הוא לא יהיה. לוזון הצהיר מאה פעם שהוא לא מועמד בכלל, גם עם לא יהיה מאמן זר, ברקוביץ' עדיין לא יאמן את ישראל. מספיק כבר עם הספיין הזה.
זה שמדברים בגלוי על מאמנים בכירים באירופה זה מאד יפה, אבל אני מעריך ששום שם מגיע לארץ. המועמדים ההולנדים לדעתי לא יגיעו. רייקארד בחיים לא עוזב את גאלטסראיי בשביל לאמן את הנבחרת, מדובר במאמן שמרוויח סכום מאד מכובד ויש ברקורד שלו כמאמן גביע אירופה לאלופות. קומאן? אני מעריך שאצלו יש יותר סיכוי, אבל איתו הנבחרת לא תשתפר. אני ראיתי את האיש בעבודה באייאקס ובפ.ס.וו וקומאן מאמן מאד בינוני. פתיח טרים? בחיים לא. אתם רואים עכשיו בימים אלה טורקי בא לכאן בשביל לאמן נבחרת ש'משתפת פעולה עם כח כובש שרוצח ילדים ונשים באכזריות'? ראינו את התגובה של שחאתה או איך שהדיביל המצרי נקרא. מבחינה מנטליות טרים היה מתאים אלינו בצורה הכי טובה, אבל הפוליטיקה תהרוס הכל. אני חושב שכדאי ללוזון לתת את המפתחות למאמן ישראלי ולהתחיל לעבוד על התשתית בארץ. אני רוצה להאמין שברגע שנראה איצטדיונים נורמלים בארץ אז גם הרמה עולה ואז אולי מאמן בכיר מחו"ל יכול לתרום. בחיי, קלינסמן יגיע לפה בשביל לעבוד תחת לוזון? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
בשביל כסף גם קאפלו יבוא לאמן פה. ישראל לא מדינת עולם שלישיית. מדינה מודרנית, ת''א אחת הערים המפותחות בעולם, ולא יהיה בעיה לאף מאמן זר לחיות פה בארץ. מבחינת כדורגל, אנחנו גם לא ארמניה, או לוקמבורג שמסימיים קמפיינים עם 8 הפסדים ו2 תוצאות תיקו, אנחנו הרבה יותר קרובים לטורקיה, יוון, שוויץ, בלגיה וכו'. הבעיה של ישראל בכל הקמפיניים האחרונים לא היה נגד קבוצות קטנות, שאותם תמיד הבסנו, אלא נגד הנבחרות ברמה שלנו ומעלינו. בוודאי שאפשר להביא מאמנים בינוניים כמו קלינסמן ודונאדוני(מה הם כבר עשו?), פרננדז הגיע לבייתר, לותר מתאוס הגיע לנתניה(!), אז למה שקלינסמן ודואנדוני לא יבואו? הכל עיניין של כסף וקשרים. דווקא אני בעד דונאדוני, או מאמן זר אחר, לא קלינסמן ובטח שלא קומאן(איכס, יש לי סיוטים מימנו שאימן את ולנסיה). עם הולכים על מאמן ישראלי, אז כמובן אלי גוטמן שהכי מתאים לדעתי או אלישע לוי, רק לא יצחק שום!
אוואט בן דיין בן חיים דקל קינן משומר גל אלברמן אביחי ידין איתי שכטר יוסי בניון אייל גולסה בן סהר ההרכב האולטימטיבי לנבחרת(ביכולת של היום)
ואיך זה קשור לדיון עצמו?בבקשה להבא אם רוצים להביא איזה הרכב מסויים,שזה או יהיה קשור לדיון או שיהיה רשום עוד משהו,אני לא רוצה לרדת לרמת הטוקבקים של וואן. אני גם חושב שאין שום סיבה שמאמן זר שהוא ברמה בינונית לא יבוא לפה(אולי באמת טרים לא יגיע בגלל הפוליטיקה ורייקארד כי הוא במילא מרוויח הרבה ומאמן בקבוצה),אבל בסופו של דבר כמו שכבר גילינו הכל עניין של כסף,אם יהיה לנו סכום שיפתה מאמנים אז הם יגיעו לפה. אני הייתי רוצה לראות מאמן צעיר יחסית אבל שיש לו ניסיון,עדיף בנבחרות.
