פרננדז ממשיך להוכיח שכל הקטע שלו זה לעשות מהנבחרת שלנו בדיחה. רק על הביזיון הזה שנקרא לואיס פרננדז לוזון חייב לעוף הביתה אתמול. ד"א איפה דודו ביטון? הוא בסגל בכלל? פשוט מבחיל לראות מה נהיה מהנבחרת הזאת.. בכל העולם נבחרת היא קבוצה שמורכבת בצורה מקצועית ואובייקטיבית מהשחקנים הכי טובים שיש לאותו לאום להציע, רק בישראל נבחרת זה מועדון מנויים סגור לפרוטקציונרים ול"ליגיונרים" המהוללים של אבי לוזון וליצן החצר הצרפתי שלו. במקום דודו ביטון אני כבר היום במשרד הפנים הפולני מנסה להוציא דרכון. לברוח כל עוד אפשר מהכדורגל הישראלי הרקוב הזה.. לפחות כל זמן שלוזון בתפקיד.
ניר ביטון. פרננדז הזוי, אבל לא עד כדי כך שהוא יפתח עם דודו ביטון בתור בלם. זה היה יכול להיות מוגזם אפילו בשבילו.
מצדי פרננדז יעלה לשחק עם 11 חלוצים, ברור שהליצן הזה יסיים היום את תפקידו בנבחרת. לשמחתי אתמול קראתי ב-ONE שגם לוזון כבר לא משוכנע שהוא מעוניין להמשיך קדנציה נוספת כך אולי נוכל לאט לאט לחזור לשפיות ומציאות נורמלית. הרעיון של ניר ביטון כבלם לא עד כדי כך קיצוני ומוזר. ביטון בחור גבוה וחסון והוא יכול בקלות לנווט את המשחק מאחור. אם הוא יצליח בזה זה כבר סיפור אחר, אבל אם ערוץ הספורט באמת צודק ובוזגלו עולה כמגן ימין אז פרננדז פשוט לוקה בשכלו... המשחק הזה לא מעניין אותי ולא צריך בכלל לעניין אותנו. בוא נשאיר את העצבים לקמפיין הבא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
פרננדז הוא אחלה ליצן: יעלה את הגרבצן-ספסל הבלגי שלא רואה דשא בתור מגן. אני בכלל מציע משהו יותר הזוי: שני שוערים. אחד קידמי, ואחד אחורי.
הלוואי והחבורת זבל של אבי לוזון תקבל היום חמישייה אבל שתפסיד 5-4 ושאת הרבעייה הישראלית יכבוש בוזגלו הילד הבלגי בשביל לראות מה תגיד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
כנראה שהידיעה על בוזגלו נכונה, גם YNET מפרסמת אותה... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4134065,00.html
זה לא כזה מפתיע, הוא שיחק גם עם אלרואי כהן מגן ימני בתחילת הקמפיין. שוב פרננדס ממשיך ב'פילוספיה' המדהימה שלו, שאני עולה עם 5 שחקנים אני עולה עם שתי שחקנים התקפיים בקווים. 5-3-2 נגד מלטה, 4 שחקנים שלא משחקים בעמדות שלהם, שהאפס הצרפתי הזה ילך הביתה ולא יחזור לעולם, מיליוני יורו הוא מקבל ימח שמו. גם בן סהר ותומר חמד הם לא החלוצים שצריכים לפתוח למשל, דודו ביטון שנמצא בכושר מטורף עדיף על שתיהם, ברדה גם, וגם שחקנים שלא נמצאים בסגל, אבל נמאס כבר להתעצבן על הליצן הזה.
בכל משחק הוא עולה עם שלושה בלמים ואחרי 20 דקות מבין שזה לא עובד ואחד מאותם "בלמים" חוזר לתפקיד המקורי שלו בקישור. אני לא מבין - אם בכל משחק הטקטיקה הזו נופלת אחרי רבע שעה - למה לפתוח במשחק הבא באותה הטקטיקה? למה לא להתחיל מראש עם 4 שחקני הגנה כמו כל קבוצה נורמלית בכדורגל האירופי? ומילא אם היו לנו בלמים שהם עילוי, אבל לדחוף קשרים בכוח לשחק במרכז ההגנה? נמאס מזה כבר. רק שייגמר.
נבחרת בדרג השלישי באירופה (בקושי), וכל המדינה ביום המשחק מתעסקת בכתבות ענק על הכישלון העצום של הנבחרת שסיימה במקום השלישי בבית שלה. אבל נכון, המאמן אשם שלשחקנים שלה רועדות הביצים כל משחק כבר 30 שנה.
קרייזי חמוד שלי: הסיכוי שבוזגלו יבקיע לשער מלטה, הוא בדיוק כמו הסיכוי שליונל מסי יבקיע גול-עצמי לשער ברצלונה. ואתה מוזמן להעביר את זה לדיון הציתותים החגיגי מומולדת של הפורום.
סתם שאלה, למה מעניין אתכם המשחק הזה? מה זה יתרום? םרננדס סיים את הקדנציה בהפסד ליוון, מבחינתי שישראל תפסיד היום, זה לא מעניין ובעיקר לא משנה...כך או כך הבעיה היא מתחילה קודם כל מהאיש שיושב למעלה אדון לוזון.