נבחרת ישראל: אלי גוטמן המאמן, יוסי אבוקסיס עוזרו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י לירן, ‏5/2/10.

1. Don Joan Roman Member

כי לאיווניר יש בדיוק באותו היום משחק עם הנבחרת הצעירה ואחריי המאמן הלאומי ומאמן האולמפית מגיע בסדר ההשפעה מאמן נבחרת הנוער.
    חוץ מזה שטוב שאלי יעמוד על הקווים פעם אחת רק בשביל שאני אוכל לצלם אותו עם האימונית של הנבחרת ובכך להשלים תמונות שלו על מדי שחקן במכלן ובית"R ובאימוניות של בית"ר, בני יהודה, כפ"ס, נבחרת הנוער והנבחרת הבוגרת.

ויוה אוחנה :aaa8:

נערך לאחרונה ב: ‏18/2/10
  2. דנידין Member

אוחנה באמת מלך. גם למי שזוכר כשחקן, היה עילוי רחבה ווינר שעדיין אין לו תחליף בכדורגל הישראלי. אני חושב שברקוביץ' מקנא בו עוד מאותה תקופה ולכן יצא דווקא עליו כאשר יכל לצאת על הרבה שחקני עבר שאמרו שהוא לא מתאים.

הכותרת במעריב: "תיאטרון נשר" :aaa021:

3. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

בקשר למאצ' אפ (לא יודע איך להגדיר את זה) בין ברקוביץ' לאוחנה, נסכם את זה במשפט, אף אחד מהשניים לא ראוי להיות מאמן הנבחרת, עם או בלי קיצורי דרך.

4. Alan Smith Member

ברקוביץ צריך לאמן את הנבחרת מסיבה האחת. מאמן טוב הוא לא. הצלחה - הוא לא יביא. שקט עיתונאי - הוא לא יביא. עם כל הכבוד לקומבינה בואן יש עוד מלא עיתונים חוץ מ one.
    אבל.. מאמן זר:
    אני אצפה במשחקים של נבחרת איטליה פשוט היא יותר טובה.
    הבאת מאמן זר מראה פקפוק מוחלט במאמנים הישראלים, יש מלא מאמנים ישראלים טובים. הבעיה העיקרית שהם לא עושים מספיק רעש ושקטים על הבאת מאמן הזר. אני לא מצפה שיקומו כמו ברקוביץ בחוסר טקט ויציעו את עצמם. אבל אני מצפה מינימום ממאמני כדורגל ישראלים וגם מהשחקים, להתעקש על מאמן ישראלי וזה אני לא רואה משום מה.
    בואו נחליף את המאמן, ואת כל ה11 שחקנים בשחקנים איטלקים ונתחיל לעודד את נבחרת איטליה, יאללה איטליה בהצלחהhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx.

יש מלא מאמנים יותר טובים מברקוביץ בארץ אבל הם משום מה שותקים ונותנים ללוזון ליצור קומבינתו באירופה ולקדם את מעמדו באירופה על חשבון הספורט הישראלי, למה למי זה טוב דונאדי? לנבחרת לא, לשחקנים - לא, לקשרים של לוזון -- זה מעולה.

ואם היו אומרים לי יש אופציה בין הידינק לברקוביץ, ברור שהייתי מעדיף את הידינק, אבל כל עוד האופציה היא מאמן כושל אירופאי שיקח את כל הכסף רק על מנת לקדם קשרים של לוזון זה ממש מסריח ואני מעדיף אפילו שיביאו סתם פלוני ישראלי. וברקוביץ קצת יותר מפלוני ישראלי לכן הוא עדיף.

5. Don Joan Roman Member

אין בניהם שום מאצ' אפ וברור ששניהם לא ראויים לאמן את הנבחרת, מה שציין דנידין זה בגלל הריב בניהם דרך אמצעי התקשורת.

6. N כמוני Member

יש בישראל מאמנים טובים. כרגע אני לא רואה מישהו שיכול להצליח עם הנבחרת. אחרי שלושת האליפויות של מכבי חיפה דיברו על רוני לוי כמאמן צעיר שיכול להצליח. מישהו רואה את זה היום קורה?
    עם את מולדת הכדורגל מדריך ב8 מ10 השנים האחרונות מאמן זר, אז גם אנחנו יכולים קצת להוריד מהגאווה שלנו ולתת למישהו מבחוץ לאמן את הנבחרת.

7. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

את אלי אוחנה אתם פוסלים כי הקריירה שלו כמאמן לא הייתה מוצלחת והוא לא הראה סיבה למנות אותו, אז למה ברקוביץ' לא יילך כמו אוחנה לאמן קבוצות? הוא פשוט מפחד מכישלון ויודע שבקבוצה שבה באמת צריך סדר ואירגון ולא משנה כמה שחקנים מוכשרים יש לך(קחו דוגמא את בית"ר של השנה) הוא ייכשל.
    למה עכשיו הוא רוצה? כי עכשיו בא לו והוא יודע שיש תחושת ייאוש ובלאגן והוא יכול לנצל את זה כדי להזדחל למשרה, הרי שמינו את גרנט וקשטן חיפשו את המאמנים הישראלים המצליחים ביותר והמנוסים ביותר כי הייתה עוד תקווה עכשיו גם מבית לא קשה במיוחד אנחנו יודעים שלא נעלה.

