לא. הוא ממשיך לעשות עלינו ניסויים, כל משחק מגיע לו הקלף החדש וההזוי, זה אחד האנשים הכי הזויים ומפגרים שהיו כאן, לא יודע כבר עם לצחוק או לבכות. בקשר לראיון העלוב עם לוזון, שאלות כאלה רקובות וחודרניות, תשמעו את הראיון, אפילו אופריע יוצאת על ברקוביץ' שמביא ידיעות שיקריות.
היום שאחרי לוזון זה או שטרן חלובה שהוריד את צפרירים חולון לטימיון, או אבנר קופל שהוריד את בית"ר תל אביב לטימיון וכולכם יכולים לראות מה הוא עושה עכשיו לכדורסל הישראלי (מעבר לשיווק). אתם בטוחים שלא עדיף כבר את הטריפוליטאי שהוא מאסטר בקשרים ואוטוטו מתמנה לסגן נשיא אופ"א?
ממקורות יודעי דבר חזי מגן מחכה ליום שלוזון הולך ומתכוון להתמודד על ראשות ההתאחדות הלוואי וחזי מגן יהיה יו"ר, האדם השפוי היחיד במערכת ( עדיין חבר התאחדות גם לאחר עזיבת בני יהודה )
זה שתמך בפה מלא בקיצוץ* והואשם בהעלמת מס? ___________________________ * כמובן שלאנשים ולתקשורת יותר הפריעה הנוכחות של אבי לוזון מאשר נוכחות הקיצוץ, ולכן לא היה אכפת להם בכלל בתומכי הקיזוז אלא בעוד ניסיון להוציא את אבי לוזון בן זונה באור שלילי.
אותך לא מעניין גם שאבו מאזן יהיה ראש האתחדות. אבי לוזון ימשיך, וצריך להמשיך. אם כי חזי מגן הוא בהחלט יהיה יורש מצויין.
כי הוא מיקסם את מכירת הזכויות, ומליגה של 12 שהקבוצות מקבלות בה 4.5 מיליון שקל הוא הוביל לליגה של 16 שהקבוצות מקבלות 5.05 מיליון. כל אחת כמובן. כי הוא מנהל בכיר בבנק דיסקונט ועבור התאחדות ספורט צריך איש עסקים ממולח ומפולפל (ע"ע ה-NBA). כי הוא הביא לנו אירוח טורניר. כי בתקופתו יש תאוצה בבניית איצטדיונים. כי הוא מלך בקשרי אנושות והוא רקם לא מעט קשרים באופ"א שבראשם הקשר עם פלאטיני. כי הוא נלחם חזק מאוד נגד האלימות והגזענות על ידי קמפיינים ורק תשימו לב לירידה באירועים השליליים שמציינת הקרן החדשה לישראל (טפו עליהם). יש גם סיבות למה לא מן הסתם ואבי לוזון הוא לא מושלם, אבל הוא עדיף על האפשרויות האחרות שכרגע רצות חזק (חלובה וקופל).
כי בזכותו משחקים כדורגל על פני שלושה ימים וב40 מעלות חום באוגוסט, כי דואגים לצופים בבית יותר מלצופים במגרש. יש עוד הרבה אנשי עסקים בכירים במדינה. כל הכבוד. אין שום קשר בינו לבין בניית האצטדיונים, הוא כל הזמן מזכיר את זה כאילו יש להתאחדות איזשהו מעורבות בזה, זה נטו רשויות מקומיות וממשלה. הוא מלך בקשרי אנוש ולכן מנהלים את הכדורגל חבורה של אנשים בלי שום קשר לענף (שטרן חלובה, ברוך אופיר, אריאל שיימן וכו') איך הוא נלחם באלימות ובגזענות? אין ספק שהאופציות האחרות לא בהכרח יותר טובות, הפיתרון הוא לפרק את הגוף הזה לאלתר ולבנות מחדש בצורת ניהול נכונה כמו שנכתב בדו"ח סטרשנוב שמעלה אבק כבר כמה שנים טובות.
