נבחרת ישראל: אלי גוטמן המאמן, יוסי אבוקסיס עוזרו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י לירן, ‏5/2/10.

1. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם עם נילסן היית אומר שזה ככה ובכל זאת נילסן כמעט עלה ולדעתי הוא היה מאמן מצויין ואם היה לנו שכל היינו ממשיכים איתו.

Sempre Inter אם היית לוקח כפכף,אפילו לא קרוקס ושם את זה על הספסל במקום מראדונה הוא היה עולה למונדיאל ועוד לפני שארגנטינה עשתה את זה,באמת שלהעלות את ארגנטינה זה דבר מובן לגמרי,זה כמו שתיקח מאמן למכבי חיפה ותגיד,חיפה נשארה בליגה - עובדה!
    כן ברור שזאת עובדה כי זה המינימום של המינימום שמאמן יכול לעשות בנבחרת כמו ארגנטינה.

ונניח שברקו-ביץ' ישחק בשביל לנצח?הוא לא יודע בכלל לאמן אולי הוא ישים 4 חלוצים ואנחנו נשים 2 גולים כל משחק ונחטוף 6?
    להגיד נבוא ולנצח וגם לעשות את זה,זה שונה לגמרי מלדעת איך לעשות את זה,גוטמן לוי שום וגרנט יודעים איך לנצח כי הם עשו את זה,מה הביץ' עשה בקריירת האימון שלו?ניצח 8 ילדים בני 6?
    צריך גם להבין שאנחנו לא רוצים לשחק הגנתי מול מלטה ודומיה אבל כן,אין לי בעיה אם נשחק הגנתי או בשביל תוצאה מול קרואטיה ויוון במידה ונצטרך,הבעיה שלי הייתה שמאמנים עלו עם 3 קשרים מול נבחרות כמו מלטה וגם כשלא עלו ככה אז הם שיחקו הגנתי,אז לא צריך להשתגע וללכת לקיצוניות השנייה של מאמן שרק מנסה ללכת להתקפה.

2. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

האופציה הטובה ביותר היא למנות מאמן זר טוב(נניח אריקסון סתם בשביל הדוגמא) ואייל ברקוביץ' לצידו כעוזר.
    יהיה לנו מאמן כדורגל נורמלי ברמה גבוהה ועוזר כמו ברקוביץ' שיהיה הפה של השחקנים ויטריף אותם לפני המשחקים, מה שהיה חסר לנו בקמפיינים האחרונים.

3. eran levy Member

זה לא יקרה! ברקוביץ' לא יהיה מאמן ולא עוזר מאמן כי הוא לא מאמן ולא עוזר מאמן, גם אם עוד אלף סקרים יתמכו במועמדות שלו וגם מכיוון שאף מאמן זר לא ירצה אותו בסביבה שלו.

4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא היתה לי בעיה עם נילסן, אריקסון זה פשוט מקרי פרטני. עקבתי אחריו עם אנגליה, היה לו אחר כך את הפיאסקו עם מקסיקו. אין לי בעיה עם סקנדינבים ותיקים, ממש לא. אריקסון אישית הוא פשוט לא מה שישראל צריכה, אני חושש שהכסף קצת השחית אותו. לא בעניין של שחיתות אמיתית, אלא ברמה של כמה שהוא באמת עובד ומשקיע.

בעניין ברקוביץ', אני מסכים איתך בכל מלה. זה פשוט מדהים אותי שאנשים מוכנים לעשות ניסויים כאלה על הנבחרת שלהם. אחד שמעולם לא אימן, שמצהיר שהוא הולך לעשות מהפכות בצורות המשחק של הנבחרת... הוא אי פעם ניסה את "צורת המשחק שלו", באיזושהי רמה מעבר לילדי נשר המסכנים?

5. burning soil Member

עוד הגרלה משעממת, שגם לא נעבור בה את מקום 3 אם בכלל.
    לפחות היה יוצא בית אטרקטיבי.. גם אני הייתי בעבר מהאמינים, אבל
    עם אבי לוזון אני פסימי ביותר.
    דווקא גאורגיה נשמעת נבחרת מעניינת עם הרבה נציגים מישראל.

אולי הפעם ישחקו מחוץ לר"ג?!

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא משנה מי יאמן, רק לא רוברטו דונאדוני!!!!!!

הבן אדם חירב את נבחרת איטליה, היה יותר נורא מטראפ.
    הבן אדם היה פח בליבורנו וגם פח בנאפולי. אם הוא יבוא, אפשר באמת לסגור את הקמפיין לפני שהוא מתחיל.

