אמיר אתה מגן פה ללא סוף על אבי לוזון וטוען שהוא עשה דברים טובים למען הכדורגל הישראלי, אובכן באילו דברים טובים מדובר? מה הקיום של אליפות אירופה עד גיל 21? זאת פוליטיקה נטו ולא אתפלא אם בדבר נגועה שחיתות... ונגיד וזה דבר טוב שהוא עשה למען הכדורגל שלנו מה עם שאר הדברים החשובים והכל כך בוערים שגורמים לכדורגל שלנו להיראות כמו שהוא נראה? למה המתקנים של קבוצות הנוער בארץ נראים כמו שהם נראים? למה את הנבחרת מאמן אדם מגוחך שכזה? ויש עוד אינספור בעיות קשות שפוגעות בכדורגל שלנו אז מה בדיוק לוזון עושה ועשה כדי לשפר אותו?
הוא אולי מגן עליו, אבל אתה רושם עליו כאן דברי רפש וקורא לבן אדם עבריין בגלל כתבות שיקריות בעיתונות, כולך מושפע מכתבות שיקריות ומעבודה שהתקשורת לא מפסיקה להחפיש ולחפש את אבי לוזון, אין לך דבר ושמץ של מושג על הדברים שאבי לוזון עושה למען הכדורגל הישרלאי, לזרוק שאבי לוזון שמקדיש שעות על גבי שעות בחייו לכדורגל הישראלי, והוא פטריו בכל רמס אבריו, שהכדורגל הישראלי לא מעניין אותו זה פשוט שטות אחת גדולה. אבי לוזון עושה טעויות כמו כל בעלים של קבוצות, מדברים כאן על שחיתות, על עבריניים, ועל הפרשה בתחילת העונה שלא היה בה דבר של אמת ורק ספיניים עלובים של התקשורת, ואנשים כמוך שניזונים מתקשורת עלובה. תלך לבדוק את מצב האתחדות היוונית, הטורקית, האיטלקית, הרומנית ששם השחיתויות בכדורגל זה חקל משיגרה, לך לטורקיה שהשיא של פרנרבחצ'ה נזרק לכלא והקבוצה עפה מליגת האלופות, שבעלים של קבוצות קונה משחקים ועוד שלל מעשי פשע במדינות הללו שאנחנו לא מתקרבים אליהם, למרות שהתקשורת מנסה להפוך כל פרשה לאיזה משהו דרמטי שבסוף לא יוצא כלום. מבחינת ניהול, סדר, האתחדות שלנו אחת הנקית באירופה. אתה נתפס על משפטים מגוכחים שאבי לוזון אומר כאילו זה איזה מדד למשהו, אז הוא אמר שהליגה שלנו ה6 בטיבה באירופה, ואם לא נעלה למונדיאל אז הוא מתפטר, אז הוא אמר? אבי לוזון הוא בן אדם עם חזון ושאיפות, וזה שהוא אומר שאנחנו צריכים לנצח את יוון וצריכים לעלות ליורו זה בסדר גמור, לראות כמה הוא מגן ומשבח את הכדורגל הישראלי והקבוצות הישראליות מראות כמה הבן אדם פטריוט ואוהב את הכדורגל שלנו. חוץ מיזה שאני יכו ללהביא לך דוגמאות של נשיאים הזויים בהרבה מאבי לוזון שזורקים משפטים הרבה יותר הזויים, אלה נשיאי כדורגל וצריך לקבל אותם, הם לא אמורים להבין במשחק הם אמורים לנהל. +10. תודה שיש פה בן אדם שפוי אחד, ולא כמו אנדריי הנכבד שיורה לכאן לכל הכיוונים בלי דבר וחצי שהוא יודע, והוא ניזון רק מהתקשורת ש80 אחוז מהכתבות שלהם זה שקר אחד גדול.
אם אבי לוזון בנאדם טוב עם חזון אז שישקיע במחלקות הנוער ולא רק בזו של מכבי פ''ת! ראית פעם איך נראה מגרש של קבוצת ילדים בבאר שבע או בטובורוק ועוד הרבה מקומות בארץ? זוועה לאנושות! שיתחיל לעזור לקבוצות לתת לשחקנים צעירים את התנאים המקסימליים כדי שיוכלו להתפתח ולהצליח שימנה לתפקידי מאמני הנבחרות הצעירות אנשי מקצוע מנוסים שיודעים מהי עבודה עם נוער ולא מאמנים בקומבינה כמו אלי אוחנה או אלון חזן או איזה בן משפחה לא פלא שהנבחרות הצעירות שלנו נראות זוועה אוסף של ערסים במסווה של כישרונות, בושה! שחקן צעיר פה בארץ הוא לכל היותר פרחח שבשעות הפנאי שלו ישתה אלכוהול, יעשן סמים, ויקרע את רחבת הריקודים בדיסקוטק אבל לשמור על אורח חיים ספורטיבי? בחיים לא! והכל כמובן מתחיל מהחינוך שהוא מקבל בקבוצות הנוער שם מחנכים אותו רק כדי לנצח בשבת ולא יותר מיזה! שאבי לוזון יסלק מהכדורגל הישראלי את העבריינים שחודרים אליו ומשחיתים אותו איך זה יתכן שאנשים כמו דני לוי, תומר סיני ופרוספר אזגי מנהלים אצלנו קבוצות? ואיך זה שאת אבי זה אפילו לא מעניין והוא לא מעז לצאת נגדם בביקורת? אבי לוזון הוא לא יותר מפולטיקאי שטוב בלהציג לעולם את הכדורגל שלנו כמתקדם וכמשובח אבל אם יבואו נציגים מחו''ל לראות את רמת המתקנים פה בארץ הם יתגלגלו עלינו מצחוק ויברחו במהירות, אני לא מציג פה עובדות מן העיתונים אני מציג פה עובדות שראיתי במו עיניי מהתעניינות רבת שנים של בכדורגל הישראלי וממה שאני רואה המצב פה עלוב למדי, המילה שכונה היא עוד מילה עדינה יחסית למה שהולך פה...