1. מי מת ב-40 מעלות? ומה הבעיה שתהייה פריסה של המשחקים ל-3 ימים כמו בכל הליגות באירופה? אם הכל היה נערך באותו יום אז היה לנו כמו בתחילת המילניום רק משחק אחד משודר. אתה רוצה ככה? זה לא רק אצלנו שהטלוויזיה גורמת לבעיות, גם פרגוסון וגם באיטליה יש אינסוף תלונות על זה. 2. יצחק תשובה רוצה להיות יושב ראש ההתאחדות? 3. אפשר בלי קלישאות על זה שלשטרן חלובה ואריאל שיימן אין קשר לענף? אחד היה בעליה של צפרירים חולון, השני של מכבי הרצליה. 4. אתה רציני שאתה לא רואה את כמות הקמפיינים שלו נגד אלימות וגזענות ואת כל הפעולות שלו עם התכנית של הבועטים את הגזענות והקרן החדשה לישראל, ובכלל אתה לא שם לב שיש ירידה במקרי האלימות? קחו תקראו את זה, על הנבחרת הצעירה שהובילה אותנו לאליפות אירופה דאז.
אז אני הייתי בשניים-שלושה משחקים של 40 מעלות חום, הצופים מתו מחום ומשיעמום של המשחק כי גם השחקנים מתו מחום. אנחנו לא אירופה ואין לנו מזג אוויר דומה. זה שהטלוויזיה גורמת לבעיות בכל העולם לא אומר שאנחנו צריכים לחקות אותה. אני שכחתי לציין שאפילו באנגליה שיאנית השידורי בתשלום מקפידים שסיכום המחזור ישודר בערוץ פתוח, ופה? שטרן חלובה מוטט את צפרירים חולון וזה היה לפני כמה וכמה שנים טובות, על ה"עשייה" של אריאל שיימן בהרצליה עדיף שלא להרחיב. בכל מקרה שניהם לא מייצגים ציבור של אוהדי כדורגל (עם כל הכבוד לשרופים של מכבי הרצליה) תוסיף גם את העובדה שלמכבי באר שבע יש פי 2 נציגים בהתאחדות ממכבי חיפה ועוד כל מיני שמות הזויים ותגיד לי אם אלה האנשים שאמורים לנהל את הכדורגל פה. יכול להיות שאתה צודק לגבי הירידה במקרי האלימות, את זה יהיה ניתן למדוד עוד כמה שנים מאחר שאלו לא מהלכים שמניבים תוצאות מיידיות. לי בכל מקרה חסרה אכיפה כלפי בעלי תפקידים (בעלי קבוצות, מאמנים) שמתנהגים בעצמם באלימות.
אפשר לדעת דבר אחד, אני שומע את שלמה שרף אתמול ב"יציע העיתונות" והבנאדם אין לו מושג...., למה הוא חושב שהכל זה מאמן?..., השחקנים שלנו הם שחקנים זבל, הם משחקים בקבוצות בינוניות ורובם, ורובם זה יותר מחצי שחקני ספסל, למעט נאתכו ואולי אלמוג כהן, איפה אנשים חושבים שהם נמצאים?...., אני פשוט לא יכול לשמוע את האידיוט הזה ( שלמה שרף) שעוד טוען בתכנית, שהוא עשה את השחקנים האלה ( ברקוביץ', רביבו וכל החבר'ה), למה נראה לו?..., הוא עוד לא הבין שהוא נפל על שנתון טוב ולא יותר מזה?...
שמעו בדיחה: 3 בלמים נגד מלטה, הנבחרת החלשה בבית, מאור בוזגלו מגן ימני(!), דני בונדר(מגן ימני)בלם, ניר ביטון(קשר בתפקידו), יפתח כבלם, תומר חמד חלוץ בתפקידו יפתח כקשר התקפי. שמישהו יקח את המחבל הזה מפה.