הסיכוי שישחקו מחוץ לרמת גן אפסי, בשביל שישחקו מחוץ לרמת גן צריך להרוס אותו, וזה לא יקרה גם בעוד 10 שנים. אם היינו משחקים בטדי ובלומפילד היינו בבית משאירים לא מעט נקודות. אם.

7. N כמוני Member

למה פח בליברונו? הבנאדם לקח קבוצת תחתית טיפוסית והביא אותה לאירופה.בנבחרת איטליה הוא נכשל,אבל במונדיאל ויורו יש הרבה אלמנט של מזל.אני מעדיף אותו על קלינסמן שהצליח במונדיאל ונכשל בקבוצה שאימן.

8. eran levy Member

הסיכוי שאכן ישחקו מחוץ לר"ג הוא קטן מאוד, אבל בלומפילד הוא לא המקום הנכון למשחקי נבחרת, אלא אם כן מדובר בשלב בו הנבחרת איבדה כל סיכוי לעלות (וזה קורה בכל קמפיין...). למרות שאין עניין גדול בנבחרת יש בכל זאת לפחות עשרים וחמישה אלף צופים במשחקים שלה, ואין שום אצטדיון חוץ מר"ג שיכול להכיל אותם. בגרמניה, למשל, משחקת הנבחרת בכל רחבי המדינה. ההבדל הוא שבכל פינה בגרמניה אפשר למצוא אצטדיון עם לפחות ארבעים אלף מקומות ישיבה.

9. ertyo Member

אבי לוזון מעדיף את רייקארד כמאמן הנבחרת, והוא הביע הסכמה לאמן את הנבחרת.
    אבל גם דונאדוני מועמד.
    ההחלטה עד סוף השבוע הבא.

10. eran levy Member

11. U&U Member

אין טעם להביא את דונאדוני.. אולי הוא היה שחקן גדול אבל כמאמן הוא סתם כושל.
    מבין כל השמות שעלו רייקארד וטרים הטורקי הם המתאימים ביותר לדעתי. מאמנים שהוכיחו את עצמם והוציאו שם בזכות.

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין שום איצטדיון שהוא לא טדי או בלומפילד שראוי לארח משחקי נבחרת, תעשה לי טבוה, עם כל הכבוד לזה שרוצים שהנבחרת תגיע לכל הארץ, קודם שיבנו איצטדיון חדש בבאר שבע, שיבנו איצטיון חדש באשדוד, ושהדבר הזה שקנרא "איצטדיון" באשקלון יעבור טיפול 10,000 כי הוא נראה בדיחה, כנ"ל בצפון, שיבנו מגרש חדש במקום קרית אליעזר ואז יהיה אפשר לדבר על מהש אתה באמת חושב.

דונאדוני מאמן כושל! הוא בקושי העפיל ליורו עם נבחרת איטליה, וביורו הנבחרת נראתה פח, התבזתה מול הולנד, לא ניצחה את רומניה ובקושי גברה על צרפת (עם הרבה מזל וכרטיס אדום) ובשמינית נגד ספרד נראתה כמו כלום ושום דבר, דונאדוני מאמן כושל!

13. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

דונאדוני לא יכל להיכשל עם איטליה במוקדמות עם חומר השחקנים שהיה לו אבל בכל זאת איטליה נתנה קמפיין חלש ומשעמם מאוד יחסית לקמפיינים השגרתיים שלה ולא היה שם משהו לזכור. אני הייתי מציע ללוזון לרדת ממנו ומהר. מאז ליבורנו הוא לא ממש מוצא את עצמו.

14. eran levy Member

"תעשה לי טובה"??? אתה בכלל קראת את מה שכתבתי לפני שציטטת? הרי אמרתי שהסיכוי הוא קטן מאוד והתניתי אותו רק בכך שאבדו כל הסיכויים לעלות ואז זה באמת לא משנה איפה תשחק הנבחרת במשחק לא חשוב מול לוקסמבורג למשל. אז אני ואתה בעצם מסכימים! גם לצטט צריך לדעת.

15. Telkiyski Member

לפי ONE שפיגלר נפגש היום עפ רוברטו דונאדוני, לדעתי תהיה טעות להחתים אותו כמאמן.

לא יודע למה, או שאני כן יודע, אבל זה כאילו ברור שבסוף ברקוביץ יהיה המאמן, איזה בזיון.