גם אני לא מבין דיבורים נגד אבי לוזון... אני לא מתמצא גדול בליגה הישראלית אבל ממה שאני יודע זה שהליגה הישראלית היתה מתה בלי עניין בלי מתח בלי רמה ובלי קהל לפני שאבי לוזון הגיע...מאז שהוא בא בכל דבר העניינים השתפרו ואפילו אם זה במעט אבל הדברים כן השתפרו, מבחינתי לפחות העניין בליגה הישראלית גבר מאז שאבי לוזון בתפקיד ולדעתי הוא עשה לא מעט פעולות לטובת הכדורגל הישראלי להביא את היורו עד 21 זה גם הישג וכל המגרשים שעומדים להיות מושלמים בשנים הקרובות זה יהיה ותמיד יצוין שזה בתקופתו של אבי לוזון... לא מבין למה אתם רוצים מישהו אחר כי מי יכול להיות במקומו ולהפוך את הכדורגל ליותר טוב ממה שהוא עכשיו?
לא ברור לי מה אבי לוזון עשה רע משאר יו"ר ההתאחדות שהיו פה לפניו, למה איצ'ה מנחם וגברי לוי הבריון היו יותר טובים? אז נכון שלפעמים מרגישים בשכונה במיוחד כשהוא מדבר על דברים, אבל בכתלס' הוא מקדם את הכדורגל הישראלי..
האמן לי שגם גברי לוי היה אפס אחד גדול. בכל זאת לאלה שמגינים על לוזון (זו זכותם). אל תשכחו בבקשה את כל השחיתות ואולי ההימורים הלא חוקיים. לי יש הרגשה שהרבה מאד דברים לא כשרים קרו בשנים האחרונות בארץ, אבל כולם מטאטאים את הלכלוך מתחת לשטיח. הליגה הישראלית עדיין מתה כי הכדורגל על הפנים והמתקנים רק עכשיו באמת משתפרים. קהל יש? לא, ממש לא ואלא שבאים נתקלים לדעתי לא פעם באלימות. חלקם יגידו שזה בגלל המשטרה, חלקם יגידו שזה בעיקר בגלל החוליגנים שמתגרים. אם זה לא מספיק אז האדון לוזון מנסה כל מיני טריקים בשביל 'להכניס מתח' לליגה עם כל מיני קיזוזים בלתי ספורטיביים. אבי לוזון לא השטן ולא הדבר הכי טוב שקרה לכדורגל הישראלי, אבל אני רוצה קודם כל לראות כדורגל בלי שחיתות, מתקנים טובים, הוצאת הפוליטיקה/עסקנים מהספורט וקצת יותר כבוד אחד לשני. לצערי זה לא יקרה בקרוב כי מחליפו של לוזון בטח גם יהיה בריון שייבחר ע"י המלחמות בין האגודות (בעיקר הפועל ומכבי) שימשיך את מה שלוזון עכשיו בונה. אם זה לא מספיק אז הנה כתבה נחמדה על השחקנים: http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Arti...285.106316.html לא צריך להיות נביא גדול כדי שאף אחד מהשחקנים (או המאמן) ירצו לנקום בקרואטים שמזלזים בנו בפומבי. לך תדעו, אולי זה מפריע לי יותר מאשר להם...העיקר שנתחיל לקמפיין הבא בהרגשה ש"נוכל לקחת נקודות מרוסיה ופורטוגל כי מיהן?" מצטער, אבל גם בקמפיין הבא לא נראה שום ניצחונות מרשימים אם כולם במערכת, התאחדות ושחקנים יעשו חשבון נפש רציניים. אגב, גם לתקשורת יש זמן לעשות חשבון נפש כי ברור לי שבקרוב נראה קמפיין חדש לביאת המשיח החדש של ישראל: אייל ברקוביץ'...