אני חושב שצריך לחשןב יצירתי למשל אלי מחפוד מה רב בו? מאמאן צעיר,תקפי,צבע עור דומה ללוזון יש בו מה שצריך ולידו הייתי שם את ארז דרזנר עוזר כריזמטי כמוהו ,לא מדבר הרבה לא יעשה פדיחות והכי חשוב מתקשר בשפה של השחקנים..
מאמן זר ולא משנה מי יכשל כאן ,הייתי ממנה את אלישע לוי כי מגיע לו. היום ברדיו העלו דבר מעניין על טרים הטורקי ,גיא לוי בשאלה נכונה ,בגלל העימות בין ישראל לטורקיה אם הוא יסכים להגיע לכאן בכלל. אני חושב שטרים זה ספין כי אין מצב שביחס בין המדינות מאמן טורקי יגיע לכאן עכשיו.
דונאדוני הסכים לתנאיו של לוזון וימונה למאמן נבחרת ישראל בימים הקרובים http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.285.73682.html
מי שהכי פחות רציני ממונה בסופו של דבר. מפתיע? האמת שלא. נכון? לדעתי לא אבל בסופו של דבר מה שייתן את התשובה האמיתית הן התוצאות בשטח.
אפשר לסגור את הקמפיין עכשיו. דונאדוני...נכשל עם האזורי, יצליח עם ישראל? יש יותר סיכוי שיהיה שלום עם איראן. הלוואי שנתבדה (בשתי המקרים שצוינו)
שיט, רק בצהריים הודיעו לנו שהידינק לא ימשיך ברוסיה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx אם דונאדוני באמת בסופו של דבר יגיע אז לוזון כן הצליח להביא מאמן עם שם. האם זה ישפר אותנו? את זה אני לא יודע, אני לא מכיר יותר מדי את האיטלקי כמאמן. בכל מקרה כבר קראתי מספיק דברים נגד המינוי האפשרי הזה...
עושה רושם שללוזון יותר חשוב השם של המאמן מאשר הישגיו. חבל מאוד שכלכך הרבה כסף ילך על מאמן זר שסביר מאוד שלא יוכל לעשות פה מהפכות, במקום להשקיע את כל הכסף הזה בדברים אחרים.
אבי לוזון רוצה להגיע ליורו יותר מכל אחד אחר. אני לא מכיר מספיק את דואדוני, הרזומה שלו בשנים האחרונות לא מרשים במיוחד, אבל אין ספק שמדובר בממאמן שמבין כדורגל ויכול להשריש פה משהו. לא יודע, שאני חושב על זה אני מעדיף מאמן ישראלי פתאום. מזה קשור בכלל? שוסטר הצליח בחטאפה אבל נכשל בריאל, ועוד עשרות דוגמאות.
איזה מאמן ישראלי באמת מתאים? אלישע "בית-שאן" לוי, שום כלום או אופירע ברקוביץ'? את איווניר עדיף להשאיר בנבחרת הצעירה כי הוא באמת עושה שם עבודה טובה ועדיין לא בשל מספיק לנבחרת הבוגרת. דונאדוני מאמן איטלקי ולפי איך שאיטליה שיחקה ביורו האחרון אני מבין שכדורגל יותר מדי הרפתקני לא נראה ממנו, אבל אולי נראה אצלו סדר ומשמעת על המגרש מה גם שכמו שלוזון אמר יש לו מה להוכיח והצלחה של נבחרת ישראל חשובה מאוד לקריירה שלו. הבן-אדם עדיין לא אימן משחק אחד כאן וגם לא אימון, הרי במקרה הכי גרוע אנחנו לא נעלה וזה לא משהו שכבר לא קרה כאן ב-40 שנה האחרונות. הכדורגל שלנו במצב מחורבן ועוד קמפיין אחד גרוע לא ישנה את זה כי יותר נמוך ממה שהיה בקמפיין הקודם אי אפשר לרדת.