרו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י לירן, ‏5/2/10.

1. סטפן שאלוי Member

פיפ"א אישרה לחלוץ הדרוזי לשחק בנבחרת בלי אזרחות בהחלטה חריגה של התאחדות הכדורגל העולמית נקבע כי וויאם עמאשה יוכל ללבוש את המדים הלאומיים. לוזון: "שמחים שהצלחנו להשיג את האישור"

כל הכבוד לאבי לוזון. אכן חיזוק משמעותי לנבחרת. ועכשיו רק חסרות לנו התגובות של הבבונים הגזענים שמסתובבים כאן בפורום.

2. alexshw Member

לא חושב שכאן בפורום יש בבונים, אבל אפרופו גזענות, הנה סיבה למה לא לארח בטדי.

נערך לאחרונה ב: ‏30/11/11
  3. סטפן שאלוי Member

קלעת לדעתי: אותם בבונים-גזענים שמקללים שחומי עור, ערבים, דרוזים, ומה לא, נפוצים מאוד בתור ארגון פשיסטי-קרימינלי ששמו "לה-פמיליה", ושקורנבלוף השתמש בו כדי להשיג את הג'וב המפנק שלו בבית"ר. פעם הוא משחק אותה שהוא נגדם, אבל מאחורי הגב הוא מלקק להם, ומשתמש בהם בצורה צינית. ראינו איך הוא מפחד להחתים שחקן ערבי טוב בבית"ר.

4. riquelme1 Member

חיזוק טוב, אבל חלוצים באמת שיש לנו בשפע, ולמאמן הבא יהיה כאב ראש רציני.

שכטר, ברדה, דמארי, חמד, דודו ביטון, בן סהר, תמוז, קולאטי וכו'.

5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

ביזיון!

באמת שעם זה שערבים/מוסלמים משחקים בנבחרת אין לי כל כך בעיה, אבל הם לפחות מחזיקים באזרחות ישראלית וחלק מהם גם היו בצבא כמו נאתכו למשל, אבל עמאשה? הוא אפילו לא אזרח ולא רוצה להיות!

טפי על אבי לוזון ועל כל ההתאחדות הזאת, יאללה רונאלדו וארשבין תנו להם בראש!

6. riquelme1 Member

הנה עוד אחד מהאלה שסטפן שאלוי הזכיר. אתה פשוט גזען דוחה, בכל העולם מאזרחים שחקנים, עמאשה כל חייו שיחק בישראל, גדל ונולד בישראל, אז מה הקשר עכשיו צבא?

יש גם שחקנים ישראלים שלא עשו צבא, זה לא סיבה לא לזמן אותם לנבחרת.

שאפו ענק ללוזון, בוז גדול לאנשים כמוך.

7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אידיוט, אמרתי שיש לי בעיה עם ערבים? תקרא שוב את ההודעה שלי ותבין שיש לי בעיה עם עמאשה ספציפית, או שוויאם עמאשה זה גזע ולא סיפרו לי.

ומה הקשר שהוא חי וגדל בישראל? נבחרת ישראל מייצגת את אזרחי ישראל, ועמאשה הוא לא אזרח וגם לא רוצה, אז למה שהוא יהיה חלק בנבחרת שלי? זה כמו שתיקח עכשיו שחקן פלסטיני, שהרי חי וגר בשטח של מדינת ישראל(גם אם חלקית) ותצרף אותו לנבחרת.

8. alexshw Member

אתה היית רוצה להיות מנודה ביחד עם משפחתך מהסביבה הקרובה אליך, רק בשביל נייר?
    עמאשה יותר ישראלי מכמה וכמה ישראלים.

9. EO11 בפה אליל היכל התהילה

רק בשביל נייר? אין ספק שעמאשה יותר ישראלי ממך, אם בשבילך להיות אזרח מדינת ישראל מסוכם ב"סתם נייר".