ההחלטה להעמיד את אוחנה על הקווים מול רומניה מצוינת, הרי ממילא אוחנה יהיה עוזר המאמן הישראלי שיצמד למאמן הזר.
    איווניר אולי אופציה טובה יותר(אם כי הוא גם די נכשל כמאמן קבוצה) אבל עדיף אותו כמאמן הנבחרת הצעירה.

8. eran levy Member

קשה לי מאוד להעריך את אוחנה כמאמן, אבל גם אם העולם ייחרב ויישארו שני מאמנים בלבד - אוחנה וברקוביץ' - אני בוחר באוחנה. די כבר עם ברקוביץ', איך בכלל מישהו מסוגל להחשיב אותו כמועמד רציני? בגלל שהוא החליט? אין מלים לתאר את הבושה שאפשר לחוש כשרואים איך הפופוליזם הנחות ביותר תופס כותרות ושובה אנשים במחשבות לא רציניות!

9. alexshw Member

דווקא איווניר הצליח בעבר בבית"ר ב"ש וגם הייתה לו עונה מצוינת בנצרת עילית, דלת האמצעים(הוא ירד ליגה רק כאשר הקבוצה מכרה את כל שחקניה המובילים).
    גם בנבחרת האולימפית הוא די מצליח.

10. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אפשר לומר שאוחנה הצליח שהעלה את בני יהודה ליגה והשאיר אותה ליגה עונה לאחר מכן בליגה לא קלה, וגם השאיר את הפועל כפ"ס ליגה וזה שנתן את הצ'אנס הראשון לכל הצעירים של בית"ר(ברוכיאן, יצחקי, ארבייטמן, מליקסון, בן-שושן, דנין) אבל זה לא כ"כ רציני כי אוחנה לא זכה בתואר וגם "ההצלחות" של איווניר לא רציניות ועם קבוצות שאחת מהם כבר לא קיימת והשניה בדרך לליגה א', בנבחרת הצעירה הוא עושה עבודה מצוינת וזאת גם הסיבה שאני חושב שהוא צריך להישאר שם.
    גוטמן, עטר, רוני לוי, אלישע לוי ואפילו שום השמן עשו הרבה יותר.

11. alexshw Member

אוחנה אימן בקבוצות יותר "בכירות" מאיווניר.
    אוחנה גם כשל עם נבחרת הנוער.
    אוחנה יותר טוב כפרשן.

12. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זה בדיוק כישלון בנבחרת הנוער? רק תוצאות חשובות בנוער? כמה משחקים של נבחרת הנוער את ראית מאז שאוחנה התמנה למאמן?
    בנוער הרבה יותר חשוב לראות איך השחקנים מתפתחים מאשר תוצאות, כמובן שגם לתוצאות יש חשיבות אבל לא יותר מאיך כל שחקן מתפתח.

13. alexshw Member

מי שמפתח שחקני נוער זה המועדונים ולא רק נבחרת.
    הנבחרת נותנת להם במה בינלאומית.

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

המועדונים מפתחים, והנבחרת נותנת להם הזדמנות להתנסות וללמוד גם ברמה אחרת ממה שהם יקבלו בארץ. זה לא אומר שהתוצאות חסרות משמעות, אבל הן רק חלק מהמשוואה.

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוחנה הוא הדמגוג מספר אחד בארץ וכל פעם שהוא מדבר על הנבחרת הוא רק מוכיח את זה...
    אני לא מתכוון אפילו לראות את המשחק שהוא יאמן ואני מקווה שנקבל 5:0.

וחוץ מזה מבחינת אימון אוחנה אחד המאמנים הגרועים והכושלים שיש לנו בליגה, הוריד את בני יהודה ליגה, הוריד את הפועל כפ"ס ליגה, נכשל עם נבחרת הנוער, (הפסיד לאזרבייג'ן 3:0 בבית!!!) לא הצליח לאיים על אליפות עם בית"ר ואם אני לא טועה הפסיד להפועל בגמר גביע פעמיים, ובואו נזכור גם שהוא אימן את מכבי פ"ת והקבוצה היתה מקום אחרון אחרי 7-8 מחזורים ואם הוא לא מתפטר היא גם היתה יורדת ליגה. עדיף היה לתת למשה סיני לאמן.

וחוץ מזה מי רוצה פה את ברקוביץ'?! אף אחד לא רוצה פה את ברקוביץ' חוץ מ-SEMPRE INTER, מבחינתינ אם ברקוביץ' רוצה להיות מועמד לגיטימי שייקח את עצמו עכשיו ויילך לאמן קבוצה עד לקמפיין של יורו 2016 ששם יהיו 24 קבוצות כי שם זה הסיכוי היחידי שלנו לעלות לטורניר, ואז אחרי שהוא יאמן שיבוא לנבחרת. או מצדי אפילו שאם הוא כל כך רוצה להיכשל קודם שיאמן קבוצות עד לקמפיין מונדיאל 2014 ואז יבוא לאמן את הנבחרת. כל עוד הוא לא אימן דקה, אני לא רוצה אותו אממן נבחרת עם כל הבאזז שהוא מביא, וכל עוד הוא לחא אימן דקה, הוא גם לא יהיה מאמן הנבחרת.

אם רוצים מועמד ישראלי יש כרגע שני מועמדים: אלישע לוי ואלי גוטמן. זהו. שהמזכירות תבחר ביניהם.