רגע, עכשיו יש קהל? האם היית במשחק חוץ באשדוד לאחרונה ונדחסת בין 1000 איש על קופה אחת? (מישהו אמר משקיפים?) מי היו הבעלים החוקיים של הפועל פ"ת בעונה האחרונה? האם הם היו רשומים בהתאחדות? ולא שלפני היה גן עדן, כן, אבל אבי לוזון, וזה לא רק הוא, אלא עסקונה כמו שטרן חלובה ואריאל שיימן שלא מייצגים שום קהל אוהדים ואי אפשר להזיז אותם משם, ממשיכים לדרדר את הכדורגל. עד שיקומו פה באמת כמה בעלי קבוצות רציניים ויקימו מנהלת ליגה.
יפה, זה מה שצריך לקרות. שמישהו שאינו לכוד בתוך המערכת והשיטה יעשה שרירים וישנה מישהו. לצפות לכך ממישהו שכבר נמצא בתוך המערכת, יונק ממנה את כוחו ופשוט לא יודע לעשות דברים אחרת, זה לא ריאלי. המרכזים הם רעל, אבל הם שולטים ואני לא חושב שליו"ר התאחדות יש את היכולת לשלוח אותם לעזאזל. מי שצריך לטפל בעניינים כמו הימורים בלתי חוקיים זו המשטרה, ההתאחדות לא יכולה לעשות את זה.
ע"פ עיתון ידיעות אחרונות מקורביו של אברהם גרנט אמרו שהוא מוכן לחזור לנבחרת אם הוא יהיה המנג'ר ומתחתיו יהיה גיא לוזון שישמש גם כמאמן הבוגרת ובמקביל גם כמאמן קבוצת הנוער. אחריי הדיון הרב שנערך לגביו ולגביי הקמפיין המוצלח של מוקדמות המונדיאל 2006 האם כדאיי ללוזון לחשוב על האופצייה הזאת?
אחיין שלו נכלל בעסקה ואמור לקבל שני תפקידים? תהיה בטוח שאבי לוזון ישמח לחשוב על האופציה הזאת, שלדעתי מטומטמת.
גרנט משחק שוב בפוליטיקה אבל עושה את זה שקוף מידי. הוא רוצה לידו את לוזון הקטן כדי שלוזון הגדול יתן לו את הג'וב. יכול להיות שזה באמת יעשה ת'עבודה וגרנט יהיה המאמן, אבל במקרה של כישלון גיא לוזון מיד יחליף את אברם.
אין לא בעיה שגיא לוזון יהיה מאמן ישראל, למרות כל הביקורת שההחלטה הזאת תקבל, בגלל שהוא אחיינו של אבי לוזון. גיא לוזון מאמן מוכשר מאוד, שאני מחזיק מימנו מאוד. גרנט מבחינתי הוא אופצייה שלישי או רביעיית, גוטמן חייב לקבל את הזדמנות, פשוט חייב.
פרננדס הזה בדיחה. אין יום שעובר בלי ציטוטים מגוחכים שלו. "קרואטיה - ברזיל של אירופה", "בקרואטיה מעריכים אותי יותר מבישראל", "קיבלתי נבחרת מקום 50 ועכשיו היא 30". זה ליצן מדרגה ראשונה.
הוא פשוט עושה מאיתנו צחוק מאז שהוא הגיע לכאן, וכל ראיון הוא מעניק לנו מ'הפנינים' החדשים שלו. בנוסף, הוא מתכנן שוב להחליף 4-5 שחקנים למשחק נגד קוראטיה, כרגיל בכל משחק להחליף 4-5 שחקנים ואף פעם לא להעמיד הרכב מגובש, והכי גרוע שוב נראה כנראה 3 בלמים, במשחק שכבר אין לנו שום דבר להפסיד. שיגמר כבר הקמפיין, ושילך כבר הביתה.
נכון, גיא לוזון משפחה של אבי לוזון, אבל במקרה הזה אני מוכן לעשות הפרדה. המאמן האחרון שעשה משהו בנבחרת ישראל היה אברהם גרנט כך שאם אלי גוטמן לא יהיה מאמן אז אני בעד שיתוף הפעולה הזאת. בנתיים החליטו גם בניון וגם פרננדז שהגיע הזמן לצאת למתקפה: http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Arti...285.106378.html ופרננדז אומר שבקרואטיה הוא מקבל כבוד אז אני מוכן שהוא יהיה בקמפיין הבא מאמן קרואטיה... לגבי בניון, מאז אותה תקרית עם החילוף הבחור גם ככה מאוס עליי. אני הייתי באמת רוצה לשאול אותו אם הוא לא חושב שהמתקפה הזאת ילדותית ושטותית? "מה שאני תרמתי לנבחרת, שחקנים אחרים יכולים רק לחלום" העיקר שהוא מאמין בשטויות שהוא אומר לנו...אני חושב שכדאי לו להתעסק בקבוצה שלו, ושישחק שם. תן אולי את המושכות לשחקנים אחרים, מישהו כמו מליקסון...