10. alexshw Member

לצורך העניין יש לכמה מחבלים ערבים תעודות זהות, SO?
    אינך מבין שאין לו אפשרות לקבל תעודת זהות. אתה סתם עקשן.

11. EO11 בפה אליל היכל התהילה

נו אז יש כמה מחבלים, אם היו עושים סלקציה לפי נאמנות למדינה אז היו צועקים גזענות.

אני מבין את הסיטואציה של עמאשה לא פחות טוב ממך, אבל מבחינתי לבן אדם שהמשפחה שלו וגם הוא עצמו לא מכירים בשילטון עם השטח שהם יושבים בו ויותר מזה, אפילו אחד מהם הפך להיות מחבל ושוחרר/ישוחרר בעסקת שליט, אין מקום בנבחרת ישראל, ואני חושב שאפילו עם זה צריכה להיות לו בעיה עם המשפחה שלו אז לכו תדעו אם הוא יסכים לשחק בכלל.

אני מבין את המצב של עמאשה ואני גם לא מאשים אותו כל כך, אבל אין לו מקום בנבחרת.

וסתם בשביל להבהיר משהו - אני כן ימני בדעה שלי כמו רוב אוהדי בית"ר, אבל אני לא שונא את כל הערבים ואני לא גזען, אני שונא רק את מי שרוצה בהשמדת עם ישראל ומדינת ישראל.

12. סטפן שאלוי Member

נו אלכס, מה אתה אומר על הבבון-גזען הראשון שהפסיק להתגרד על העץ והגיע? החברים שלו עדיין אוכלים בננות.

כל שחקן ערבי מפריע להם, גם כל אתיופי ואשכנזי.

13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

כן, רק עלי תגיד שאני שונא אשכנזים ואתיופים, שבמקרה בין החברים שלי יש כאלה והרבה.

בד"כ אני לא נוטה להתייחס אליך, אבל אתה עובר את הגבול פה, אתה יכול להגיד עלי בבון או מטומטם או מה שאתה רוצה אין לי בעיה עם זה(כי אתה רק מחפש צומי במילא), אבל להגיד שאני גזען כלפי אשכנזים ושחורים?

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאד צר לי שהדיון הפך להיות פוליטי, אבל זה היה צפוי. אור, אם עמאשה ילבש את המדים הלאומיים שלנו הוא יגרום להרבה כעס לאנשים שאולי כרגע עוד אוהבים אותו. אל תשכח מאיזה אזור הוא ועד כמה המצב שם מסובך.
    כמו בכל דבר, יש לסיפור הזה שני צדדים. אני מבין את הטענות שלך אור, אבל לדעתי יש בהזמנה יותר דברים חיוביים מאשר שליליים. כמו שאלכס אמר, יש מספיק ערבי ישראל שאולי היו עדיף אם יעזבו את ישראל כמו שיש גם ישראלים יהודים שלא מוסיפים הרבה כבוד למדינה שלנו.

פשוט צריך למצוא בכל דבר את הדברים החיוביים...עמאשה יוסיף לנו איכות לנבחרת ואם הוא רוצה לשחק במדים הלאומים אז הוא בשבילי ישראלי לכל דבר.

דבר אחר. אני כל כך רוצה שטדי יארח את משחקי הנבחרת, דווקא בגלל שבשביל ישראל זו תהיה הצהרה מאד חשובה, אבל האנשים שלא רוצים ערבים בנבחרת גורמים עם התנהגותם נזק אדיר למדינה שהם כאילו כל כך אוהבים. כל כך חבל לי שנכנעים לאנשים שעדיף שלא יגיעו למשחקי הנבחרת. בעיניי זה יהיה ניצחון גדול על שונאינו אם נשחק בטדי.

15. alexshw Member

אור, כי יושבים שם שייחים שנולדו תחת שלטון סורי וכידוע הדרוזים באופן עקרוני נאמנים לשלטון תחתו נולדו.
    זה כל העניין.