נבחרת ישראל: אלי גוטמן המאמן, יוסי אבוקסיס עוזרו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by לירן, Feb 5, 2010.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברקוביץ' והאתר שלו נכנסים ליישורת האחרונה של מאבקם. זו ההסתערות האחרונה. איך היה צועק רפי גינת ביד אליהו? "לא לתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!".

2. eran levy Member

קראתי את האייטם ואני עדיין מסרב להאמין.
    קשה לי להאמין שברקוביץ' כן ייבחר לתפקיד. קשה לי להאמין שאחרי כל המלים שנשפכו ואחרי ההבטחות בריש גלי של לוזון שברקוביץ' בכלל לא נלקח בחשבון הוא כן יהיה המאמן. זה יהיה עלבון לנבחרת, עלבון להתאחדות, אבל בעיקר עלבון לישראל וזה רק ימצב אותה כמדינת קומבינה בה למילה אין ערך. לא, זה לא יכול להיות...נכון?

Last edited: Feb 16, 2010
  3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה שברקוביץ' עורך מסיבת עיתונאים אומר שנכון לשעת ההודעה על כינוסה, הוא בוודאי לא היה קשור להתאחדות אלא סתם רצה לפתוח פה עצמאית. אולי הוא נפגש עם לוזון כדי "לאיים" שהוא הולך לומר כך וכך אם הוא לא ימנה אותו. לא יודע. לוזון לא יכול לדבר על רייקארד ודונאדוני ואחרי שלושה ימים לומר 'טוב, שיהיה ברקוביץ''. יש גבול לשכונה.

4. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

אין לי בעיה שהוא יהיה חלק מצוות האימון, עוזר מאמן או כמו בירהוף בנבחרת גרמניה. בכל מה שקשור לטקטיקה ומערך אסור לתת לו שום סמכויות.

עדיפות כמובן שהוא בכלל לא יהיה בכלל חלק מהמערכת

Last edited by a moderator: Feb 16, 2010
  5. erez Member

מכל המאמנים ה"דגולים" שהיו לנו לא יצא כלום.

אין דוגמא יותר טובה מדרור קשטן. היה לו את הרקורד הטוב ביותר מכל המאמנים שקיבלו את משרת מאמן הנבחרת ויצא שהוא היה המאמן הגרוע בתולדות הספורט העולמי (ואני מתכוון בכל ענפי הספורט).

אפילו אם קוף (החיה, לא הבהמה מערוץ הספורט) היה מאמן את הנבחרת בקמפיין האחרון, סביר להניח שהיינו עולים למונדיאל. לצערנו נפלנו עם היצור (לא יודע איך לכנות את הדבר הזה, כי בן אדם הוא בטח לא) היחיד שהצליח לסיים רביעי בבית הבדיחה שקיבלנו. אם שוויץ שהפסידה בבית ללוקמסבורג סיימה ראשונה, זה אומר הכל. חבל שאופ"א לא ביטלה את ההעפלה מהבית הזה למונדיאל. זה היה עושה חסד עם אוהבי הכדורגל בעולם.

לדעתי אייל יודיע מחר שהוא מוכן לאמן את הנבחרת בחינם ושייתנו את הכסף למחלקות הנוער וכו'. אני אשמח מאוד אם יעשה זאת והלוואי והוא יקבל את המינוי. זה ממש לא יבטיח שנעלה לאליפות אירופה, אבל לפחות יהיה עניין בבית קברות שנהייתה הנבחרת שלנו. במצב של הנבחרת היום, עניין זה גם הרבה מאוד.

השחקנים אוהבים ורוצים את אייל ואני בטוח שהם יתאמצו עבורו הרבה יותר מאשר התאמצו עבור קשטן האנטיפט. אייל הוא בוודאי לא גאון הדור ואפילו די אדיוט בהרבה מובנים, אבל כדורגל הוא מבין, והרבה. אני בטוח שאייל יבחר את השחקנים הטובים ביותר לנבחרת, לא כמו קשטן שבחר שחקנים משיקולים זרים. אצלו לא יקרה מצב שחמישה שחקנים שצריכים להיות בהרכב הנבחרת בעיניים עצומות ע"י כל בר דעת במדינה, בכלל לא מוזמנים לסגל הנבחרת. דבר בלתי נתפס שקרה באופן תדיר אצל קשטן.

Last edited: Feb 17, 2010
  6. איגור .פ. Member

אני עכשיו בעד ההצעה של ברקוביץ שהוא ושפיגל יאמנו זה נראה מעניין ויש בזה משהו בצוות הזה כך אנשים בעצם ישתקו.

כי ליד ברקוביץ יהיה מישהו עם ניסיון שאולי יעזור לו.

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי יעזור לא, ואולי לא. אף נבחרת לא צריכה מאמן חסר ניסיון עם אופי בעייתי, רק בגלל שלידו יהיה מישהו ש*אולי* ייצב אותו. צריך מאמן טוב אחד, שיקבל את כל ההחלטות, וזהו. מי זה ברקוביץ' המחורבן הזה שהכדורגל הישראלי צריך להתכופף בשבילו, שההתאחדות צריכה ליצור מבנה אימון חדש בנבחרת למענו? בשביל ברקוביץ' האפס? למה? מי הוא?

8. alexshw Member

הנבחרת צריכה מאמן ולא ליצן.

9. Don Joan Roman Member

ברקוביץ' לנבחרת יהיה אסון מקצועי אבל חגיגה לפוליטיקות ובכדורגל הישראלי בד"כ מדברת הפוליטיקה והתקשורת ולא הדעה המקצועית וטובת הכדורגל, התפקיד היחיד שברקוביץ' יכול וראוי לשמש בו בנבחרת זה כדובר של המאמן, שום דבר מעבר.

10. חדרתוס Member

אני בעד ברקוביץ' אם הוא יודיע שהוא מוכן לאמן בחינם או בשכר זעום.
    לפחות כל המליונים ילכו לסיום בניית המגרשים שמתוכננים כבר 50 שנה.

11. alexshw Member

הצחקת את לוזון.
    כל המליונים ילכו למקורבים.

12. חדרתוס Member

סביר להניח שהמליונים אם לא ילכו למאמן זר בטח לא ימצאו את דרכם למטרה טובה ולהקמת תשתית ראויה.
    מותר להיות אופטימי.

13. N כמוני Member

השערה שלי לגבי המהלך של ברקוביץ':

14. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

"אני אהיה מאמן נבחרת ישראל ולא יעזור לאף אחד"

רק בישראל

זהו אפשר לסגור את הבאסטה :aaarofl:

15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מופע הקאלט של אייל ברקוביץ'. ולא לשכוח "תודה לאופירה ולבעלה גילי".